memnun oldum canım. Teşekkür ederim Hosbulduk .....Menun super buarada Hosgeldinnn canim
Ben buket tatlim
ALLAH kavustursun ablacim benim nisanlim sofor bende kar kis korkuyorum nisan olsaydi havalar guzel olsaydi icim rahatlicak
Ben izmirde yaşadığımdan kara hasretim :)
Allah kazasiz belasiz gidip gelmeyi nasip etsin canım. Allah kavustursunALLAH kavustursun ablacim benim nisanlim sofor bende kar kis korkuyorum nisan olsaydi havalar guzel olsaydi icim rahatlicak
Allah kazasiz belasiz gidip gelmeyi nasip etsin canım. Allah kavustursun
Maşallah sanaMenum
kahvalti
yogurt corbasi
1 dilim kizarmis tahilli ekmek
öğlen
Yoğurt corbasi
Tavuklu salata
aksam
yogurt corbasi
marol salatasi
Spor
1 saat boks antramani
yarim saat pilates
Canım ya yaptım bitti,fotosunu koymam hoş olmaz :) şimdi...aynı yazdığın gibi yapıyorum hazır yufkayla..Midemin ağrısı geçmişti onu öğlen yemiştim öğlen diye belirtmedim mi bak hatırlamıyorum şimdi :)
Salça sosu dedim de yağda kavrulmuş bişey değil çiğ salça içine baharatlar ceviz fındık falan ekleniyo
Menün güzel bence hatırladığım kadarıyla kaçamak yapmadın troidlerinde sorun var mı hiç baktırdın mı
Zironi nasıl bişey internete baktım ama resmi yok yaparsan resmini çekermisin
Güzele benziyo hamurunu kendin mi yapıyosun hazır yufkamı kullanıyosun
İnternete baktım ama resmi yok bi komşu yapıyodu hazır yufka rulo gibi yapıp kesiyo fırınlıyo kızardıktan sonra üzerine tereyağı eritip döküyo üzerine yoğurt döküyo
Böyle bişeymi ?
Bugün kemeraltınDa kar yağıyodu :)
Senin olduğun yer neresi yüksek diyodun orda da yağmıştır belki
Harikasııın tatlıımmm :)Menum
kahvalti
yogurt corbasi
1 dilim kizarmis tahilli ekmek
öğlen
Yoğurt corbasi
Tavuklu salata
aksam
yogurt corbasi
marol salatasi
Spor
1 saat boks antramani
yarim saat pilates
Harikasın, afiyet olsun :)Menüm;
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
Öğlen:
1 kase yoğurda special k
Akşam:
et haşlama
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. 2,5 ltye tamamlıyorum tamda şuanDün suyumu 2,5 lt yaptım bilee :) birde karışık bitki çayımı içtim.
Bugünde karışık bitki çayımı içeceğim. Spor olarakta 30 dk bisiklet çalışacağım.
Ben de çok seviyorum onu adını bilmiyodum kıymasız mantı deyince o geldi aklıma :)Canım ya yaptım bitti,fotosunu koymam hoş olmaz :) şimdi...aynı yazdığın gibi yapıyorum hazır yufkayla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?