Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar baharım.Allah acil şifalar versin.menün de iyi canım...

Elifim iyi menün...spor?lütfeeeen 1mile leslie yap...hadiii...dene bak seveceksin.

Canın keten tohumumu çekti çok ilginççç
Hepimiz tuhafız bugün gerçi Süper menün canım

Hah şimdi olduuuyuuuu..hhatta 1koca bardak ayran da olsa ohhhh misss...ccanım çekdi ya...bben de resim ekliycektim ama ya birinin canı çekerse

Su,sspor firuzem?
Canım dimi yaaa
Birinin canı çekerse ben de dikkat edeyim bi daha.

Şu 1 lt bile olmadı şimdi içiyorum
Spor 14 bin adim sayar ile 17 bin adim

Hah şimdi olduuuyuuuu..hhatta 1koca bardak ayran da olsa ohhhh misss...ccanım çekdi ya...bben de resim ekliycektim ama ya birinin canı çekerse

Su,sspor firuzem?

vallahi sabah canım çekti kalktım salata yaptım yoksa peynir,ekmek,zeytine devam dicektim

siz böyle sağlıklı menüleri koyun ki canımız çeksin

kızlar bugün hastalıktan ne yedim ne yaptım bilmiyorum valla sıkıntıdan atıştırdım cısss da yaptım..beni affedin...

Sabah; yumurta, yeşillik, salatalık, bir çay kaşığı kadar bal, çay

Öğle, yok...

Akşam; Çorba, sebzeli tavuk sote, salata

Su; 1 lt, 2 Yaparım en azından

Spor; yer hareketleri Yaptım biraz, karın bacak falan

Yeşil çay içmedim, içeceğim şimdi

Ben kendimi çok şişkin hissediyorum ya tartıda eksi göremedim, göremiyorum. Hasta da olamadım zaten, onun verdiği bi gerginlik ve sıkıntı hali var moralim de bozuk iki gündür.. kötü hissediyorum kendimi...

mavicim senin menülerin genel olarak diyete çok uygun...eksi göremiyorsan ödem atıcı çay iç..yada 1 gün detoks yapıp ödemi at..onun dışında dediğim gibi menünde değişiklik yapmana gerek yok..ama öğün atlama kuzucum...

Canım merhaba, mesajını sabah da okumuştum ama anca yazabiliyorum kusura bakma

Köfte ile patates aynı kapta pişince sorun olmuyor muydu? :) bu noktaya takıldım bir de ne kadar su içtiğini yazmamışsın; ama sporun çok iyi

Bisi diyimmi size ne regl nede baska zaman cuku aklima bile gelmez :) numuneligim yene :)))
Fajar suan azdini yazamadigin( caniniz cekmesin ) seylere hastayim :)))
Valla numuneliksin abla :)))
Bu konular onemli aynuram ozenmek gerek, lakin yazana degil yazdirana tesekkur etmek lazim . Demekki bu konuda acikliga ihtiyacimiz varmiski burda dillendi ...
Valla benim kesinlikleee ihtiyacım vardı sürekli aklıma takılan bir konuydu. İllaki hep zor zamanlarımızda aklımıza geliyor insanoğlu ya bu ya işte, ama ben istiyorum ki her anımda aklımda çıkmasın. Çıkmasın ki karşıma çıkan her zorlukla baş edebileceğimi bileyim, Rabbimin yanımda olduğunu bileyim yada bir yanlışa düşeceksem unutmayayım hiç bir zaman. Hatta bir konuda sana mesaj atacağım eğer yardımcı olursan çok sevinirim :)
Kesinlikle harika olur valla Hem herkese motive olur hemde aklına yarın ne yapsam diye düşünen olursa harika fikirler olur
Canım bu sabahta erken mi çıktın ? Hani geçen konuşmuştuk ya sabah kahvaltısını nasıl yapayım diye onu merak ettim nasıl yaptın diye.
Menün çook güzel

Yakın zamanda yaşamış biri olarak söylüyorum ki regl öncesi böyle durumlar olabiliyor fazlasıyla şiş hissedersin hatta bazen tartıda + bile görürsen şaşırma bunlar gerçekten geçici. Bak ben dün oldum ve bugün bir tartıldım 500 gr gitmiş birden.
Moralin neden bozuk kötü birşey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…