Ben de anlamadım, neden gitmiyor şu kilolar...mavicim senin menülerin genel olarak diyete çok uygun...eksi göremiyorsan ödem atıcı çay iç..yada 1 gün detoks yapıp ödemi at..onun dışında dediğim gibi menünde değişiklik yapmana gerek yok..ama öğün atlama kuzucum...
Mavis regl yakinsa baskul inmesede kilo vermisindir canim . Hulyanin dedigi gibi ogun atlama ...Sabah; yumurta, yeşillik, salatalık, bir çay kaşığı kadar bal, çay
Öğle, yok...
Akşam; Çorba, sebzeli tavuk sote, salata
Su; 1 lt, 2 Yaparım en azından
Spor; yer hareketleri Yaptım biraz, karın bacak falan
Yeşil çay içmedim, içeceğim şimdi
Ben kendimi çok şişkin hissediyorum ya tartıda eksi göremedim, göremiyorum. Hasta da olamadım zaten, onun verdiği bi gerginlik ve sıkıntı hali varmoralim de bozuk iki gündür.. kötü hissediyorum kendimi...
Canım, o günden sonra bir gün evden erken çıktım; onda da evde çavdar ekmeği olmadığı için yoğurda yulaf ezmesi ve elma katıp yedim. Baya tok tuttu. Sonrasında da hep evdeydim kardan ötürü. :)Canım bu sabahta erken mi çıktın ? Hani geçen konuşmuştuk ya sabah kahvaltısını nasıl yapayım diye onu merak ettim nasıl yaptın diye.
Menün çook güzel
Yakın zamanda yaşamış biri olarak söylüyorum ki regl öncesi böyle durumlar olabiliyor fazlasıyla şiş hissedersin hatta bazen tartıda + bile görürsen şaşırma bunlar gerçekten geçici. Bak ben dün oldum ve bugün bir tartıldım 500 gr gitmiş birden.
Moralin neden bozuk kötü birşey yoktur inşallah
Umarım öyle olmuştur ablacığım.Mavis regl yakinsa baskul inmesede kilo vermisindir canim . Hulyanin dedigi gibi ogun atlama ...
Birgun bol yogurtla lapa denesen
Allah kolaylik versin canım....2 küçük bebeğim var bazen bırak salatayı yemeği bile zor hazırlıyorum inanki
Gubsej ve bocuk kizlar ses tonu ve mimikler belli olmayinca yanlis anlasilmalar oluyor takilmayin boyle seylereHayir ben ne dedim ki cumlemin icinde canim var keske var rica var daha ne olmasini isterdin?
afffferim sanaaaaaaaa.....şu uygulamanın adı ne böğle?Canım dimi yaaa
Birinin canı çekerse ben de dikkat edeyim bi daha.
Şu 1 lt bile olmadı şimdi içiyorum
Spor 14 bin adim sayar ile 17 bin adim Eki Görüntüle 1421828
ayyyy ablammm ben de öğleyimmm...benim zaıfım hamur işleri....Bisi diyimmi size ne regl nede baska zaman cuku aklima bile gelmez :) numuneligim yene :)))
Fajar suan azdini yazamadigin( caniniz cekmesin ) seylere hastayim :)))
ahhh hülyam ahhhh biz affederiz de o tartı var ya o tartı o çok acımasız yaaa...hiç acımaz hemen verir cezanı....kızlar bugün hastalıktan ne yedim ne yaptım bilmiyorum valla sıkıntıdan atıştırdım cısss da yaptım..beni affedin...
ayyy hülyaaaam,yine farklı bi bakış açısı....çok haklısın ya....HATTA KIZLAR BUNDAN SONRA İMKANI OLANLAR FOTO PAYLAŞSIN Kİ BİZE DE FİKİR OLSUN...supersin ya....bazen sert ola biliyorsun ama seviyorum seniarkadaşlar diyet yemeklerinin fotoğraflarının yüklenmesinden canı çeken olursa ertesi gün yada öğünde yapar yer..sonuçta diyet yemeği hiç olmazsa ne pişireyim diye düşünmez..benim işime gelir mesela
menün çok iyi canımmm....detoks yap yarın mutlakaaa.....Sabah; yumurta, yeşillik, salatalık, bir çay kaşığı kadar bal, çay
Öğle, yok...
Akşam; Çorba, sebzeli tavuk sote, salata
Su; 1 lt, 2 Yaparım en azından
Spor; yer hareketleri Yaptım biraz, karın bacak falan
Yeşil çay içmedim, içeceğim şimdi
Ben kendimi çok şişkin hissediyorum ya tartıda eksi göremedim, göremiyorum. Hasta da olamadım zaten, onun verdiği bi gerginlik ve sıkıntı hali varmoralim de bozuk iki gündür.. kötü hissediyorum kendimi...
ha şöyleeee....alkışlarrrr....Canım merhaba, mesajını sabah da okumuştum ama anca yazabiliyorum kusura bakma
Köfte ile patates aynı kapta pişince sorun olmuyor muydu? :) bu noktaya takıldım bir de ne kadar su içtiğini yazmamışsın; ama sporun çok iyi
Bugun lapa yapiyorum mavisim wc de oturacam nerdeyse :))Umarım öyle olmuştur ablacığım.
