Tv aslinda topluma herseyi Empoze ediyor farketmeden . Hersey normallestisebebi tv .
Gencler tv de gordugu aski benimsiyor tum asklar hayatlar oyle saniyor , evlenincede hersryin peri masali olmadigi goruyor , sonrada kolay nasil olsa bosan .. Bu sadece bir orneksiddet , ana babaya saygisizlik , ozgur hayat vs vs . Oy daraldim rabbim yardim et ....
Egerki okul isleri olmasa evde neti kapattiracagim , hergun netden yapilacak hazirlanacak odevler sunumlar vs ...15 yaşında yeğenim var, tatile geldiler 12 gün kaldılar ve sadece yemeklerde gördük kendisini, cep telefonu elinde sürekli.... çok üzüldüm, annesi de çok dertli bu konuda... almamak çözüm değilmiş... ondan diyorum, dünyada kalkmalı, yoksa ben almasam ne olacak, arkadaşında görecek, istiycek... offf
Egerki okul isleri olmasa evde neti kapattiracagim , hergun netden yapilacak hazirlanacak odevler sunumlar vs ...
Ancak sinirlamayi basara biliyorum oda cocuklarla catismaya sebeb oluyor ama ne yapayim baska carem yok
anladım canım göremeyince merak ettim ben=)Lucia7 dünmenümü yazamadım canim internetim kesikti
yazmazsam anla ki internetim kesiktir onun dışında yazarım hep canim :)
=) miden ağrırken salça rahatsız etmedi mi kız=) hem özenmişimdir salca sosu yiyenlere ama denemedim hiçdünkü menüm
sabah kalvaltı yapamadım midem ağrıyodu
öğlen
domates
biraz peynir
5 zeytin
salça sosu ( baharatlı salça diyebiliriz :) kavrulmamış tabi )
1 haşlanmış yumurta
1.5 bardak süt
akşam
ıspanak
yoğurt
2.5 lt su
yürüyüş yaptım 1 saat
Abla kabızlık değil bunun ki gaz çıkaramıyor.doktor da posali şeyler yedir diyo bu da yemiyobenim oğlum bebekken 3 gün kabız olmuştu doktoru aradım..kuru erik ,kuru kayısı ve kuru inciri kaynatıp blenderdan geçirip 1 tatlı kaşığı yedir demişti...kuzum 2-3 saat sonra nasıl rahatlamıştı..bi dene istersen..bir daha olursa..
Fotonu koysanakeyfim yerime geldi
Müdürüm geçen gün elimde karatayın kitabını görmüştü biraz öncede bitki çayımı içtiğimi görünce taktın sen zayıflamaya. kim sana kilolu diyo ki takıntı yapıyosun dedi
Hoşuma gitti bu söylem çünkü birazcık luzumsuz patavatsızlıkları vardır. biri bi gram alsa kilo alıyosun sen yolun yol değil diye sinir edici cümlelerine tanık oldum başkalarına karsıhha daha bi azimlendim.
Gerçi o kadar kiloma rağmen kilomu göstermiyorum insanlar olduğum kilodan çok daha aşagıda oldugumu düşünüyorlar bu acıdan şanslıyım ama gitsin şu fazlalıklarrrr
kolay gelsin tatlım=)Kızlar gelemiyorum...işlerim var ve kv de yanımda...
işteyim akşam eve geçince koyayım=)Fotonu koysana
Valla abla bir ogun yememe ragmen 600 gram atmışimaeben .!.:Tubam ayram asi 1 ogunle olmaki guzelim . Ben yapinca tum gun onu yerim kahvaltida bile . Cok etkisinolmaz oyle her ogun baska bisi yiyince ...
Tubam ayram asi 1 ogunle olmaki guzelim . Ben yapinca tum gun onu yerim kahvaltida bile . Cok etkisinolmaz oyle her ogun baska bisi yiyince ...
Demekki akşamları börek yemeyip hafif bisey yiyince gidiyorValla abla bir ogun yememe ragmen 600 gram atmışim
Valaa bun bir ogune ragmen 600gram atmışim:))))
Tuba hedefini ne zamana tamamlican ? Planın neValla abla bir ogun yememe ragmen 600 gram atmışim
Valaa bun bir ogune ragmen 600gram atmışim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?