Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uykusuzluk tan ölüyorum ben bu kızla napcam bilmiyorum.6.00 da ayakta gece desen hic uyumadik.neyse hanımlar bugün evdeyim inşallah bol spor yapicam.pilates setim de geliyor bugün inşallah cuma sonuçlar çok iyi olur.tam da mens ime geldi ama takmiyorum. . Sizler nasilsiniz

gecmis olsun zeynep 3 yasindaydi dimi yavrun . Kuzum Kiyamam ...
Z. Yag icir ac karna surekli kabizlik durumu varsa ...

Oh oh masallah muhabbetiniz daim olsun insallah ..

Tubam ayram asi 1 ogunle olmaki guzelim . Ben yapinca tum gun onu yerim kahvaltida bile . Cok etkisinolmaz oyle her ogun baska bisi yiyince ...

Iyi geceler canlar

Aeben abla tum mesajlari okumaya firsatin olmadigindan benim mesajlari kaciriyorsun arada Lapa ile ne isin var Sen de menu vermeye basla istersen

)
Arzum havalar isinip disarda yuruyuse baslayana kadar diyet yok, o vakte kadarda lapayla bu kilo koruymayi dusunuyorum
5 kilo zaten baharda veririm
İnsallah ..

canım yaa hiç bilmiyorum öle bi sorun teşkil ediyor mu :) su günde mutlaka 2,5 litre içiyorumm. fazlasını içemiyorum zatenn.

Hepsini yapıyorum abla ya saf zeytinyağı veriyorum.ama yemek yemiyo ne yaparsam yapayım sadece mama yiyo deli olucam
Aceba o mamadanmi kaynaklaniyorki ? Sutun kafi gelmiyormu ? Gerci ay olarak artik yedek gidalar yemelide ..
Mamanin markasini degistirsen . Dr . Gosterdinmi hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…