Hadi milletttt son lokmalar yensin..,yarın büyük gün
Kulağa çok hoş geliyor :)Ben listede değilim âmâ yemiyeceğim...Zironi Karadeniz'e ait bi yemek..etsiz mântı..
Ben bazen öyle seviyorum ki kanım kayniyo severken zarar vericem diye korkuyorum .sevmeye doyamiyorum yaAllah acılarını göstermesin yoruluyor ama çok da seviyor insan evladını di mi?
Çok kotu alışmış bir an önce alistirman gerek .bak benimki çok huysuz su uyumuyodu bile simdi uykusunun geldiğinden eminsem beşiğine bırakıyorum kendisi uyuyorum.nasıl alıştırdın zeynepçim ya vallahi büyüğü salla salla bıkmıştım o öğrendi ege doğdu şimdi onu sallıyorum. salladıktan sonra uyusa razıyım, yanından kalkamıyorum kalktığım an başlıyor ağlamaya
Tayin isticem inşallah ama malatya istiyorum orası da çok zor neyse.benim ilk hedef 65 sonra bakarızya sağlıklı bi şekilde verelim inşallahh :)
senin hedef ne???
Seni dovim mi simdi ,ne istersin sec cezanıbenim detox işi yattı ... inşallah bi dahaki sefere tam yaparım . zaten tam olmamıştı
Seni dovim mi simdi ,ne istersin sec cezanı
Midemin ağrısı geçmişti onu öğlen yemiştim öğlen diye belirtmedim mi bak hatırlamıyorum şimdi :)anladım canım göremeyince merak ettim ben=)
=) miden ağrırken salça rahatsız etmedi mi kız=) hem özenmişimdir salca sosu yiyenlere ama denemedim hiç
Menün güzel bence hatırladığım kadarıyla kaçamak yapmadın troidlerinde sorun var mı hiç baktırdın mıRAPORUMU VEREYİM AKŞAM NE YİYECEİM BELLİ OLDUGUNA GÖRE=)
Of caps açık kalmış yeniden yazmaya üşedimama yeni cümle yazmaya üşenemem
Kahvaltı
1 kase yoğurt çorbası
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dlm ekmek
Akşam
Balık
Salata
Su : 2 lt (daha içerim artar miktar)
Spor: 21 day fix
Ve ben hala bi haftada 100 gr vermiş gözüküyorum canım çok sıkılıyo bu duruma. Dün sabah tartıldım bugun tartılmadım moralim bozulmasın diye. of of süçü tiroite mi atsam yoksa kendimemi bilemedim. nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Zironi nasıl bişey internete baktım ama resmi yok yaparsan resmini çekermisinİşte benim lapam...Öğlen yaptığım 1 çay bardağının 2. Tabağı...yeşil çayımı demleyeceğim...oğlum akşama Zironi yap dedi,yemeden durabilecek miyim bilmiyorûm
Güzele benziyo hamurunu kendin mi yapıyosun hazır yufkamı kullanıyosunBen listede değilim âmâ yemiyeceğim...Zironi Karadeniz'e ait bi yemek..etsiz mântı..
Bugün kemeraltınDa kar yağıyodu :)-10 - -35burası 10Cye inse soğuktan donuyoruz
Burda hep kar var canım asfaltı yazın görüyoruzMidemin ağrısı geçmişti onu öğlen yemiştim öğlen diye belirtmedim mi bak hatırlamıyorum şimdi :)
Salça sosu dedim de yağda kavrulmuş bişey değil çiğ salça içine baharatlar ceviz fındık falan ekleniyo
Menün güzel bence hatırladığım kadarıyla kaçamak yapmadın troidlerinde sorun var mı hiç baktırdın mı
Zironi nasıl bişey internete baktım ama resmi yok yaparsan resmini çekermisin
Güzele benziyo hamurunu kendin mi yapıyosun hazır yufkamı kullanıyosun
İnternete baktım ama resmi yok bi komşu yapıyodu hazır yufka rulo gibi yapıp kesiyo fırınlıyo kızardıktan sonra üzerine tereyağı eritip döküyo üzerine yoğurt döküyo
Böyle bişeymi ?
Bugün kemeraltın kar yağıyodu :)
Senin olduğun yer neresi yüksek diyodun orda da yağmıştır belki
Ben izmirde yaşadığımdan kara hasretim :)Burda hep kar var canım asfaltı yazın görüyoruzardahan rakım 2500
Hayatbos arksdaşım allah kavuştursun.
Çok kotu alışmış bir an önce alistirman gerek .bak benimki çok huysuz su uyumuyodu bile simdi uykusunun geldiğinden eminsem beşiğine bırakıyorum kendisi uyuyorum.
İlk karar verdiğinde küçüktü tabi elif daha uykusu geldi götürüp aynen bıraktım ama ağladı hemde çok .Emziğini ağzına koyup geldim yine ağladı biraz daha bekledim gidip sadece Emziğini koydum ağzına hic kucaklamadim tabi zor dayanican ama sağlıklı uyku uyuması için şart. Bu şekilde hic kucağına almadan direnişten uyur inşallah ama küçükken alistirsaydin keşke
Hayirli sabahlar ..
Esimi yolcu ettim bu karda kista, cokta kar var. sehir disina cikmasi lazimdi mecburi yanirabbim kazasiz belasiz gidip donmeyi nasip etsin tum yoldakileri ..
Oh oh masallah muhabbetiniz daim olsun insallah ..
Elifcim iki kere de alistirmistim ben küçük olduğu için.öyle günlerce sürmemiştikıyamıyorum ki ağlamasına az önce koydum yatağına biraz oynadı sonra başladı ağlamaya. dayanamadım aldım sallıyorum
büyüğü de kıyamaya kıyamays 1,5 yaşına kadar sallamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?