Ne olmuş gubseme?nazara mı geldi n ne?ddiş ağrısı çok kötüdür,hatta en kötüsüdür...AAllahım yardımcın olsun inşallah...Çok sağol canım.Amin inşallah.
Hehe bak nasıl psikolojik baskı yaptık sana,menünü de yazmış oldunkebabı ekmeksız yıyorum salatayla
cıgkofteyı ekmeksız yıyorum salatayla
çıkolata da regl oldum ayrıca mezun olmusum hakkım yemek
saol zeynebım
yok menum bu degıl bugunnHehe bak nasıl psikolojik baskı yaptık sana,menünü de yazmış oldun
Sen nasılsın hüylam?iyileşmiyonmu?Hehe bak nasıl psikolojik baskı yaptık sana,menünü de yazmış oldun
Stajının belli bir süresi var mı peki ne kadar devam edecek acaba ?cok yorucu
bugun tum gundu ogleden sonra gıtmedım cok yoruluyorum
bu dönem boyunca surucekStajının belli bir süresi var mı peki ne kadar devam edecek acaba ?
Ne kadar güzeel :) Çok sevindim böyle olmasına. Allah ağzınızın tadını hiiiiiç bozmasınKızlar biz kocamla super ikili olduk...o da haftanın 3günü spora gidiyor.bir birimizle bilgi alışverişindeyiz...çok mutlu oluyorum...konuşacağımız bi mevzu daha var...geliyor şu kadar şu hızla koşdum diyo,ben şimdi hızı falan anlamıyorum ama canı gönülden dinliyorum.ben akşamları pilatesi onun yanında tv izlerken yapıyorum o da bana şunu şöğle yap böyle yap diyor..bana yemekleri falan soruyo.hoşuma gidiyo...
ağzınızın tadı hıc bozulmasın aynurammKızlar biz kocamla super ikili olduk...o da haftanın 3günü spora gidiyor.bir birimizle bilgi alışverişindeyiz...çok mutlu oluyorum...konuşacağımız bi mevzu daha var...geliyor şu kadar şu hızla koşdum diyo,ben şimdi hızı falan anlamıyorum ama canı gönülden dinliyorum.ben akşamları pilatesi onun yanında tv izlerken yapıyorum o da bana şunu şöğle yap böyle yap diyor..bana yemekleri falan soruyo.hoşuma gidiyo...
O zaman sık dişinibu dönem boyunca surucek
Ben etkilenmiyorum yazılan cısslardan..,zaten diyette bile olsak evdekilere neler yapıyoruz...yazılandan değil yapılandan etkilenmemiz lazım.,yok menum bu degıl bugunn
örnek verdım yanı
bugun yedıklerım sabah bı hslanmıs yumurta yarım dılım ekmek
oglen yeşillik salata
az sonra da bezelyeli patates yemeği yiycem ekmeksız :)
Ay Ne güzel imrendim Allah bozmasinKızlar biz kocamla super ikili olduk...o da haftanın 3günü spora gidiyor.bir birimizle bilgi alışverişindeyiz...çok mutlu oluyorum...konuşacağımız bi mevzu daha var...geliyor şu kadar şu hızla koşdum diyo,ben şimdi hızı falan anlamıyorum ama canı gönülden dinliyorum.ben akşamları pilatesi onun yanında tv izlerken yapıyorum o da bana şunu şöğle yap böyle yap diyor..bana yemekleri falan soruyo.hoşuma gidiyo...
Toparlayacağım,dün iyiyim diye yürüyüş yaptım ama bugün çok bitkinim,dışarı çıkacaktım çıkamadım,başım ağrıyor...Sen nasılsın hüylam?iyileşmiyonmu?
Burda yasiyoruz canim gel gel her zaman beklerimmmO zaman sık dişiniİnşallah ondan sonra rahaaat rahaat kurtulacaksın :) Normalde de orda mı yaşıyordunuz canım ?
Belki bu yazda oralara yolum düşebiliir :)
Ben etkilenmiyorum yazılan cısslardan..,zaten diyette bile olsak evdekilere neler yapıyoruz...yazılandan değil yapılandan etkilenmemiz lazım.,
İnşallaah canım çook süper olur vallaBurda yasiyoruz canim gel gel her zaman beklerimmm
Foto atariz birlikte buraya
Afiyet olsn canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?