Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tünaydın herkeseeeeee :)

Çok sevindim adınaaaaa :) Allah kavuştursun canım.

Hayirli sabahlar ..

Esimi yolcu ettim bu karda kista, cokta kar var. sehir disina cikmasi lazimdi mecburi yani rabbim kazasiz belasiz gidip donmeyi nasip etsin tum yoldakileri ..

Âmin âmin ablam...

Dunki lapa sonucunu istemistiniz ;

Pazartesi .67.5
Sali ........67.9
Carsamba ..68.5 (sohbet bol cisli )
Persembe ..67.3 ( lapa )

Lapa yeni alinan sonrasi ise yariyor yani kizlar 67 yi 1.5 aydir lapayla korudum , diger gunler hersry serbestti ....

Bildiğin 1.2 gitmiş, harika :)

Bildiğiniz ayaz var bugün...dışarı çıkmak zorundayım inşallah hastâlığı tetiklemez...

Aynuram kolay gelsin,çok yorma kendini görümcende yardım etsin yani..

Mavi yaptın mı lapayı?

son olarak benim eşim naz mı sevgili kaptanım ve sevgili yardımcım

bir de yeni kuralları eklediğinizi duyurdunuz mu ben mi atladım

Bildiğiniz ayaz var bugün...dışarı çıkmak zorundayım inşallah hastâlığı tetiklemez...

Aynuram kolay gelsin,çok yorma kendini görümcende yardım etsin yani..

Mavi yaptın mı lapayı?
Yeni uyandım, yapacağım şimdi ablam. Bişey sorucam, her öğün için mi 1 çay bardağı? Yoksa günün tamamı için mi?

Yeni uyandım, yapacağım şimdi ablam. Bişey sorucam, her öğün için mi 1 çay bardağı? Yoksa günün tamamı için mi?
Mavi 1 çay bardağı bana çok geliyor..,2 seferde yiyorum...1 bardak pirince 3 bardak su koyuyorum...pişince 2-3 kaşık yoğurt ve pul biber...mis gibi...

Ben her akşam yapıyorum salata kocaman bi kase evdekilerde bayılır..eskiden limon koyardım ama 2 haftadır sadece nar ekşisi ve Zeytinyağı koyuyorum..sanki daha lezzetli oluyor...buzdolabının 1 rafı sadece yeşilliklere ait...çok seviyorum...

bende seviyorum ama çocuklarla yapmak zor oluyor bazen

biri yapsa da ben yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…