- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Amiiin..
Evet, daha iyiyim şimdi. Buraya yazmak iyi geldi. :) Hafiflemiş hissediyorum en azından.
Dolaba koştum duyar duymaz, ama bitmiş yaa.. Yarın ilk işim aldırmak olacak, ama yarın detoks yapacağım. Ertesi gün yerim artık.Sevindim canim. Aeben abla nar onermis adet icin. Seviyorsan bir dene istersen. Ekstra duygusallikta asil suclu gelmeyen misafirin gibi duruyor
Dolaba koştum duyar duymaz, ama bitmiş yaa.. Yarın ilk işim aldırmak olacak, ama yarın detoks yapacağım. Ertesi gün yerim artık.
Gelmek bilmeyen misafirim hem duygusallık yapıyor hem de gerginlik... Huysuz yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi :)
Aiy, evet ya çok haklısın. Bak birkaç gün gecikince ne hale geliyoruz... Menapoz gerçekten apayrı bir durum.. :) Her halimize şükür ya.Annem hep der "sukret gencsin adet goruyorsun. Menapozdan sonra bu sikinti stres hali hic gitmeyecek uzerinden".
Bunlar daha iyi gunlerimiz sanirim canim
Aiy, evet ya çok haklısın. Bak birkaç gün gecikince ne hale geliyoruz... Menapoz gerçekten apayrı bir durum.. :) Her halimize şükür ya.
Büyüyen sadece biz olmuyoruz ne yazık ki... Sorumluluklarımız da büyüyor bizimle... :/Kesinlikle... Hani buyuklerimiz der ya hep "heves etme buyumeye bu kadar, cocuklugunun tadini cikart" diye. Buyudukce sorunlar da buyuyor
Büyüyen sadece biz olmuyoruz ne yazık ki... Sorumluluklarımız da büyüyor bizimle... :/
Çocuğun varsa, anneliği tatmışsan her türlü güzeldir hayatın zaten...Evet. Kendi yuvan olunca daha da farklilasiyor hayat. Hele bir de yavrun olursa
Yakiniyorum gibi algilansa da, hazzinin da essiz oldugunu eklemek isterim. Hayatin her dakikasi ayri guzel, tadini cikartmak ertelememek lazim
Çocuğun varsa, anneliği tatmışsan her türlü güzeldir hayatın zaten...
Anne olmayı çok istiyorum ben ya, özellikle bir kız çocuğumun olmasını... ama sevdiğim adamdan :)
Amin canım, hepimizin gönlüne göre versin Allah :)Olur insallah canim, Allah gonlune gore versin
Iyi geceler, tatli ruyalar
Ahh be canım hep aynı erkek mevzusu işte Rabbim büyük dert vermesin illaki geçer, bugüne dek neler geçti bu da geçer
Çooook sevindim canım senin adına
Dualarım seninle canım benim iyi eğlenceleeerr :)
Çok geçmiş olsun canm Rabbim acil şifalar versinKızım çok ağladı bu gece ağlamaktan bitap düştülavman yaptım gaitasini iki gun yapmamis ve de acayip bi gaz sorunumuz var ,biraz sakinlesti aradan zaman geçti yine ağladı simdi de ağrı kesici verdim inşallah uyanmaz daha .tam iki saattir bu durumla ugrasiyoruz
Kızım çok ağladı bu gece ağlamaktan bitap düştülavman yaptım gaitasini iki gun yapmamis ve de acayip bi gaz sorunumuz var ,biraz sakinlesti aradan zaman geçti yine ağladı simdi de ağrı kesici verdim inşallah uyanmaz daha .tam iki saattir bu durumla ugrasiyoruz
Senin adına çok sevindim Allah kavuştursun inşallahCanlar benim icin cok guzel bi gundu cok sukur ALLAHIMAiyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
ne yazikki nisanlimi ugurladim simdi gitti izini bukadar alabilmis tez zamanda kavusuruz iNSALLAH
cok zayflamissin dedi cok mutlu oldum kendini cok kasma dedi kendine iyi bak dedi sagliklica kilo veriyorum dedim
dun cok giremedim hepiniz cok sagolun
gunaydinlar
Senin adına çok sevindim Allah kavuştursun inşallah
Aminnnn..senden de inşallah kuzuAMİN kuzum INSALLAH butun sevenler kavussunALLAH razı olsun balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?