valla havva bir an önce doktora git yoksa kanal olur dedi.Yarın gidecem mutlaka.Diş bambaşka bi hastalık.Acaba delik oluşmuş falan olabilir mi ? Valla aylardır bende de var ara ara fena halde ağrı yapıyor ben kaçtıkça. Ama artık son cumaya finale yaklaştım :) Fazla kaçışı olmuyor söyleyeyim. Şuan o delik oluşan dişimin olduğu tarafı kullanamıyorum :)))
Çok teşekkürler sana da çok geçmiş olsun bende sürekli sızlanıomuş gibi hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok inşallah toparlarız tez zamanda.Günaydın fıstıklar,
Hastayım demekten nefret ediyorum ama hastayımdaha doğrusu bitkinim.,.tam iyileşmeden yürüdüm akşam duş aldım sabah Öksürük geri geldi yine...öksürükte lanet başağrısını tetikledi..Antalya soğuk bugün...çorba içtim boğazların yumuşatsın diye..
Gelelim fıstıklara,
Buket ,Tuba gözünüzaydın...okurken eşimle aylarca görüşmeyip buluşmalarımız geldi,ne güzel heyecanlar,tadını Çıkarın.,
Gupsecik geçmiş olsun canım mecburen ağrıkesici alacaksın,diş ağrısı fena..
Firuze görünüşü boşver menülerinin fotolarını paylaş bize de iyi olur..hatta bi arkadaşımızda her öğününün fotosunu koyuyordu kimdi hatırlayamadım şimdi..
Çok teşekkürler.Gubse ay gecmis olsun disagrisi beterdir şifa dilerim ...
Canım keşke yazmasan böyle şeyler.Mümkün mertebe kaçmaya çalışıyoruz zaten duyunca bile kötü etkiliyor.bugun regl oldum
elımde nutella kavanozu gecmısı okuyorumm
kusura bakma yazmam. takımın uyesı oldugum ıcın ve mezun oldugum ıcın burdan da kopmadıgım ıcın yazmak ıstedım. bir daha olmazvalla havva bir an önce doktora git yoksa kanal olur dedi.Yarın gidecem mutlaka.Diş bambaşka bi hastalık.
Çok teşekkürler sana da çok geçmiş olsun bende sürekli sızlanıomuş gibi hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok inşallah toparlarız tez zamanda.
Çok teşekkürler.
Canım keşke yazmasan böyle şeyler.Mümkün mertebe kaçmaya çalışıyoruz zaten duyunca bile kötü etkiliyor.
Çok sağol canım.Amin inşallah.canım çok geçmiş olsunn. diş ağrısı çok kötü oluyor yaa. allah bi an önce şifa versin.
kusura bakma yazmam. takımın uyesı oldugum ıcın ve mezun oldugum ıcın burdan da kopmadıgım ıcın yazmak ıstedım. bir daha olmaz
bugun regl oldum
Üzerine alınma ama fazla yeme bence mezun oldunda böyle giderse takımda olma sakın bu ara sürekli cis şeyler yiyorsun bak canımızı da çektiriyorsun :)kusura bakma yazmam. takımın uyesı oldugum ıcın ve mezun oldugum ıcın burdan da kopmadıgım ıcın yazmak ıstedım. bir daha olmaz
İstediğini yazmakta serbestsin tabiki buna müdahale etme hakkını görmüyorum kendimde benimki sadece bir ricakusura bakma yazmam. takımın uyesı oldugum ıcın ve mezun oldugum ıcın burdan da kopmadıgım ıcın yazmak ıstedım. bir daha olmaz
fazla yemıyorum bı kaşık yedım regl oldugumu da belırttım bı daha tövbe zatenÜzerine alınma ama fazla yeme bence mezun oldunda böyle giderse takımda olma sakın bu ara sürekli cis şeyler yiyorsun bak canımızı da çektiriyorsun :)
ıyıyım zeynebım sende sevılıyosunP
Canimmmseviyorum seni.nasılsın
Kebap çiğköfte kilo aldırmaz zaten.çikolatayı da kararında yiyormussun.EE diyeti bitirmissin o kadarda olsunfazla yemıyorum bı kaşık yedım regl oldugumu da belırttım bı daha tövbe zaten
çiğköfteyı de ekmeklerle yemedım
dıkkat edıyorum ben kendıme
saol.
kebabı ekmeksız yıyorum salataylaKebap çiğköfte kilo aldırmaz zaten.çikolatayı da kararında yiyormussun.EE diyeti bitirmissin o kadarda olsundiyetteyken onlardan fazlasını yiyen var
İyiyim tatlım ne olsun iş ,ev ,çocuk, koca uğraşıp duruyoruz ha bide diyet ,sporıyıyım zeynebım sende sevılıyosun
sen nasılsın bakalm
sen boyle dıyınce ben sanslı hıssettm kendımıİyiyim tatlım ne olsun iş ,ev ,çocuk, koca uğraşıp duruyoruz ha bide diyet ,spor
raporumu vereyim
kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin
öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek
akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata
su:2.5 lt
spor:
leslie
hosgeldın aynuramİyi akşamlar kızlar...burda akşam oldu...eve gel yemek yap,ye,topla anca gelebildim...o kara rağmrn yürüdüm. Çok olmasa da 30dakikada orta tempoda yürüdüm. ..bakıyorum kaç saattir,okuyorum ama cevap veremedim...hoş sohbetler edilmiş...
Canım o pideyi görene kadar oh iyi bi menü diyordum ki bana göre pide olmamış. ..bbi de su spor?Menüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
Yarım yuvarlak çavdar ekmek
1kutunun süt
Öğlen 13:00
Yarım kase er iste çorba
1 tavuk but fırında
1kase brüksel lahanasi salatası
1elma
Ara
2 kayısı
1ceviz
Akşam 17:00
1kase tavuklu salata
1küçük pide ekmek
Geçmiş olsun diş ağrısı kötüdürKızlar gözümüz aydın nur topu gibi diş ağrım oldu badem yiyodum bi parça geldi dişimden başladı ağrı koca da yok işten de çıkamıyorum karanfil koydum ama ne fayda napam ben şimdi.Ay havvaya sorayım bi.Sağlıksız mı beslendim acaba ya niye kırıldı ki bu diş
Menun gayet guzel canimraporumu vereyim
kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin
öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek
akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata
su:2.5 lt
spor:
leslie
Ayy nutella bende istiyorummm :) afiyet olsun :)bugun regl oldum
tesekkur ederım canımGeçmiş olsun diş ağrısı kötüdür
Menun gayet guzel canim
Ayy nutella bende istiyorummm :) afiyet olsun :)
Sağol ezgim...nutella yemişsin kızzz...kkorkmuyonmu buraya yazmaya cadı?ben de ilk zamanlarda yazıyordum mezunum ama filancayı yedim diye siz yemeyin diye aynen bana da ye ama buraya yazma dediler...ddemekki okuyunca kızların canları çeke biliyormuş dedim ve bi daha yazmadım.ye en doğal hakkın ama burada amann kızlar bi cıss yedim yaz ama usim verme...bbak biyerimiz şişer falan...hosgeldın aynuram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?