Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vallaha ablam öğle bi anlattın ki benim de yapasım geldi

neredeydin zeynuşum bu gün konuşamadık hiç...o bulguru görmedimkiiiiiii
Aynuram yemeseydim başka şeylere saldirirdim çünkü sabah erken yiyorum işe gidince ondan porsiyonlar az oluyor .
Bulgur diğerlerinden daha iyidir sağlıklıdır dedim ondan yedim.iş yerinde çok acikiyorum canım ya

yaaaaa....ben görmedim kiiiii sen bulgur mu yedin?

Aynuram diyette direttiğim için toparlayamıyorum kendimi,eşim yine vücudun sağlammış yataklara düşmedin,dedi..bir süre tartıyla arama mesafe koysam iyi olacak..

sert mi oluyorum farkında değilim valla yazıda mimik geçmiyora örnek..halbuki sırf bu yüzden yanlış anlaşılmamak için kelimelerimi yazarken çok dikkat ediyorum..üslubumu başka sert bulan olursa belirtsin lütfen kırılmam..

Ben pul biberli yoğurdu seviyorum, yapacağım şey ekstradan pirinci eklemek olacak sanırım yanlış anlamadıysam :) ben yapayım bunu yarın o zaman :) çay kahve serbest ama dimi gün içinde?

yarın kv nin doğum günü,yemekler yapıcam...tatlı falan...yemek olarak pilav,etli yaprak sarma,balık kızartma yapıcam,salata olarak iki tür salata yaıcam,ama ikisi de mayonezle...onları yemem....biri pancar salatası,onu yoğurtla yaparım,dolmayı kendiminkileri pirinçsiz yaparım,balığımı da fırınlarım....yaaa ben kafayı mı bozdum ne?

Âmin canım benim, inşAllah!

Bu ay birçok kişide gecikme oldu sanki, acaba ayın hareketleri ile bir ilgisi var mıdır :) insan çok geriliyor olamayınca yahu. Her minik ağrıyo "hastalanacağım galiba yaşasın" diyerek karşılıyorum ama sonra hayal kırıklığı =D

Suyumu arttırayım ya, evet... Sabit bi noktada tutamadım. 1-2.5 Arasında gidip geliyorum

Maydanoz suyu iyi ödem atar...internetten bi bak istersen nasıl yapıldığına,tam emin değilim..yeşil çayını içeceksin zaten oda ödem atar..
Ona da bakayım, yeşil çayı da arttırayım.

Aaben Abla lapa detoksundan bahsetti, yattı aklıma aslında

Bence de sen mezun olmadin mi dolmadan pirinç çıkarıp yersen ne anlamı kaldı zayıf olmanın.o kadar sıkma kendini ya.

Ben pul biberli yoğurdu seviyorum, yapacağım şey ekstradan pirinci eklemek olacak sanırım yanlış anlamadıysam :) ben yapayım bunu yarın o zaman :) çay kahve serbest ama dimi gün içinde?
Aynen mavis , simdiden afiyet olsun ... Su gibi aksin gitsin sisligin ..

Aynen canım bu ay bir sorun var ama nedir çözemedim :) Kesinlikle o ağrılar fazlasıyla oldu bende. Bir gece kasık ağrılarımla uyandığımı bile bilirim. Herhalde tamam şimdi oldu demiştim ama üzerine 1 hafta geçti :)))

Bence de sen mezun olmadin mi dolmadan pirinç çıkarıp yersen ne anlamı kaldı zayıf olmanın.o kadar sıkma kendini ya.
ben dekendime öğle diorum ama hergün tartıda eksi görmek beni acayp gaza getirdi...63düm başladığımda şimdi 60.800üm...ilk günler ne güzel ya....şimdi yarın onları yersem yeniden bir gün fazladan performans gerek...ben 58olmalıyım yaaaaaaaaaa...

Kizlar bulgur bendede sislik yapiyor ama pirinc yapmiyor ilginc . Tabi yagli tuzlu pilavdan bahsetmiyirum :)) bunu birde kangurubumun 0 olmasina bagliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…