Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimki şimdilik çizgi film izliyor ya, ondan dedim tv masum diye....

Egerki okul isleri olmasa evde neti kapattiracagim , hergun netden yapilacak hazirlanacak odevler sunumlar vs ...
Ancak sinirlamayi basara biliyorum oda cocuklarla catismaya sebeb oluyor ama ne yapayim baska carem yok

Egerki okul isleri olmasa evde neti kapattiracagim , hergun netden yapilacak hazirlanacak odevler sunumlar vs ...
Ancak sinirlamayi basara biliyorum oda cocuklarla catismaya sebeb oluyor ama ne yapayim baska carem yok

sizin işiniz daha zor tabi ki... Allah hepimizin yardımcısı olsun,

dünkü menüm
sabah kalvaltı yapamadım midem ağrıyodu

öğlen
domates
biraz peynir
5 zeytin
salça sosu ( baharatlı salça diyebiliriz :) kavrulmamış tabi )
1 haşlanmış yumurta
1.5 bardak süt

akşam
ıspanak
yoğurt

2.5 lt su
yürüyüş yaptım 1 saat

Lucia7 dünmenümü yazamadım canim internetim kesikti
yazmazsam anla ki internetim kesiktir onun dışında yazarım hep canim :)
anladım canım göremeyince merak ettim ben=)
=) miden ağrırken salça rahatsız etmedi mi kız=) hem özenmişimdir salca sosu yiyenlere ama denemedim hiç

anca gelebildim kızlar bugün. bebişlerinize Allah şifa versin konuları arada okudum ama kafam dağınık yanlıs algıladıysam affola. emen bebekte gaz sorununu kimyonla baya rahatlattık biz. annesi her gün kimyonu biraz sulandırıp yedi. her yemeğine kimyon kattı emzirme süresince bi hayli azalttı bebekte ki gazı. Kıyamam o güzel miniklere. Allah isteyen herkese nasip etsin nasıl özendim sizlere anlatamam=)
çokta güzel sohbet olmuş sabah sabah=)
İnternet konusu çok sıkıntılı gerçekten hele ergenlik dönemi için olsa dert olmasa dert.
Allah kolaylık versin evlatlarınızı yetiştirirken.

Abla kabızlık değil bunun ki gaz çıkaramıyor.doktor da posali şeyler yedir diyo bu da yemiyo

keyfim yerime geldi
Müdürüm geçen gün elimde karatayın kitabını görmüştü biraz öncede bitki çayımı içtiğimi görünce taktın sen zayıflamaya. kim sana kilolu diyo ki takıntı yapıyosun dedi
Hoşuma gitti bu söylem çünkü birazcık luzumsuz patavatsızlıkları vardır. biri bi gram alsa kilo alıyosun sen yolun yol değil diye sinir edici cümlelerine tanık oldum başkalarına karsı hha daha bi azimlendim.
Gerçi o kadar kiloma rağmen kilomu göstermiyorum insanlar olduğum kilodan çok daha aşagıda oldugumu düşünüyorlar bu acıdan şanslıyım ama gitsin şu fazlalıklarrrr

Fotonu koysana

bugünkü menümü şimdiden yazayım

sabah maydanoz, kurunane ve pulbiberli omlet, peynir, zeytin, biberiye-yeşilçay

ara leblebi

öğle kıymalı tel şehriye çorbası

akşam tereyağda et kavurma, brokoli salatası, yoğurt

aeben .!.:
Tubam ayram asi 1 ogunle olmaki guzelim . Ben yapinca tum gun onu yerim kahvaltida bile . Cok etkisinolmaz oyle her ogun baska bisi yiyince ...
Valla abla bir ogun yememe ragmen 600 gram atmışim
Tubam ayram asi 1 ogunle olmaki guzelim . Ben yapinca tum gun onu yerim kahvaltida bile . Cok etkisinolmaz oyle her ogun baska bisi yiyince ...

Valaa bun bir ogune ragmen 600gram atmışim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…