Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

son olarak benim eşim naz mı sevgili kaptanım ve sevgili yardımcım

bir de yeni kuralları eklediğinizi duyurdunuz mu ben mi atladım

Canımmm zayıfım ve hülyam listeye gelenedek böğle eşleşmeler...duyurmuşdum ben kuralları eklediyimi...yanlış hatırlamıyorsam tabiiki

Elifcim hiç Tereddüt etme sebze kurutucumu mahalledeki züccaciyeciden 10 liraya mı ne almıştım,iyi ki almışım...sebzelerde su kalmadığı için daha güzel oluyor salatalar..ıspanak,Semiz ne varsa yıkıyorum..

İşte benim lapam...Öğlen yaptığım 1 çay bardağının 2. Tabağı...yeşil çayımı demleyeceğim...oğlum akşama Zironi yap dedi,yemeden durabilecek miyim bilmiyorûm

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 106
İşte benim lapam...Öğlen yaptığım 1 çay bardağının 2. Tabağı...yeşil çayımı demleyeceğim...oğlum akşama Zironi yap dedi,yemeden durabilecek miyim bilmiyorûm
Bana da çok geldi bir öğün için bir çay bardağı :) afiyet olsun ablacığım. Zironi ne bilmiyorum ama yarını düşünerek tut kendini :)

Galiba haklısın

Tatil pek iyi gitmiyor aslında. Ben pek evde duran biri değilim iki gündür kar esaretindeyim. Dışarı çıkamayınca da inanılmaz sıkılmaya başladım :)

Sizler nasılsınız
Bende çok evcimenim günlerce evden çıkmadığı olur.eşim de tam tersim. Spor yaptım 30 dk (tempolu yürüyüş) bi hal oldum ya kolumu kaldiricak halim yok ölüyorum yorgunluk tan. Niye boyle olduysam

Bana da çok geldi bir öğün için bir çay bardağı :) afiyet olsun ablacığım. Zironi ne bilmiyorum ama yarını düşünerek tut kendini :)
Ben listede değilim âmâ yemiyeceğim...Zironi Karadeniz'e ait bi yemek..etsiz mântı..

Bende çok evcimenim günlerce evden çıkmadığı olur.eşim de tam tersim. Spor yaptım 30 dk (tempolu yürüyüş) bi hal oldum ya kolumu kaldiricak halim yok ölüyorum yorgunluk tan. Niye boyle olduysam
Dışarıda kar varsa eğer o da zorlamış olabilir yürüyüşünü belkki

Bu arada herkesten bir izin istiyorum. Pazar günü mevlüdümüz var (babaannem ve dedem için). Azıcıııkkk helva yemek istiyorum ne olluurrrrr :))))))

Guldurdun kız beni
Ardahan burası ben hic dışarıda yurumuyorum .bantta yürüdüm.havalar -10. -35 ° arası. dışarı diye bi hayat yok burda

Bügunlük düşünme onu yarin sonuç gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…