- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
senin gibi uyaranlara can kurban aynuram.Sağol ezgim...nutella yemişsin kızzz...kkorkmuyonmu buraya yazmaya cadı?ben de ilk zamanlarda yazıyordum mezunum ama filancayı yedim diye siz yemeyin diye aynen bana da ye ama buraya yazma dediler...ddemekki okuyunca kızların canları çeke biliyormuş dedim ve bi daha yazmadım.ye en doğal hakkın ama burada amann kızlar bi cıss yedim yaz ama usim verme...bbak biyerimiz şişer falan...
Super canım,ne diyim...Menümü düzelteyim
kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin
öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek
ara
1 portakal
1 tatlı kaşığı keten tohumu (çok ilginçtir canım cekiyodu dün aksamdan beri normalde yogurduma katmak için iş yerimde tutuyordum ohh çok iyi geldi)
akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata
su:2.5 lt
spor:
leslie
O kadar uykum var ki Farketmemişim çorbanın yanında salata da ye dicektim ki zatenyemişsin :)Menümü düzelteyim
kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin
öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek
ara
1 portakal
1 tatlı kaşığı keten tohumu (çok ilginçtir canım cekiyodu dün aksamdan beri normalde yogurduma katmak için iş yerimde tutuyordum ohh çok iyi geldi)
akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata
su:2.5 lt
spor:
leslie
Yazınca gülme krizi geldi bak...düşünsene bi mesajımda şunu şunu şunu yedim siz yeyemezsiniz yazdığımısenin gibi uyaranlara can kurban aynuram.
canıma değsin falanYazınca gülme krizi geldi bak...düşünsene bi mesajımda şunu şunu şunu yedim siz yeyemezsiniz yazdığımıay çok komik...
Evet işte ben düsünerek yazmamıştım ama kenardan öle algılandı ve uyarıldımcanıma değsin falan
herkes kımın ne nıyette oldugunu bılıyor ozellıkle uzun sureden berı burdaysak canım dert etmeEvet işte ben düsünerek yazmamıştım ama kenardan öle algılandı ve uyarıldım
tuhaflığı şu ki az yemişsim Yağmurum. ..Sabah
Cvdr ekmgnden tost
Bir fincan cay
5 zeytin
Öğlen
İki klasik fasulye
Yoğurt
Domates
Salatalik
Peynir
Aksam
Salata
Yogurt
Su
Şuan bir litre ikibucuk içmeye caliscm
Spor
40squat
50mekik
Leslie expres
Plates
Bgn menü bir tuhaf oldu aslında bnde tuhaftm bgn
Çok tokum ablam amatuhaflığı şu ki az yemişsim Yağmurum. ..
Ezgimm hoşgeldiin canım. Nasılsın ?herkes kımın ne nıyette oldugunu bılıyor ozellıkle uzun sureden berı burdaysak canım dert etme
bende regl oldum canımEzgimm hoşgeldiin canım. Nasılsın ?
Var yaa nutella dedin beni benden aldın tamda regl dönemimde
Ne nutellaymış beeeeeEzgimm hoşgeldiin canım. Nasılsın ?
Var yaa nutella dedin beni benden aldın tamda regl dönemimde
Bende iyiyim canım sağol ayneen senin gibi ağrım var benimdebende regl oldum canım
ıyıyım yorgunum karnım agrıyo sen nasılsınn
Ama çok güzel aynuraaam yaaaa :))Ne nutellaymış beeeee
cok yorucuBende iyiyim canım sağol ayneen senin gibi ağrım var benimde
Bu arada stajın nasıl geçiyor ?
Ne kadar,ggüzeel geniş ve özenerek yazmışsın ablam teşekkürler...Hanimlar malumunuz dimizin bazi ayrintilari mesheplere gore kucuk degisiklikler gostere bilir .
Bu konuda bizim itimat edecegimiz yer diyanet ...
Benim bilgim şu yönde (Allahualem )
Hanimlar edetliyken dua maksadiyla ayet okuyabilirler lakin tum ayetleri degil !. Diyanetin en son fetfasi bu kapsamda fatiha ve nazar icin
felak nars surelerini kapsiyor , diger ayetleri degil !!!!!
Birde kur'ani yeni ogrenirken ilimden geri kalmamak adina kur' ana dokunmadan dersine devam edebilne fetfasini vermis . Ama adetliyken kur'ana dokunulmaz
yukardaki sartlar disinda adetliyken kur'an ezberdende olsa okunmaz !.
Birde kitaplarin icinde nadiren ayetle bulunan dini kitaplar icin
bir sorun yoktur tutulabilir ...
Şunuda belirteyim ayetlerle duakari karistirmayin ! ( sunhaneke , salli barik , rabbena , tahiyat lar duadir ayet degil bunlar herdaim Okunabilir ...
Ha abla sen adetliyken kursta kur'an okuyormusun derseniz hayir cunki ben ogrenme safasinda degilim ve kaidesine gore okudugum İcin kesinlikle okumam ve dokunamam . Yeni baslayanlar kelime kelime okuduklari icin diyanet fetva vermis okuya bilirler diyor AMA adece ogrenmek icin !!!!!
Bu bilgiler benden yasca kucuk ama ilimce buyuk hocamizin ( diyanetin kursunda ve diyanetin fetvasiyla ) bize aktarfigi bilgiler ..
Kisisel gorusumse adetliyken ezberede olsa ayet okumam , temizlenince bol bol okurum sonucta . Ha ayet okumuyorum diye dualardanda geri kalmamiza gerek
yok bir cok dua var ...
Peygamberimiz( sav) şuphe duydugunuz şeyden kacinin demis ...
(Allahu alem ).
Tamam canım benim...sen kendine bi gel menülerini de düzene sokarsın.ama ablam haklı konuşa bilirsim bizimle sorununu...sana daha iyi gelecektir eminim...merhaba kızlar, ben bu aralar yani dünden beri çok agresifim, dün eşimle, hiç yoktan kavga çıkarttım, tartıştık, sabah işe geldim, biraz önce gene müdürümle tartıştım, hiç bir olaya... neden olduğunu bilmiyorum, ama sanırım tükenmişlik sendromu yaşıyorumhiç bir şeye yetemiyorum, kendimi kötü hissediyorum.. arada uğrayıp konuşurum ama şimdilik menü vs. paylaşmıycam, bunu özellikle eşim naz ve kaptanımın bilmesini istiyorum aynura88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?