Sabah dediğim 12ye geliyordu, ondan acıkmadım, akşamı bekledim. :)
Nasıl uygulayacağım? Nasıl yapacağım ki yoğurtla lapayı
bende eskiden çok yapardım lisedeyken eve gelince taze taze lapamı yapar yerdim severdimde. ama işe götürdüğümde soğumuş oluyor ben yiyene kadar hiç içaçıçı olmuyo hangi gün başlasam yarım bıraktım sen diyince heveslendim şimdi yeniden soğuk olması sorun değilde su kısmını ayarlayamıyorum sanırım işe gelene kadar şiştikce sisiyoBugun lapa yapiyorum mavisim wc de oturacam nerdeyse :))
1cay bardagi pirinci 2-3 cay bardagi su koyup pisiriyirsun . Yagsiz tuzsuz pilav anliycagin ...
1 kase yada daha fazla yogurtla vede aci pul biberle karistirip afiyetle yiyorsun . Ben seviyorum tadini bol yogurt ve biberle harika oluyor ...
Ben bugun sabah, oylen, ikindi . Bir kasik kadar kalmisti ikindiden onuda az evvel yedim 4 kere oldu yani .
Vucudundaki sislige gore baya su bosaltimin oluyor ..ama yogurdunda bence lapa kadar etkisi var
Rabbim çözümsüz dert vermesin canım. İnşallah hepsi kısa sürede sorunsuz şekilde çözülür.Canım, o günden sonra bir gün evden erken çıktım; onda da evde çavdar ekmeği olmadığı için yoğurda yulaf ezmesi ve elma katıp yedim. Baya tok tuttu. Sonrasında da hep evdeydim kardan ötürü. :)
Kaç gün gecikti senin reglin? Bazen + görüyorum bazen aynı kiloda kaldığımı görüyorum ama - göremedim hiç. Sinir oluyorum. Ödem de olabilir vücudumda bunu düşünmemiştim, Hülya Abla söyledi az önce.
Dertler bitmiyor tatlım. Erkek arkadaşım gidecek, ama gitmeden başka bi şehre uğraması gerekti. Kardan ötürü dün giderken 5-6 saat yolda kaldı. Şimdi de yollar kapalı, gelemiyor. Orda da kimsesi yok, pansiyonda kalıyor mecbur. Bu da beni çok rahatsız ediyor, aklım hep onda.. O öyle sıkıntı çekiyorken, yollardayken ben böyle sıcacık evde oturunca çok kötü hissediyorum kendimiBir de babama bozuğum hem de çok bozuğum, ama o biraz özel bi mesele...
Sen simdi cuma dan beri 500 gr mi verdin pericimRabbim çözümsüz dert vermesin canım. İnşallah hepsi kısa sürede sorunsuz şekilde çözülür.
Benimde 1 hafta kadar gecikti. Birde bu dönem çok zorlu geçti bir türlü ağrılarındanda kurtulamadım. Geçen haftada sabit çıktım zaten. Ama bu hafta kendini sıkma derim normal menülerine ve sporuna devam et. Suyunuda arttırmaya çalış. Regl olduğunda hepsi rahatlayacak. Kendi kendini hiç zorlama derim bu konuda birşey değişmiyor çünkü bu şişlik regl olmadan geçmez. Ama sen kilo vermeye devam edersin.
Gündüz burdaydı canımTuba gelmedi bugün dimi arkadaslar
Cumadan değil dünden beri :))) Dün sabah tartıldığımda hala aynıydım hatta hafta sonu spora gittiğimde tartıldığımda 72,3 çıktım ama dün regl oldum ve bu sabah bi baktım 71,5 :)Sen simdi cuma dan beri 500 gr mi verdin pericim
Maydanoz suyu iyi ödem atar...internetten bi bak istersen nasıl yapıldığına,tam emin değilim..yeşil çayını içeceksin zaten oda ödem atar..Ben de anlamadım, neden gitmiyor şu kilolar...
Ödem atıcı çay olarak önerin var mı ablam? Bir de detoks iyi fikir, ama hangisini nasıl yapacağım? Pek bilgim yok. Uygulayıp faydasını gördüğün varsa yazarsan çok sevinirim
neredeydin zeynuşum bu gün konuşamadık hiç...o bulguru görmedimkiiiiiiiMenüm
07.30
Şekersiz çay
3 ceviz
Peynir
Sebze
2 haşlanmış yumurta. (Köy)
12.30
Kutu fasulye
Bulgur pilavı
Çorba
Ara
1 portakal
Yeşil çay
Kayısı çayı
Form cayi
19.00
Bir kase salatalikli yoğurt, iki haşlanmış yumurta ,biraz kuruyemis
2 lt su
Bildirim için sormustum aslında yanlış sordumGündüz burdaydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?