Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevindim canim. Aeben abla nar onermis adet icin. Seviyorsan bir dene istersen. Ekstra duygusallikta asil suclu gelmeyen misafirin gibi duruyor
Dolaba koştum duyar duymaz, ama bitmiş yaa.. Yarın ilk işim aldırmak olacak, ama yarın detoks yapacağım. Ertesi gün yerim artık.

Gelmek bilmeyen misafirim hem duygusallık yapıyor hem de gerginlik... Huysuz yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi :)

Annem hep der "sukret gencsin adet goruyorsun. Menapozdan sonra bu sikinti stres hali hic gitmeyecek uzerinden".

Bunlar daha iyi gunlerimiz sanirim canim

Annem hep der "sukret gencsin adet goruyorsun. Menapozdan sonra bu sikinti stres hali hic gitmeyecek uzerinden".

Bunlar daha iyi gunlerimiz sanirim canim
Aiy, evet ya çok haklısın. Bak birkaç gün gecikince ne hale geliyoruz... Menapoz gerçekten apayrı bir durum.. :) Her halimize şükür ya.

Hulya abla krups gusto turkiye de de varmis. Tefal magazasinda satiliyor diyor nette. Kapsulleri de beraber satiliyormus. Ebay a gerek duymayacaksin. Aklinda baska marka yoksa bir arastir istersen.

Büyüyen sadece biz olmuyoruz ne yazık ki... Sorumluluklarımız da büyüyor bizimle... :/

Evet. Kendi yuvan olunca daha da farklilasiyor hayat. Hele bir de yavrun olursa

Yakiniyorum gibi algilansa da, hazzinin da essiz oldugunu eklemek isterim. Hayatin her dakikasi ayri guzel, tadini cikartmak ertelememek lazim

Evet. Kendi yuvan olunca daha da farklilasiyor hayat. Hele bir de yavrun olursa

Yakiniyorum gibi algilansa da, hazzinin da essiz oldugunu eklemek isterim. Hayatin her dakikasi ayri guzel, tadini cikartmak ertelememek lazim
Çocuğun varsa, anneliği tatmışsan her türlü güzeldir hayatın zaten...
Anne olmayı çok istiyorum ben ya, özellikle bir kız çocuğumun olmasını... ama sevdiğim adamdan :)

Kızım çok ağladı bu gece ağlamaktan bitap düştü lavman yaptım gaitasini iki gun yapmamis ve de acayip bi gaz sorunumuz var ,biraz sakinlesti aradan zaman geçti yine ağladı simdi de ağrı kesici verdim inşallah uyanmaz daha .tam iki saattir bu durumla ugrasiyoruz

Canlar benim icin cok guzel bi gundu cok sukur ALLAHIMA iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim

ne yazikki nisanlimi ugurladim simdi gitti izini bukadar alabilmis tez zamanda kavusuruz iNSALLAH

cok zayflamissin dedi cok mutlu oldum kendini cok kasma dedi kendine iyi bak dedi sagliklica kilo veriyorum dedim

dun cok giremedim hepiniz cok sagolun

gunaydinlar

Ahh be canım hep aynı erkek mevzusu işte Rabbim büyük dert vermesin illaki geçer, bugüne dek neler geçti bu da geçer

Çooook sevindim canım senin adına

Dualarım seninle canım benim iyi eğlenceleeerr :)

Cok sagol kuzucum
INŞALLAH seninde hersey guzel gonlune gore olsun canim esim

Çok geçmiş olsun canm Rabbim acil şifalar versin

ALLAH sifa versinn canin

Senin adına çok sevindim Allah kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…