Herzaman , yeni gun yeni umutlargünaydın kızlar, dünü, dünde bıraktım, yeni bir güne mutlulukla başlıyorum, Allahın izniyle....
ayrıca; sevgili aeben, aynura ve honey ball ilginize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...
Kaç kere göturdum sayisi yok hoş biseye baktıkları da yok.erzurum götürmek gerek.manasını devamlı değişiyor um yok ondan değil.sütüm çok fazlaydı makinayla sanıyordum 500 cc fazladan.ama emmek istemiyor hanımefendi 3 aydır boyle .dun sagdim 3 kaşık sut çıktı bi günün toplamı .çok üzülüyorum süt almadığınaAceba o mamadanmi kaynaklaniyorki ? Sutun kafi gelmiyormu ? Gerci ay olarak artik yedek gidalar yemelide ..
Mamanin markasini degistirsen . Dr . Gosterdinmi hic ?
Hepsini yapıyorum abla ya saf zeytinyağı veriyorum.ama yemek yemiyo ne yaparsam yapayım sadece mama yiyo deli olucam
Yok canım ya ağzını yapistirmis sanki ölüyo da acmiyo.zorlarsam da kusuyo .yoğurt yer ara sırageçmiş olsun canım kıyamam yavruna benimkide ctesi yaşına girecek, seninki hiç bir şey yemiyor mu?, çorba, kahvaltı vs...
tamam canım sağolasınn, bundan sonra ayrı yerlerde yapayım o zaman :/Patates nişasta dan ibaret yemekle birlikte pisirirsen illaki ete de geçer .özünü yemiş olursun patatesin
Yok canım ya ağzını yapistirmis sanki ölüyo da acmiyo.zorlarsam da kusuyo .yoğurt yer ara sıra
Çorba yapıyorum,köy yumurtası alıp yapıyorum ona ,meyve rendeliyorum nr yaparsam boş. Biberonda mama ver ne olsa yer
Kaç kere göturdum sayisi yok hoş biseye baktıkları da yok.erzurum götürmek gerek.manasını devamlı değişiyor um yok ondan değil.sütüm çok fazlaydı makinayla sanıyordum 500 cc fazladan.ama emmek istemiyor hanımefendi 3 aydır boyle .dun sagdim 3 kaşık sut çıktı bi günün toplamı .çok üzülüyorum süt almadığına
Denedim. Çorba yapıp biberino koydum yemedi. Ah ahhhımm zor canım ya, normalde hepsini yemesi lazım , çorba vs, şimdilik biberona mı koysan? aslında olmaz ama, en azından yiyeceklerin tadını alır ve sonra kaşıkla yer belki..
Denedim canım .sütüm de çok azaldigi için emmeye emmeye az emiyo sonra sinirleniyo agliyo beni dovuyo resmen.çok da agresif bu cocukİlkel bir yontem ama, ac birakip emzirmeyi denedinmi zeynep .
Birde biboran kullaniyorsan mama daha kolay geliyor bebege ..
Hepsini yapıyorum abla ya saf zeytinyağı veriyorum.ama yemek yemiyo ne yaparsam yapayım sadece mama yiyo deli olucam
Denedim. Çorba yapıp biberino koydum yemedi. Ah ahh
:))) bu bebeler unv. bitirip doguyor dunyaya :))Denedim. Çorba yapıp biberino koydum yemedi. Ah ahh
Zeytin yağını mamasina katiyorum sıkıntı yok onda da alttan gazi çok ölüyo çıkaramıyor afedersiniz bu sefer sancidan kivraniyomamanın içine de katıyorlarmış zeytinyağ öyle denedin mi canım?
hiç yemek yemeyen bir tane de bende var 7 ay 9 günlük oldu ama sadece anne sütü, canı isterse yoğurt ve elma
Zeytin yağını mamasina katiyorum sıkıntı yok onda da alttan gazi çok ölüyo çıkaramıyor afedersiniz bu sefer sancidan kivraniyo
Biberona alistirma elif birak seni emebildigi kadar emsin demekki yetiyor sutunönceki gün bende aynı şeyi yaptım belki biberondan içer diye çorbayı biberona koydum ama onu da istemedi
gerçi biberondan bişey içmeyi de beceremiyor daha
Bende öyle yapicam artik bakalım inşallah artar abla yaZeynep sutunu sagip biberona koymayi dene en azindan seni emmesede anne sutu almis olur. Sutum cekildi deme sen sagdikca cogalacaktir insallah ..
Benimki hazır mamalara allerhisi var galiba hepsini demedim bu devam sütü, kaşık maması yiyince uyuşmuyor çocuk gazdan ölüyo. Pirinç unundan muhallebi yapıyorum bi onda rahat oluyo hos dun yine vardı gazihangi mamayı kullanıyorsun? bende büyük oğlumda similac kullanmıştım hiç gaz sorunu olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?