Hah şimdi olduuuyuuuu..hhatta 1koca bardak ayran da olsa ohhhh misss...ccanım çekdi ya...bben de resim ekliycektim ama ya birinin canı çekerse
İyi akşamlar baharım.Allah acil şifalar versin.menün de iyi canım...Selam canlar bugün fazla ugrayamadm İstanbul sogudu bende hemen hasta oldum
Basımı kaldramıyorum
Sabah
Haşlanmış yumurtalı salata dereotu roka maydonoz pulbiber tuz ilaveli
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak cay
Öglen
Nane limon çayı
1 kase tarhana çorbası
Aksam
1 kase tarhana çorbası
5-6 kask karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1.5 lt su
Birazdan 1 mile leslie yapcam iyi aksamlar arkadaslarr
Elifim iyi menün...spor?lütfeeeen 1mile leslie yap...hadiii...dene bak seveceksin.bugünkü menüm
sabah salata (peynir,kırmızı biber,dereotu,yeşil soğan,maydanoz,havuç,zeytinyağ), 2 dl ekmek, ıhlamur
ara yeşil elma
öğle kıymalı kapuska
ara leblebi
akşam 2 dl peynir, bir parça ekmek (canım başka bişey istemedi)
komşular geldi kahve içtim bir de az önce
su 2 lt oldu şimdilik
Canın keten tohumumu çekti çok ilginçççMenümü düzelteyim
kahvaltı
1 yumurta
1dlm ekmek
1 kırmızı biber
4 zeytin
öğle
1 kase kuru fasulye
1 dlm ekmek
ara
1 portakal
1 tatlı kaşığı keten tohumu (çok ilginçtir canım cekiyodu dün aksamdan beri normalde yogurduma katmak için iş yerimde tutuyordum ohh çok iyi geldi)
akşam
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
salata
su:2.5 lt
spor:
leslie
Hepimiz tuhafız bugün gerçiSabah
Cvdr ekmgnden tost
Bir fincan cay
5 zeytin
Öğlen
İki klasik fasulye
Yoğurt
Domates
Salatalik
Peynir
Aksam
Salata
Yogurt
Su
Şuan bir litre ikibucuk içmeye caliscm
Spor
40squat
50mekik
Leslie expres
Plates
Bgn menü bir tuhaf oldu aslında bnde tuhaftm bgn
Saol ablam :) bugün 4 mil yapcaktm sözde 1 mile düstmİyi akşamlar baharım.Allah acil şifalar versin.menün de iyi canım...
Canım dimi yaaaHah şimdi olduuuyuuuu..hhatta 1koca bardak ayran da olsa ohhhh misss...ccanım çekdi ya...bben de resim ekliycektim ama ya birinin canı çekerse
Su,sspor firuzem?
Hah şimdi olduuuyuuuu..hhatta 1koca bardak ayran da olsa ohhhh misss...ccanım çekdi ya...bben de resim ekliycektim ama ya birinin canı çekerse
Su,sspor firuzem?
Hayir ben ne dedim ki cumlemin icinde canim var keske var rica var daha ne olmasini isterdin?senin gibi uyaranlara can kurban aynuram.
Bisi diyimmi size ne regl nede baska zaman cuku aklima bile gelmez :) numuneligim yene :)))Ama çok güzel aynuraaam yaaaa :))
Bu konular onemli aynuram ozenmek gerek, lakin yazana degil yazdirana tesekkur etmek lazimNe kadar,ggüzeel geniş ve özenerek yazmışsın ablam teşekkürler...
Salata filan çekerim o zaman.vallahi sabah canım çekti kalktım salata yaptım yoksa peynir,ekmek,zeytine devam dicektim
siz böyle sağlıklı menüleri koyun ki canımız çeksin
Salata filan çekerim o zaman.
Herkesin yapabileceği şeyleri
mavicim senin menülerin genel olarak diyete çok uygun...eksi göremiyorsan ödem atıcı çay iç..yada 1 gün detoks yapıp ödemi at..onun dışında dediğim gibi menünde değişiklik yapmana gerek yok..ama öğün atlama kuzucum...Sabah; yumurta, yeşillik, salatalık, bir çay kaşığı kadar bal, çay
Öğle, yok...
Akşam; Çorba, sebzeli tavuk sote, salata
Su; 1 lt, 2 Yaparım en azından
Spor; yer hareketleri Yaptım biraz, karın bacak falan
Yeşil çay içmedim, içeceğim şimdi
Ben kendimi çok şişkin hissediyorum ya tartıda eksi göremedim, göremiyorum. Hasta da olamadım zaten, onun verdiği bi gerginlik ve sıkıntı hali varmoralim de bozuk iki gündür.. kötü hissediyorum kendimi...
Köfte ile patates aynı kapta pişince sorun olmuyor muydu? :) bu noktaya takıldım bir de ne kadar su içtiğini yazmamışsın; ama sporun çok iyigünaydınn kızlarrr
bugünkü menümm
sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir zeytin çay
öğlen 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin
akşam fırın köfte patates yapıcam patatesten yemicem. yanında salata ve ayran.
20 dk lesli
200 ip atlama ve twist hareketi 50 tane (twiste yeni başlıcam yan karın kasları için. hergün 25 tane çoğaltarak yapcam)
Valla numuneliksin abla :)))Bisi diyimmi size ne regl nede baska zaman cuku aklima bile gelmez :) numuneligim yene :)))
Fajar suan azdini yazamadigin( caniniz cekmesin ) seylere hastayim :)))
Valla benim kesinlikleee ihtiyacım vardı sürekli aklıma takılan bir konuydu. İllaki hep zor zamanlarımızda aklımıza geliyor insanoğlu ya bu ya işte, ama ben istiyorum ki her anımda aklımda çıkmasın. Çıkmasın ki karşıma çıkan her zorlukla baş edebileceğimi bileyim, Rabbimin yanımda olduğunu bileyim yada bir yanlışa düşeceksem unutmayayım hiç bir zaman. Hatta bir konuda sana mesaj atacağım eğer yardımcı olursan çok sevinirim :)Bu konular onemli aynuram ozenmek gerek, lakin yazana degil yazdirana tesekkur etmek lazim. Demekki bu konuda acikliga ihtiyacimiz varmiski burda dillendi ...
Kesinlikle harika olur vallaarkadaşlar diyet yemeklerinin fotoğraflarının yüklenmesinden canı çeken olursa ertesi gün yada öğünde yapar yer..sonuçta diyet yemeği hiç olmazsa ne pişireyim diye düşünmez..benim işime gelir mesela
Canım bu sabahta erken mi çıktın ? Hani geçen konuşmuştuk ya sabah kahvaltısını nasıl yapayım diye onu merak ettim nasıl yaptın diye.Sabah; yumurta, yeşillik, salatalık, bir çay kaşığı kadar bal, çay
Öğle, yok...
Akşam; Çorba, sebzeli tavuk sote, salata
Su; 1 lt, 2 Yaparım en azından
Spor; yer hareketleri Yaptım biraz, karın bacak falan
Yeşil çay içmedim, içeceğim şimdi
Ben kendimi çok şişkin hissediyorum ya tartıda eksi göremedim, göremiyorum. Hasta da olamadım zaten, onun verdiği bi gerginlik ve sıkıntı hali varmoralim de bozuk iki gündür.. kötü hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?