Canımmm zayıfım ve hülyam listeye gelenedek böğle eşleşmeler...duyurmuşdum ben kuralları eklediyimi...yanlış hatırlamıyorsam tabiiki
son olarak benim eşim naz mı sevgili kaptanım ve sevgili yardımcım
bir de yeni kuralları eklediğinizi duyurdunuz mu ben mi atladım
Umarım canım :)umarım yarar canım, bozma moralini.
Elifcim hiç Tereddüt etme sebze kurutucumu mahalledeki züccaciyeciden 10 liraya mı ne almıştım,iyi ki almışım...sebzelerde su kalmadığı için daha güzel oluyor salatalar..ıspanak,Semiz ne varsa yıkıyorum..robota atıp rendeliyorum havuç,lahana ve turp çabuk oluyor hemen. seviyorum karman çorman salataları ben. sebze kurutucum yok alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım aslında
evet onu izliyorum ama bugün cazip değil çünkü ben sevmem hamburgeri. en son yediğimde ortaokulda falandım herhalde
Simdi neden yapmiyosun ?kızlar bende 2 sene önce karataya uyarak 20 kilo vermiştim, hemde hiç diyette gibi hissetmiyordum kendimi, doyana kadar yiyordum çünkü :). Karatay candır..
Diyene bakBugün buralar ne kadar sessiz böyle yaa nerelerdessiiniiizzz
Nasıl gidiyo tatil PericikBugün buralar ne kadar sessiz böyle yaa nerelerdessiiniiizzz
Bana da çok geldi bir öğün için bir çay bardağı :) afiyet olsun ablacığım. Zironi ne bilmiyorum ama yarını düşünerek tut kendini :)İşte benim lapam...Öğlen yaptığım 1 çay bardağının 2. Tabağı...yeşil çayımı demleyeceğim...oğlum akşama Zironi yap dedi,yemeden durabilecek miyim bilmiyorûm
Galiba haklısınDiyene bakbiz buradayız ya sen ?
Tatil pek iyi gitmiyor aslında. Ben pek evde duran biri değilim iki gündür kar esaretindeyim. Dışarı çıkamayınca da inanılmaz sıkılmaya başladım :)Nasıl gidiyo tatil Pericik
Bende çok evcimenim günlerce evden çıkmadığı olur.eşim de tam tersim. Spor yaptım 30 dk (tempolu yürüyüş) bi hal oldum ya kolumu kaldiricak halim yok ölüyorum yorgunluk tan. Niye boyle olduysamGaliba haklısın
Tatil pek iyi gitmiyor aslında. Ben pek evde duran biri değilim iki gündür kar esaretindeyim. Dışarı çıkamayınca da inanılmaz sıkılmaya başladım :)
Sizler nasılsınız
Ben listede değilim âmâ yemiyeceğim...Zironi Karadeniz'e ait bi yemek..etsiz mântı..Bana da çok geldi bir öğün için bir çay bardağı :) afiyet olsun ablacığım. Zironi ne bilmiyorum ama yarını düşünerek tut kendini :)
Bayiliyorum ben o yemeğe ya .Ben listede değilim âmâ yemiyeceğim...Zironi Karadeniz'e ait bi yemek..etsiz mântı..
Dışarıda kar varsa eğer o da zorlamış olabilir yürüyüşünü belkkiBende çok evcimenim günlerce evden çıkmadığı olur.eşim de tam tersim. Spor yaptım 30 dk (tempolu yürüyüş) bi hal oldum ya kolumu kaldiricak halim yok ölüyorum yorgunluk tan. Niye boyle olduysam
Guldurdun kız beniDışarıda kar varsa eğer o da zorlamış olabilir yürüyüşünü belkki
Bu arada herkesten bir izin istiyorum. Pazar günü mevlüdümüz var (babaannem ve dedem için). Azıcıııkkk helva yemek istiyorum ne olluurrrrr :))))))
Canımmm zayıfım ve hülyam listeye gelenedek böğle eşleşmeler...duyurmuşdum ben kuralları eklediyimi...yanlış hatırlamıyorsam tabiiki
Dışarıda kar varsa eğer o da zorlamış olabilir yürüyüşünü belkki
- Bu arada herkesten bir izin istiyorum. Pazar günü mevlüdümüz var (babaannem ve dedem için). Azıcıııkkk helva yemek istiyorum ne olluurrrrr :))))))
Guldurdun kız beni
Ardahan burası ben hic dışarıda yurumuyorum .bantta yürüdüm.havalar -10. -35 ° arası. dışarı diye bi hayat yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?