Kız ben niye bugün çarşamba sanıyordum aaa.demeseydin iki gün daha var sanıyordum
ALLAH kavuştursun canım. Kazasız belasiz gidip dönsün inşallahHayirli sabahlar ..
Esimi yolcu ettim bu karda kista, cokta kar var. sehir disina cikmasi lazimdi mecburi yanirabbim kazasiz belasiz gidip donmeyi nasip etsin tum yoldakileri ..
Iki gün daha yok canımKız ben niye bugün çarşamba sanıyordum aaa.demeseydin iki gün daha var sanıyordum
gecmis olsun zeynep 3 yasindaydi dimi yavrunKızım çok ağladı bu gece ağlamaktan bitap düştülavman yaptım gaitasini iki gun yapmamis ve de acayip bi gaz sorunumuz var ,biraz sakinlesti aradan zaman geçti yine ağladı simdi de ağrı kesici verdim inşallah uyanmaz daha .tam iki saattir bu durumla ugrasiyoruz
Oh oh masallah muhabbetiniz daim olsun insallah ..Canlar benim icin cok guzel bi gundu cok sukur ALLAHIMAiyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
ne yazikki nisanlimi ugurladim simdi gitti izini bukadar alabilmis tez zamanda kavusuruz iNSALLAH
cok zayflamissin dedi cok mutlu
oldum kendini cok kasma dedi kendine iyi bak dedi sagliklica kilo veriyorum dedim
dun cok giremedim hepiniz cok sagolun
gunaydinlar
menüm :
Sabah : Salatalık domates ev peyniri 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek
ara : türk kahvesi
öğlen : yarım elma
akşam saat 17 gibi ayran çorbası yaptm içtim . acıkmadım henüz
1 , 5 lt su içtim .. ev temizledim ..
( ayran detoxu yapıyorum ama olur mu kilo atar mıyım bilmiyorum )
Kahve ve ben ayri dunyalariz hulyam :)))kızlar filtre kahve makinesi alacağım..kullanan varsa ve memnunsa marka belirtebilir mi?
Arzum havalar isinip disarda yuruyuse baslayana kadar diyet yok, o vakte kadarda lapayla bu kilo koruymayi dusunuyorumIyi geceler canlar
Aeben abla tum mesajlari okumaya firsatin olmadigindan benim mesajlari kaciriyorsun aradaLapa ile ne isin var Sen de menu vermeye basla istersen
)
canım yaa hiç bilmiyorum öle bi sorun teşkil ediyor mu :) su günde mutlaka 2,5 litre içiyorumm. fazlasını içemiyorum zatenn.Canım merhaba, mesajını sabah da okumuştum ama anca yazabiliyorum kusura bakma
Köfte ile patates aynı kapta pişince sorun olmuyor muydu? :) bu noktaya takıldım bir de ne kadar su içtiğini yazmamışsın; ama sporun çok iyi
Yok abla ne yaşı daha 8,5 aylıkgecmis olsun zeynep 3 yasindaydi dimi yavrun. Kuzum Kiyamam ...
Z. Yag icir ac karna surekli kabizlik durumu varsa ...
Hepsini yapıyorum abla ya saf zeytinyağı veriyorum.ama yemek yemiyo ne yaparsam yapayım sadece mama yiyo deli olucamgecmis olsun zeynep 3 yasindaydi dimi yavrun. Kuzum Kiyamam ...
Z. Yag icir ac karna surekli kabizlik durumu varsa ...
Patates nişasta dan ibaret yemekle birlikte pisirirsen illaki ete de geçer .özünü yemiş olursun patatesincanım yaa hiç bilmiyorum öle bi sorun teşkil ediyor mu :) su günde mutlaka 2,5 litre içiyorumm. fazlasını içemiyorum zatenn.
Aceba o mamadanmi kaynaklaniyorki ? Sutun kafi gelmiyormu ? Gerci ay olarak artik yedek gidalar yemelide ..Hepsini yapıyorum abla ya saf zeytinyağı veriyorum.ama yemek yemiyo ne yaparsam yapayım sadece mama yiyo deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?