yap yap canım lezzetli oluyor tuzsuz falan ama...pul biberle güzel oluyor..Ona da bakayım, yeşil çayı da arttırayım.
Aaben Abla lapa detoksundan bahsetti, yattı aklıma aslında
Aynura seni takip edemiyorum ama artik 5li rakamlara iiiiiinnnnnnnnnnnnn .....ben dekendime öğle diorum ama hergün tartıda eksi görmek beni acayp gaza getirdi...63düm başladığımda şimdi 60.800üm...ilk günler ne güzel ya....şimdi yarın onları yersem yeniden bir gün fazladan performans gerek...ben 58olmalıyım yaaaaaaaaaa...
Hosgeldin hayati diyet olanlara aynuram :)))))yarın kv nin doğum günü,yemekler yapıcam...tatlı falan...yemek olarak pilav,etli yaprak sarma,balık kızartma yapıcam,salata olarak iki tür salata yaıcam,ama ikisi de mayonezle...onları yemem....biri pancar salatası,onu yoğurtla yaparım,dolmayı kendiminkileri pirinçsiz yaparım,balığımı da fırınlarım....yaaa ben kafayı mı
bozdum ne?
InşAllah ablam, çok sağol :)Aynen mavis , simdiden afiyet olsun ... Su gibi aksin gitsin sisligin..
Bana da öyle olacak muhtemelen. Olsa da rahatlasam yahuuu :) darısı basımaAynen canım bu ay bir sorun var ama nedir çözemedim :) Kesinlikle o ağrılar fazlasıyla oldu bende. Bir gece kasık ağrılarımla uyandığımı bile bilirim. Herhalde tamam şimdi oldu demiştim ama üzerine 1 hafta geçti :)))
Hemen dolaba koşuyorum :)Regli yakin olanlar ve hemen olsun diyenler nar yiyin
Ben de severim pul biberi :) bir günüm de öyle olsun, ne olacak yani :)yap yap canım lezzetli oluyor tuzsuz falan ama...pul biberle güzel oluyor..
Çok azimlisin maşallahben dekendime öğle diorum ama hergün tartıda eksi görmek beni acayp gaza getirdi...63düm başladığımda şimdi 60.800üm...ilk günler ne güzel ya....şimdi yarın onları yersem yeniden bir gün fazladan performans gerek...ben 58olmalıyım yaaaaaaaaaa...
Hadi ya ciddimi.benim karatay da meyve yasak ama sabah bir meyve bi yumurta yiyrbilirim.öyleyse sabah bi kase yiyim.hazır evde de varRegli yakin olanlar ve hemen olsun diyenler nar yiyin
Hamis olanlar özellikle ilk 4 ay biraz uzak dursun nardan , adet sokucu etkisi vardir narin .Hadi ya ciddimi.benim karatay da meyve yasak ama sabah bir meyve bi yumurta yiyrbilirim.öyleyse sabah bi kase yiyin.hazır evde de var
O etkiyi bi tek maydonozda biliyorum ben .yeni bi bilgiHamisnolanlarnozellikle ilk 4 ay biraz uzak dursun nardan , adet sokucu etkisi vardir narin .
Ay doğru ya simdi hatırlarım.hamilelerde nar yemesine diyordu doktorun biri hatta ben yemiyodum ilk Zamanlar ne cabuk unutmusumHamis olanlar özellikle ilk 4 ay biraz uzak dursun nardan , adet sokucu etkisi vardir narin .
Arzu dün buradaydı,naz bu gün yok. Hande bi kaç gün önce gelmişdi...Bugun nazli yok kar yuzunden tatilmi
Olduki ??
Arzuda yok goremedim 2 gundur
Hande ugruyormu kizlar ?
Karnına ne bağlıyorsun?kızlarrrr 2mile leslie+30dakika yürüyüş+20dakika piltaes=müthiş bi özgüvennnn...
50dakikamı spora ayırdım,suyumu tamamladım...superimmmmm....durun bi de menümü vereyimmm...
11.00 2yuymurta,1dilim ekemek,salata(ıspanak,dereotu,tere,peynir),yeşil çay
ara neskafe
17.45 ıspanak yemeyi(ıspanak,kuru soğan,yumuta),pul bib.li yoğurt,salata(ıspanak,tere,dereotu,peynir,çeyrek nar)
3litre su,2yeşil çay,30dakika dışarıda yürüyüş,2mile leslie,20dakika pilates...
karnıma bağladığım o şey varya acayip terletiyor....çokkk mutluyummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?