Aaa biliyo musun? Ne güzel..bende çok severim...oğlum Karadeniz mantısı diyor ona...Urfa'da Sırıni diyorlarmış bi yerde okumuştum...Bayiliyorum ben o yemeğe ya .
Neee -10 -35 miiiGuldurdun kız beni
Ardahan burası ben hic dışarıda yurumuyorum .bantta yürüdüm.havalar -10. -35 ° arası. dışarı diye bi hayat yok burda
ne bileyim biraz aceleciyim galiba şimdiden aklıma geldiBügunlük düşünme onu yarin sonuç gunu
Boşuna mi diyorum sürekli burda hayat yok.gitmek istiyorum diye.dışarı çıktığında an burun kirpikler donuyo-10 - -35burası 10Cye inse soğuktan donuyoruz
Abla burası karadenize 15-20 dk uzaklıkta olduğu için genelde oranın kültürünü de almışAaa biliyo musun? Ne güzel..bende çok severim...oğlum Karadeniz mantısı diyor ona...Urfa'da Sırıni diyorlarmış bi yerde okumuştum...
slm kızlar bugünkü menüm
sabah çeyrek ekmek peynir zeytin çay
öğlen mercimek çorbası yarım porsiyon fasulye piyaz 2 dilim kepek ekmek
akşam kahvaltı. yumurta peynir zeytinn.
lesli 20 dk bacak hareketleri 250 ip atlama. 2,5 lt su içmedim ama tamamlayacağım.
herkese iyi akşamlarr.
Elifim sen ve kuzuların nasılsınızbol karbonhidratlı bir gün olmuş gülrucum
Bugün perşembe keşke daha fazla proteinli beslenseydinslm kızlar bugünkü menüm
sabah çeyrek ekmek peynir zeytin çay
öğlen mercimek çorbası yarım porsiyon fasulye piyaz 2 dilim kepek ekmek
akşam kahvaltı. yumurta peynir zeytinn.
lesli 20 dk bacak hareketleri 250 ip atlama. 2,5 lt su içmedim ama tamamlayacağım.
herkese iyi akşamlarr.
Elifim sen ve kuzuların nasılsınız
Aynen valla elif oyun istiyo ama bende hal yok .kizcaz paçamdan tutmuş.bi yandan yemek, bir yandan büyükle saklambaçşimdi küçüğün uykusu geldi emziriyorum sallıcam uyusun
hedefim 60 canımmKaç kilo olmak istiyon yani
Ben 3,5 aylıkken kendi kendine uyulmasına alistirdim tavsiye ederimbi yandan yemek, bir yandan büyükle saklambaçşimdi küçüğün uykusu geldi emziriyorum sallıcam uyusun
İnşallah geliriz hemencecik istediğimiz kiloyahedefim 60 canımm
Aynen valla elif oyun istiyo ama bende hal yok .kizcaz paçamdan tutmuş.Rabbim uzun ,sağlıklı bir omur versin çocuklarına sizinle birlikte
nie gitmiyon yaa hemen tayin iste heemn :)Boşuna mi diyorum sürekli burda hayat yok.gitmek istiyorum diye.dışarı çıktığında an burun kirpikler donuyo
Ben 3,5 aylıkken kendi kendine uyulmasına alistirdim tavsiye ederim
ya sağlıklı bi şekilde verelim inşallahh :)İnşallah geliriz hemencecik istediğimiz kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?