Vaoooooooov, harikasın :)kızlarrrr 2mile leslie+30dakika yürüyüş+20dakika piltaes=müthiş bi özgüvennnn...
50dakikamı spora ayırdım,suyumu tamamladım...superimmmmm....durun bi de menümü vereyimmm...
11.00 2yuymurta,1dilim ekemek,salata(ıspanak,dereotu,tere,peynir),yeşil çay
ara neskafe
17.45 ıspanak yemeyi(ıspanak,kuru soğan,yumuta),pul bib.li yoğurt,salata(ıspanak,tere,dereotu,peynir,çeyrek nar)
3litre su,2yeşil çay,30dakika dışarıda yürüyüş,2mile leslie,20dakika pilates...
karnıma bağladığım o şey varya acayip terletiyor....çokkk mutluyummmm...
eşim almış kendine,terletiyor baya...Karnına ne bağlıyorsun?
:) adı ne kuzucum..onu soruyorum..eşim almış kendine,terletiyor baya...
:) adı ne kuzucum..onu soruyorum..
allah razı olsun ablam ...Tuba cok sikintili bir durum. Ben babamla buyumedim ama ailede huzur ve guvenin ne kadar onemli oldugunu biliyorum. Rabbim ebeveynlerin icin hayirli olan ne ise onu nasip etsin. Sen kendi hayatin icin mumkun mertebe objektif karar almaya calis. Allah yardimcin olsun guzelim.
arzu alıntı yaparak yazmanı özledim ama ben :)Iyi geceler canlar
Funda, Hulya abla ve Bahar cok gecmis olsun. Iyi haberlerinizi bekliyorum tez vakitte.
Zeynep detoks yapma gulum emziriyorsun sen. Saglikli beslenmene devam et. Kizin nasil oldu, uykusu duzene giriyor mu?
Elif ablaguzel gidiyorsun, ayni hizla devam Sosyal gelmemis...
Aeben abla tum mesajlari okumaya firsatin olmadigindan benim mesajlari kaciriyorsun aradaLapa ile ne isin var Sen de menu vermeye basla istersen yeniden
Zayifolcam canin neye sikildin guzelim?
Aynura hazirliklarin kolay gelsin, yarina da iyi eglenceler. Esinle ortak zevkleriniz olmasina da ayrica sevindim
Peri gozun aydin canim. Rahatlamissindir. Darisi masmavinin basina. Odeminiz gider, tarti yuzunuzu guldurur insallah.
Tuba cok sikintili bir durum. Ben babamla buyumedim ama ailede huzur ve guvenin ne kadar onemli oldugunu biliyorum. Rabbim ebeveynlerin icin hayirli olan ne ise onu nasip etsin. Sen kendi hayatin icin mumkun mertebe objektif karar almaya calis. Allah yardimcin olsun guzelim.
Buket gozun aydin, iyi eglenceler canim
arzu alıntı yaparak yazmanı özledim ama ben :)
Amin canım amin... Hoşgeldin. Nasılsın ?Peri gozun aydin canim. Rahatlamissindir. Darisi masmavinin basina. Odeminiz gider, tarti yuzunuzu guldurur insallah.
arzu senin var mı filtre kahve makinen?çok seçenek var karar veremiyorum..Hizli olsun diye javayi kapatinca, alinti secenegi olmuyor gulum. Java ile de cok donuyor. Denerim bir daha ki sefere
Amin canım amin... Hoşgeldin. Nasılsın ?
Allah daim etsin, daha da iyi etsin :)Cok sukur iyiyim canim
arzu senin var mı filtre kahve makinen?çok seçenek var karar veremiyorum..
Allah daim etsin, daha da iyi etsin :)
Amiiin..Amin cumlemizi canim. Nasil, senin keyfin geldi mi yerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?