Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok kotu alışmış bir an önce alistirman gerek .bak benimki çok huysuz su uyumuyodu bile simdi uykusunun geldiğinden eminsem beşiğine bırakıyorum kendisi uyuyorum.
İlk karar verdiğinde küçüktü tabi elif daha uykusu geldi götürüp aynen bıraktım ama ağladı hemde çok .Emziğini ağzına koyup geldim yine ağladı biraz daha bekledim gidip sadece Emziğini koydum ağzına hic kucaklamadim tabi zor dayanican ama sağlıklı uyku uyuması için şart. Bu şekilde hic kucağına almadan direnişten uyur inşallah ama küçükken alistirsaydin keşke

anladım canım göremeyince merak ettim ben=)

=) miden ağrırken salça rahatsız etmedi mi kız=) hem özenmişimdir salca sosu yiyenlere ama denemedim hiç
Midemin ağrısı geçmişti onu öğlen yemiştim öğlen diye belirtmedim mi bak hatırlamıyorum şimdi :)
Salça sosu dedim de yağda kavrulmuş bişey değil çiğ salça içine baharatlar ceviz fındık falan ekleniyo

Menün güzel bence hatırladığım kadarıyla kaçamak yapmadın troidlerinde sorun var mı hiç baktırdın mı

İşte benim lapam...Öğlen yaptığım 1 çay bardağının 2. Tabağı...yeşil çayımı demleyeceğim...oğlum akşama Zironi yap dedi,yemeden durabilecek miyim bilmiyorûm
Zironi nasıl bişey internete baktım ama resmi yok yaparsan resmini çekermisin

Ben listede değilim âmâ yemiyeceğim...Zironi Karadeniz'e ait bi yemek..etsiz mântı..
Güzele benziyo hamurunu kendin mi yapıyosun hazır yufkamı kullanıyosun
İnternete baktım ama resmi yok bi komşu yapıyodu hazır yufka rulo gibi yapıp kesiyo fırınlıyo kızardıktan sonra üzerine tereyağı eritip döküyo üzerine yoğurt döküyo
Böyle bişeymi ?
-10 - -35 burası 10Cye inse soğuktan donuyoruz
Bugün kemeraltınDa kar yağıyodu :)
Senin olduğun yer neresi yüksek diyodun orda da yağmıştır belki

Burda hep kar var canım asfaltı yazın görüyoruz ardahan rakım 2500

kıyamıyorum ki ağlamasına az önce koydum yatağına biraz oynadı sonra başladı ağlamaya. dayanamadım aldım sallıyorum

büyüğü de kıyamaya kıyamays 1,5 yaşına kadar sallamıştım

Hayirli sabahlar ..

Esimi yolcu ettim bu karda kista, cokta kar var. sehir disina cikmasi lazimdi mecburi yani rabbim kazasiz belasiz gidip donmeyi nasip etsin tum yoldakileri ..

ALLAH kavustursun ablacim benim nisanlim sofor bende kar kis korkuyorum nisan olsaydi havalar guzel olsaydi icim rahatlicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…