Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla havva bir an önce doktora git yoksa kanal olur dedi.Yarın gidecem mutlaka.Diş bambaşka bi hastalık.
Çok teşekkürler sana da çok geçmiş olsun bende sürekli sızlanıomuş gibi hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok inşallah toparlarız tez zamanda.

Gubse ay gecmis olsun disagrisi beterdir şifa dilerim ...
Çok teşekkürler.
bugun regl oldum
elımde nutella kavanozu gecmısı okuyorumm
Canım keşke yazmasan böyle şeyler.Mümkün mertebe kaçmaya çalışıyoruz zaten duyunca bile kötü etkiliyor.

kusura bakma yazmam. takımın uyesı oldugum ıcın ve mezun oldugum ıcın burdan da kopmadıgım ıcın yazmak ıstedım. bir daha olmaz

bugun regl oldum

kusura bakma yazmam. takımın uyesı oldugum ıcın ve mezun oldugum ıcın burdan da kopmadıgım ıcın yazmak ıstedım. bir daha olmaz
Üzerine alınma ama fazla yeme bence mezun oldunda böyle giderse takımda olma sakın bu ara sürekli cis şeyler yiyorsun bak canımızı da çektiriyorsun :)

Üzerine alınma ama fazla yeme bence mezun oldunda böyle giderse takımda olma sakın bu ara sürekli cis şeyler yiyorsun bak canımızı da çektiriyorsun :)
fazla yemıyorum bı kaşık yedım regl oldugumu da belırttım bı daha tövbe zaten
çiğköfteyı de ekmeklerle yemedım
dıkkat edıyorum ben kendıme
saol.

fazla yemıyorum bı kaşık yedım regl oldugumu da belırttım bı daha tövbe zaten
çiğköfteyı de ekmeklerle yemedım
dıkkat edıyorum ben kendıme
saol.
Kebap çiğköfte kilo aldırmaz zaten.çikolatayı da kararında yiyormussun.EE diyeti bitirmissin o kadarda olsun diyetteyken onlardan fazlasını yiyen var

Kebap çiğköfte kilo aldırmaz zaten.çikolatayı da kararında yiyormussun.EE diyeti bitirmissin o kadarda olsun diyetteyken onlardan fazlasını yiyen var
kebabı ekmeksız yıyorum salatayla
cıgkofteyı ekmeksız yıyorum salatayla
çıkolata da regl oldum ayrıca mezun olmusum hakkım yemek
saol zeynebım

raporumu vereyim

kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin

öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek

akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata

su:2.5 lt
spor:
leslie

Menümü düzelteyim
kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin

öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek

ara
1 portakal
1 tatlı kaşığı keten tohumu (çok ilginçtir canım cekiyodu dün aksamdan beri normalde yogurduma katmak için iş yerimde tutuyordum ohh çok iyi geldi)

akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata

spor:
leslie

Menüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
Yarım yuvarlak çavdar ekmek
1kutunun süt
Öğlen 13:00
Yarım kase er iste çorba
1 tavuk but fırında
1kase brüksel lahanasi salatası
1elma
Ara
2 kayısı
1ceviz
Akşam 17:00
1kase tavuklu salata
1küçük pide ekmek

İyi akşamlar kızlar...burda akşam oldu...eve gel yemek yap,ye,topla anca gelebildim...o kara rağmrn yürüdüm. Çok olmasa da 30dakikada orta tempoda yürüdüm. ..bakıyorum kaç saattir,okuyorum ama cevap veremedim...hoş sohbetler edilmiş...

hosgeldın aynuram

Canım o pideyi görene kadar oh iyi bi menü diyordum ki bana göre pide olmamış. ..bbi de su spor?

Geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür

raporumu vereyim

kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin

öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek

akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata

spor:
leslie
Menun gayet guzel canim

bugun regl oldum
Ayy nutella bende istiyorummm :) afiyet olsun :)

hosgeldın aynuram
Sağol ezgim...nutella yemişsin kızzz...kkorkmuyonmu buraya yazmaya cadı?ben de ilk zamanlarda yazıyordum mezunum ama filancayı yedim diye siz yemeyin diye aynen bana da ye ama buraya yazma dediler...ddemekki okuyunca kızların canları çeke biliyormuş dedim ve bi daha yazmadım.ye en doğal hakkın ama burada amann kızlar bi cıss yedim yaz ama usim verme...bbak biyerimiz şişer falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…