Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende sabah biraz daha erken uyanayım salata yapayım barı işe getirim çok canım çekti şaka gibi
Sen sabah benim halimi görsen
Bi yandan kahvaltı hazırlıyorum bi yandan kendime ve kızıma beslenme hazırlıyorum
Ama 2 gündür 5 dakika geciktim işe.

Geceden salatayi yapsak kararır mi ki
Sabah yağını tuzunu ekleriz

bende seviyorum ama çocuklarla yapmak zor oluyor bazen

biri yapsa da ben yesem
Elifcim 10 dakikada şipşak...sebze kurutucuda kurutuyorum marul ve maydanozları iyice...hemencecik oluyor.

Ver fırınada Hamburger yapacaklar...sende seviyorsun ya izlemeyi :)

Tabi tabi olur...hatta sosunu küçük bir kaba koyup Öğlen yiyeceğin zaman bile dökebilirsin.

bak şimdi, herkes lapa yapıyor, bende merak ettim masmavi lütfen sonuçlarını yaz..

RAPORUMU VEREYİM AKŞAM NE YİYECEİM BELLİ OLDUGUNA GÖRE=)
Of caps açık kalmış yeniden yazmaya üşedim ama yeni cümle yazmaya üşenemem

Kahvaltı
1 kase yoğurt çorbası

Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dlm ekmek

Akşam
Balık
Salata

Su : 2 lt (daha içerim artar miktar)
Spor: 21 day fix

Ve ben hala bi haftada 100 gr vermiş gözüküyorum canım çok sıkılıyo bu duruma. Dün sabah tartıldım bugun tartılmadım moralim bozulmasın diye. of of süçü tiroite mi atsam yoksa kendimemi bilemedim. nerde hata yapıyorum bilmiyorum.

Menün çok iyimis verirsin sabret

Elifcim 10 dakikada şipşak...sebze kurutucuda kurutuyorum marul ve maydanozları iyice...hemencecik oluyor.

Ver fırınada Hamburger yapacaklar...sende seviyorsun ya izlemeyi :)

robota atıp rendeliyorum havuç,lahana ve turp çabuk oluyor hemen. seviyorum karman çorman salataları ben. sebze kurutucum yok alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım aslında

evet onu izliyorum ama bugün cazip değil çünkü ben sevmem hamburgeri. en son yediğimde ortaokulda falandım herhalde

Henüz karatayın kitabını bitirmedim ama artık karataycıyım.
Babam insülin kullanan şeker hastası. Baba tarafımın tamamı insülin kullanıyor gerçi. bu güne kadar önemsemediğim için kendime şu an kızıyorum. yarın aynı düzenimde beslenip şekerimi gün içi sürekli ölçcem diğer günde karataya tam geçiş yapcam. Bakalım =)

Hoşgeldin bende karatayciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…