Kaç kilo olmak istiyon yaniMart ayi icerisinde bes kilo verip bitirecem inslah canim .
olmazsa En gec nisanin ilk haftasonunu da eklerim hedefe :)
Salata çeksin canımız yeter ki.
Valla ben diyet yapmadan salata yapmıyorum
Diyet yapınca sağlıklı besleniyorum hiç olmazsa
Sen sabah benim halimi görsenbende sabah biraz daha erken uyanayım salata yapayım barı işe getirimçok canım çekti şaka gibi
Elifcim 10 dakikada şipşak...sebze kurutucuda kurutuyorum marul ve maydanozları iyice...hemencecik oluyor.bende seviyorum ama çocuklarla yapmak zor oluyor bazen
biri yapsa da ben yesem
Tabi tabi olur...hatta sosunu küçük bir kaba koyup Öğlen yiyeceğin zaman bile dökebilirsin.Sen sabah benim halimi görsen
Bo yandan kahvaltı hatırlıyorum bi yandan kendime ve kızıma beslenme hazırlıyorum
Ama 2 gündür 5 dakika geciktim işe.
Geceden salatayi yapsak kararır mi ki
Sabah yağını tuzunu ekleriz
Ay dur ben akşam salatayi fazla yapiim ertesi günü için.Tabi tabi olur...hatta sosunu küçük bir kaba koyup Öğlen yiyeceğin zaman bile dökebilirsin.
Yağ var sanki ama bundaTamamdır, yaptım yiyorum bol pul biberli. Gayet güzel yani yenilebilir. :)
Eki Görüntüle 1422657
Yok, yağ koymadım.Yağ var sanki ama bunda
Sağol Lucia'cım :)Afiyet olsun masmavi sonuclarını çok merak ediyorum.
Yazacağım sonucları ama bugün 400 gr fazla çıktım geçen haftaya görebak şimdi, herkes lapa yapıyor, bende merak ettim masmavi lütfen sonuçlarını yaz..
Menün çok iyimis verirsin sabretRAPORUMU VEREYİM AKŞAM NE YİYECEİM BELLİ OLDUGUNA GÖRE=)
Of caps açık kalmış yeniden yazmaya üşedimama yeni cümle yazmaya üşenemem
Kahvaltı
1 kase yoğurt çorbası
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dlm ekmek
Akşam
Balık
Salata
Su : 2 lt (daha içerim artar miktar)
Spor: 21 day fix
Ve ben hala bi haftada 100 gr vermiş gözüküyorum canım çok sıkılıyo bu duruma. Dün sabah tartıldım bugun tartılmadım moralim bozulmasın diye. of of süçü tiroite mi atsam yoksa kendimemi bilemedim. nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Elifcim 10 dakikada şipşak...sebze kurutucuda kurutuyorum marul ve maydanozları iyice...hemencecik oluyor.
Ver fırınada Hamburger yapacaklar...sende seviyorsun ya izlemeyi :)
Hoşgeldin bende karatayciyimHenüz karatayın kitabını bitirmedim ama artık karataycıyım.
Babam insülin kullanan şeker hastası. Baba tarafımın tamamı insülin kullanıyor gerçi. bu güne kadar önemsemediğim için kendime şu an kızıyorum. yarın aynı düzenimde beslenip şekerimi gün içi sürekli ölçcem diğer günde karataya tam geçiş yapcam. Bakalım =)
Sağol Lucia'cım :)
Yazacağım sonucları ama bugün 400 gr fazla çıktım geçen haftaya göreumarım işe yarar yoksa çok bozulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?