Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aceba o mamadanmi kaynaklaniyorki ? Sutun kafi gelmiyormu ? Gerci ay olarak artik yedek gidalar yemelide ..
Mamanin markasini degistirsen . Dr . Gosterdinmi hic ?
Kaç kere göturdum sayisi yok hoş biseye baktıkları da yok.erzurum götürmek gerek.manasını devamlı değişiyor um yok ondan değil.sütüm çok fazlaydı makinayla sanıyordum 500 cc fazladan.ama emmek istemiyor hanımefendi 3 aydır boyle .dun sagdim 3 kaşık sut çıktı bi günün toplamı .çok üzülüyorum süt almadığına

geçmiş olsun canım kıyamam yavruna benimkide ctesi yaşına girecek, seninki hiç bir şey yemiyor mu?, çorba, kahvaltı vs...
Yok canım ya ağzını yapistirmis sanki ölüyo da acmiyo.zorlarsam da kusuyo .yoğurt yer ara sıra
Çorba yapıyorum,köy yumurtası alıp yapıyorum ona ,meyve rendeliyorum nr yaparsam boş. Biberonda mama ver ne olsa yer

hımm zor canım ya, normalde hepsini yemesi lazım , çorba vs, şimdilik biberona mı koysan? aslında olmaz ama, en azından yiyeceklerin tadını alır ve sonra kaşıkla yer belki..

İlkel bir yontem ama, ac birakip emzirmeyi denedinmi zeynep .
Birde biboran kullaniyorsan mama daha kolay geliyor bebege ..

İlkel bir yontem ama, ac birakip emzirmeyi denedinmi zeynep .
Birde biboran kullaniyorsan mama daha kolay geliyor bebege ..
Denedim canım .sütüm de çok azaldigi için emmeye emmeye az emiyo sonra sinirleniyo agliyo beni dovuyo resmen.çok da agresif bu cocuk

Hepsini yapıyorum abla ya saf zeytinyağı veriyorum.ama yemek yemiyo ne yaparsam yapayım sadece mama yiyo deli olucam

mamanın içine de katıyorlarmış zeytinyağ öyle denedin mi canım?

hiç yemek yemeyen bir tane de bende var 7 ay 9 günlük oldu ama sadece anne sütü, canı isterse yoğurt ve elma

Zeynep sutunu sagip biberona koymayi dene en azindan seni emmesede anne sutu almis olur . Sutum cekildi deme sen sagdikca cogalacaktir insallah ..

mamanın içine de katıyorlarmış zeytinyağ öyle denedin mi canım?

hiç yemek yemeyen bir tane de bende var 7 ay 9 günlük oldu ama sadece anne sütü, canı isterse yoğurt ve elma
Zeytin yağını mamasina katiyorum sıkıntı yok onda da alttan gazi çok ölüyo çıkaramıyor afedersiniz bu sefer sancidan kivraniyo

benimkinin yanında cep tlf . açamıyorum, bağırıyor ağlıyor, istiyor tlf. nu.... sıpa daha yaşına basmadı....şimdiki nesil bebekler, büyüynce nasıl olacaklar bilemiyorum :)

hangi mamayı kullanıyorsun? bende büyük oğlumda similac kullanmıştım hiç gaz sorunu olmamıştı
Benimki hazır mamalara allerhisi var galiba hepsini demedim bu devam sütü, kaşık maması yiyince uyuşmuyor çocuk gazdan ölüyo. Pirinç unundan muhallebi yapıyorum bi onda rahat oluyo hos dun yine vardı gazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…