Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vaoooooooov, harikasın :)

oooo saat olmuş kaç yine...yarın da hazırlık falan,işim çoook...ama hiç istemeden yapıcam hazırlıkları...şu programda da ikisi kalsın gidiyom uykuya...

Yess Elnur finalde ama ven geberiyorum uykusuzluktan.yatağıma girdim bile...iyi geceler herkese...HERKES MENÜSÜNÜ YAZSINNNN...

Iyi geceler canlar

Funda, Hulya abla ve Bahar cok gecmis olsun. Iyi haberlerinizi bekliyorum tez vakitte.

Zeynep detoks yapma gulum emziriyorsun sen. Saglikli beslenmene devam et. Kizin nasil oldu, uykusu duzene giriyor mu?

Elif abla guzel gidiyorsun, ayni hizla devam Sosyal gelmemis...

Aeben abla tum mesajlari okumaya firsatin olmadigindan benim mesajlari kaciriyorsun arada Lapa ile ne isin var Sen de menu vermeye basla istersen yeniden

Zayifolcam canin neye sikildin guzelim?

Aynura hazirliklarin kolay gelsin, yarina da iyi eglenceler. Esinle ortak zevkleriniz olmasina da ayrica sevindim

Peri gozun aydin canim. Rahatlamissindir. Darisi masmavinin basina. Odeminiz gider, tarti yuzunuzu guldurur insallah.

Tuba cok sikintili bir durum. Ben babamla buyumedim ama ailede huzur ve guvenin ne kadar onemli oldugunu biliyorum. Rabbim ebeveynlerin icin hayirli olan ne ise onu nasip etsin. Sen kendi hayatin icin mumkun mertebe objektif karar almaya calis. Allah yardimcin olsun guzelim.

Buket gozun aydin, iyi eglenceler canim

allah razı olsun ablam ...

menüm :

Sabah : Salatalık domates ev peyniri 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek
ara : türk kahvesi

öğlen : yarım elma

akşam saat 17 gibi ayran çorbası yaptm içtim . acıkmadım henüz

1 , 5 lt su içtim .. ev temizledim ..

( ayran detoxu yapıyorum ama olur mu kilo atar mıyım bilmiyorum )

arzu alıntı yaparak yazmanı özledim ama ben :)

kızlar filtre kahve makinesi alacağım..kullanan varsa ve memnunsa marka belirtebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…