vallaha ablam öğle bi anlattın ki benim de yapasım geldiBugun lapa yapiyorum mavisim wc de oturacam nerdeyse :))
1cay bardagi pirinci 2-3 cay bardagi su koyup pisiriyirsun . Yagsiz tuzsuz pilav anliycagin ...
1 kase yada daha fazla yogurtla vede aci pul biberle karistirip afiyetle yiyorsun . Ben seviyorum tadini bol yogurt ve biberle harika oluyor ...
Ben bugun sabah, oylen, ikindi . Bir kasik kadar kalmisti ikindiden onuda az evvel yedim 4 kere oldu yani .
Vucudundaki sislige gore baya su bosaltimin oluyor ..ama yogurdunda bence lapa kadar etkisi var
Aynuram yemeseydim başka şeylere saldirirdim çünkü sabah erken yiyorum işe gidince ondan porsiyonlar az oluyor .neredeydin zeynuşum bu gün konuşamadık hiç...o bulguru görmedimkiiiiiii
yaaaaa....ben görmedim kiiiii sen bulgur mu yedin?Aynuram yemeseydim başka şeylere saldirirdim çünkü sabah erken yiyorum işe gidince ondan porsiyonlar az oluyor .
Bulgur diğerlerinden daha iyidir sağlıklıdır dedim ondan yedim.iş yerinde çok acikiyorum canım ya
Aynuram diyette direttiğim için toparlayamıyorum kendimi,eşim yine vücudun sağlammış yataklara düşmedin,dedi..bir süre tartıyla arama mesafe koysam iyi olacak..afffferim sanaaaaaaaa.....şu uygulamanın adı ne böğle?
ayyyy ablammm ben de öğleyimmm...benim zaıfım hamur işleri....
ahhh hülyam ahhhh biz affederiz de o tartı var ya o tartı o çok acımasız yaaa...hiç acımaz hemen verir cezanı....
ayyy hülyaaaam,yine farklı bi bakış açısı....çok haklısın ya....HATTA KIZLAR BUNDAN SONRA İMKANI OLANLAR FOTO PAYLAŞSIN Kİ BİZE DE FİKİR OLSUN...supersin ya....bazen sert ola biliyorsun ama seviyorum seni
menün çok iyi canımmm....detoks yap yarın mutlakaaa.....
ha şöyleeee....alkışlarrrr....
Yok kız iftira atmayaaaaa....ben görmedim kiiiii sen bulgur mu yedin?
Ben pul biberli yoğurdu seviyorum, yapacağım şey ekstradan pirinci eklemek olacak sanırım yanlış anlamadıysam :) ben yapayım bunu yarın o zaman :) çay kahve serbest ama dimi gün içinde?Bugun lapa yapiyorum mavisim wc de oturacam nerdeyse :))
1cay bardagi pirinci 2-3 cay bardagi su koyup pisiriyirsun . Yagsiz tuzsuz pilav anliycagin ...
1 kase yada daha fazla yogurtla vede aci pul biberle karistirip afiyetle yiyorsun . Ben seviyorum tadini bol yogurt ve biberle harika oluyor ...
Ben bugun sabah, oylen, ikindi . Bir kasik kadar kalmisti ikindiden onuda az evvel yedim 4 kere oldu yani .
Vucudundaki sislige gore baya su bosaltimin oluyor ..ama yogurdunda bence lapa kadar etkisi var
Âmin canım benim, inşAllah!Rabbim çözümsüz dert vermesin canım. İnşallah hepsi kısa sürede sorunsuz şekilde çözülür.
Benimde 1 hafta kadar gecikti. Birde bu dönem çok zorlu geçti bir türlü ağrılarındanda kurtulamadım. Geçen haftada sabit çıktım zaten. Ama bu hafta kendini sıkma derim normal menülerine ve sporuna devam et. Suyunuda arttırmaya çalış. Regl olduğunda hepsi rahatlayacak. Kendi kendini hiç zorlama derim bu konuda birşey değişmiyor çünkü bu şişlik regl olmadan geçmez. Ama sen kilo vermeye devam edersin.
benim bildiyim bulgur şişlik yapar bazı insanlarda...ben de deablam pirinç lapasını bulgurla yapar..
Ona da bakayım, yeşil çayı da arttırayım.Maydanoz suyu iyi ödem atar...internetten bi bak istersen nasıl yapıldığına,tam emin değilim..yeşil çayını içeceksin zaten oda ödem atar..
Bence de sen mezun olmadin mi dolmadan pirinç çıkarıp yersen ne anlamı kaldı zayıf olmanın.o kadar sıkma kendini ya.yarın kv nin doğum günü,yemekler yapıcam...tatlı falan...yemek olarak pilav,etli yaprak sarma,balık kızartma yapıcam,salata olarak iki tür salata yaıcam,ama ikisi de mayonezle...onları yemem....biri pancar salatası,onu yoğurtla yaparım,dolmayı kendiminkileri pirinçsiz yaparım,balığımı da fırınlarım....yaaa ben kafayı mı bozdum ne?
ablam pirinç lapasını bulgurla yapar..
Bulgur bende de şişlik yapıyor sankibenim bildiyim bulgur şişlik yapar bazı insanlarda...ben de de
Aynen mavis , simdiden afiyet olsun ... Su gibi aksin gitsin sisliginBen pul biberli yoğurdu seviyorum, yapacağım şey ekstradan pirinci eklemek olacak sanırım yanlış anlamadıysam :) ben yapayım bunu yarın o zaman :) çay kahve serbest ama dimi gün içinde?
Aynen canım bu ay bir sorun var ama nedir çözemedim :) Kesinlikle o ağrılar fazlasıyla oldu bende. Bir gece kasık ağrılarımla uyandığımı bile bilirim. Herhalde tamam şimdi oldu demiştim ama üzerine 1 hafta geçti :)))Âmin canım benim, inşAllah!
Bu ay birçok kişide gecikme oldu sanki, acaba ayın hareketleri ile bir ilgisi var mıdır :) insan çok geriliyor olamayınca yahu. Her minik ağrıyo "hastalanacağım galiba yaşasın" diyerek karşılıyorum ama sonra hayal kırıklığı =D
Suyumu arttırayım ya, evet... Sabit bi noktada tutamadım. 1-2.5 Arasında gidip geliyorum
ben dekendime öğle diorum ama hergün tartıda eksi görmek beni acayp gaza getirdi...63düm başladığımda şimdi 60.800üm...ilk günler ne güzel ya....şimdi yarın onları yersem yeniden bir gün fazladan performans gerek...ben 58olmalıyım yaaaaaaaaaa...Bence de sen mezun olmadin mi dolmadan pirinç çıkarıp yersen ne anlamı kaldı zayıf olmanın.o kadar sıkma kendini ya.
bende gastrit var normalde de yiyemem..ablama hiç dokunmaz, şişirmez...ara ara yapar..benim bildiyim bulgur şişlik yapar bazı insanlarda...ben de de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?