Anne sutu icerken bu sorunlar yoksa mamadan kaynaklaniyor demekki bunye o mamayi istemiyor tepki koyuyor ...Zeytin yağını mamasina katiyorum sıkıntı yok onda da alttan gazi çok ölüyo çıkaramıyor afedersiniz bu sefer sancidan kivraniyo
Bende ondan yiyorum artikgünaydın güzeller
kahvaltı saaticanan karatay'ın gezen tavuk yumurtasından almış eşim onu yiyelim bakalım
Sutumu alırken de aşırı gazi vardı almadığım bitkisel gaz ilacı kalmamıştıAnne sutu icerken bu sorunlar yoksa mamadan kaynaklaniyor demekki bunye o mamayi istemiyor tepki koyuyor ...
Cocuk buyutmek zor is Allah yardimciniz olsun ....
Et vucudlu robotlarbenimkinin yanında cep tlf . açamıyorum, bağırıyor ağlıyor, istiyor tlf. nu.... sıpa daha yaşına basmadı....şimdiki nesil bebekler, büyüynce nasıl olacaklar bilemiyorum :)
Et vucudlu robotlar...
Valla sana sonuna kadar katılıyorum.ne evlilikler ne sadakat ne iletişim hic birşey kalmadı evlerdeinşallah öyle olmazlar, size garip gelecek ama, keşke dünyada, interneti toptan kapatsalar ,
Biberona alistirma elif birak seni emebildigi kadar emsin demekki yetiyor sutun
benimkinin yanında cep tlf . açamıyorum, bağırıyor ağlıyor, istiyor tlf. nu.... sıpa daha yaşına basmadı....şimdiki nesil bebekler, büyüynce nasıl olacaklar bilemiyorum :)
inşallah öyle olmazlar, size garip gelecek ama, keşke dünyada, interneti toptan kapatsalar ,
Sadece pirinç unu yediğini düşünürsek brnimkinin.sadece anne sütü alması çok çok iyi boşver yemesin sen yeterli beslen senin sütünden beslensin çok daha iyi.gelişimi önemli sürünme parmak becerileri.ki eminim çok iyidirdorişi emziremedim 8,5 ay emdi (5 ayı mama+annesütü) o yüzden ege doya doya emsin istiyorum zaten. ek gıda almamasına üzülüyorum ama napayım canı sağolsun maşallah 10 kg olmuş anne sütüyle demek ki besliyor sütüm devam etsin böyle
çok fena şimdiki çocuklar. üzülüyorum da aslında cep telefonları, tvler, bilgisayarlar, tabletlerle dolu etrafları
canımsın sağol,yakınımda var tefal uğrayıp sorayım..internetten araştırdım akşam..çok seçenek var..Hulya abla krups gusto turkiye de de varmis. Tefal magazasinda satiliyor diyor nette. Kapsulleri de beraber satiliyormus. Ebay a gerek duymayacaksin. Aklinda baska marka yoksa bir arastir istersen.
geçmişolsun canım,doktor ne teşhis koydu?Kızım çok ağladı bu gece ağlamaktan bitap düştülavman yaptım gaitasini iki gun yapmamis ve de acayip bi gaz sorunumuz var ,biraz sakinlesti aradan zaman geçti yine ağladı simdi de ağrı kesici verdim inşallah uyanmaz daha .tam iki saattir bu durumla ugrasiyoruz
benim oğlum bebekken 3 gün kabız olmuştu doktoru aradım..kuru erik ,kuru kayısı ve kuru inciri kaynatıp blenderdan geçirip 1 tatlı kaşığı yedir demişti...kuzum 2-3 saat sonra nasıl rahatlamıştı..bi dene istersen..bir daha olursa..Yok abla ne yaşı daha 8,5 aylık
Hicte garip gelmez zayifim , evet net bazan cok faydali olsada goturdugu getirdiginden cok . Sizin cocuklar henuz kucuk buyuduklarinda bu netin zararlarini daha acik goreceksiniz....inşallah öyle olmazlar, size garip gelecek ama, keşke dünyada, interneti toptan kapatsalar ,
Oh afiyet olsun . Rabbim istedigin sekilde nari sana sifa yapsin insallah :))Aeben abla nar yiyorum Şuan kahvaltıda
Hicte garip gelmez zayifim , evet net bazan cok faydali olsada goturdugu getirdiginden cok . Sizin cocuklar henuz kucuk buyuduklarinda bu netin zararlarini daha acik goreceksiniz....... İnanin cocuklari cok etkiliyor cok mucadele veriyorum bu konuda .. Ayni şey bizler icinde gecerli . İnanin netle tek ilgim burasi ne fecem var nede e postam . Bazan burasi bile cok vaktimi aliyor, zamanin nasilgectigini anlamiyorum
Ben birde şuna inaniyorum ; kiyamet alemetlerini arasinda kıyamete yakin her yani bir sis
kaplayacak Ve herkesi uyusturacak ... Bunun net oldugunu dusunuyorum. ( dogrusunu rabbim bilir tabi )
Tv aslinda topluma herseyi Empoze ediyor farketmeden . Hersey normallestibu işi nasıl çözeceğiz hiç bilmiyorum, evde tlf ları kaldırıyorum, sadece tv açık oluyor, aslında şu an en masum şey tv gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?