Canlar benim icin cok guzel bi gundu cok sukur ALLAHIMAiyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
ne yazikki nisanlimi ugurladim simdi gitti izini bukadar alabilmis tez zamanda kavusuruz iNSALLAH
cok zayflamissin dedi cok mutlu oldum kendini cok kasma dedi kendine iyi bak dedi sagliklica kilo veriyorum dedim
dun cok giremedim hepiniz cok sagolun
gunaydinlar
Hayirli sabahlar ..
Esimi yolcu ettim bu karda kista, cokta kar var. sehir disina cikmasi lazimdi mecburi yanirabbim kazasiz belasiz gidip donmeyi nasip etsin tum yoldakileri ..
Dunki lapa sonucunu istemistiniz ;
Pazartesi .67.5
Sali ........67.9
Carsamba ..68.5 (sohbet bol cisli )
Persembe ..67.3 ( lapa )
Lapa yeni alinan sonrasi ise yariyor yani kizlar 67 yi 1.5 aydir lapayla korudum , diger gunler hersry serbestti ....
7.TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahar
7. TAKIM KAPTANI: Aynura88
7. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Perigunlugu
7. TAKIM KURALLARI:
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak.Yani her akşam mutlaka günlük rapor verilecek...bu raporları kaptan,kaptan yardımcısı ve eşler takip edecek...2gün raporunu vermeyen üye kaptan ve yardımcı tarafından uyarılacak,3.gün raporunu vermeyen üye 1ceza puanı alacak...toplam 3ceza puanı alan üye takım yönetim kadrosunun kararıyla takımdan uzaklaştırılacak...
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak.Yapılan bildirimde gelecek hafta hedefleri de belirlenecek12.00a kadar bildirimde bulunmayan üye 1ceza puanı alacak...toplamada 3ceza puanı alan üye takım yönetim kadrosunun ortak kararıyla takımdan uzaklaştırılacak...
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek
8. Her yeni üyenin en az 2 hafta deneme süresi vardır
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur.Sonra küsmece,darılmaca yok
Takımdakı eşleşmeler...
perigunluyu___hayatbos
tugbaturem___noname
ay_60___caliskangarfield
naz___kuzularınannesi
ooooturtleooo___gubsej
msguler___masmavi
lusia7___yorgunrapunzel
Her takım üyesi her gün eşinin menüsünü takip edecek,raporunu dikkatli inceleyecek ve gerekli haberdarlığı yapacak,gerekirse özelden haberdar edecek...
Yeni uyandım, yapacağım şimdi ablam. Bişey sorucam, her öğün için mi 1 çay bardağı? Yoksa günün tamamı için mi?Bildiğiniz ayaz var bugün...dışarı çıkmak zorundayım inşallah hastâlığı tetiklemez...
Aynuram kolay gelsin,çok yorma kendini görümcende yardım etsin yani..
Mavi yaptın mı lapayı?
bu eşleşmeler bitmedi gitti :)
Trakyali misin yoksaaaakimle eş olsam takımdan gitti
ep benden ötürü
Trakyali misin yoksaaaa
Heee ben de dedim trakya li heraldeyok değilim eyvah eyvah filminde vardı ya bu replik o geldi aklıma
afiyet olsun hiç salata sevmeyen benim bile canım cekiyorKızlar öğle yemeğim yumurtalı salata Eki Görüntüle 1422562
Arada takılıyo yaaa.sabah bende senin gibi kahvaltımın resmini çekeyim dedim ama bir türlü siteye giremedim tabletten
Salata çeksin canımız yeter ki.afiyet olsun hiç salata sevmeyen benim bile canım cekiyor
Demekki akşamları börek yemeyip hafif bisey yiyince gidiyorAferin sana
Tuba hedefini ne zamana tamamlican ? Planın ne
Mavi 1 çay bardağı bana çok geliyor..,2 seferde yiyorum...1 bardak pirince 3 bardak su koyuyorum...pişince 2-3 kaşık yoğurt ve pul biber...mis gibi...Yeni uyandım, yapacağım şimdi ablam. Bişey sorucam, her öğün için mi 1 çay bardağı? Yoksa günün tamamı için mi?
Ben her akşam yapıyorum salata kocaman bi kase evdekilerde bayılır..eskiden limon koyardım ama 2 haftadır sadece nar ekşisi ve Zeytinyağı koyuyorum..sanki daha lezzetli oluyor...buzdolabının 1 rafı sadece yeşilliklere ait...çok seviyorum...
Evet özel mesaj atmıştı aynura herkeseson olarak benim eşim naz mı sevgili kaptanım ve sevgili yardımcım
bir de yeni kuralları eklediğinizi duyurdunuz mu ben mi atladım
kimle eş olsam takımdan gitti
ep benden ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?