- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Menumu paylasayim bende
Sabah
Bir haşlanmış köy yumurtası,
3 ceviz
1 nar
Yeşil çay
Öğlen
Kıymalı ıspanak,yoğurt
Form çayı
Aksam
Öğlenden kalan 3 kaşık ıspanak,
Yarim kase yoğurt
Peynirli karışım salata
3 litreye yakin su
30 dk yürüyüş
Mekik
Eğer toparlanabilirsem biraz daha spor yapcam
Menum
kahvalti
yogurt corbasi
1 dilim kizarmis tahilli ekmek
öğlen
Yoğurt corbasi
Tavuklu salata
aksam
yogurt corbasi
marol salatasi
Spor
1 saat boks antramani
yarim saat pilates
Menüleriniz güzelMenüm;
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
Öğlen:
1 kase yoğurda special k
Akşam:
et haşlama
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. 2,5 ltye tamamlıyorum tamda şuanDün suyumu 2,5 lt yaptım bilee :) birde karışık bitki çayımı içtim.
Bugünde karışık bitki çayımı içeceğim. Spor olarakta 30 dk bisiklet çalışacağım.
Çiğ kofteyi bence yiyebilirsin benim diyetisyenim sıkıntı etmemişti tabi ki lavassiz haşlanmış patatesi bende çok özledimOy oy...
Kardeşlerim şuan karşımda çiğ köfte yiyor. Anneannem haşlanmış patates yiyor yeşillikle.
İkisini de çok seviyorummmmmpüffff...
Bugün detoks yapıyorum canım, o yüzden yiyemiyorum lapadan başka bişeyÇiğ kofteyi bence yiyebilirsin benim diyetisyenim sıkıntı etmemişti tabi ki lavassiz haşlanmış patatesi bende çok özledim
Haşlanmış patates yasak değil diye biliyorum haşlanmış patates detoksu bile varBugün detoks yapıyorum canım, o yüzden yiyemiyorum lapadan başka bişey
Patatesin her türlüsünü çok seviyorum, keşke yasak olmasa.. :/
Harikasın, afiyet olsun :)
Canım bişey soracağım, konunun ilk mesajındaki tabloda başlangıç kilom 60.2 görünüyor hala ama 61.3 olmalıydı. Ordakine göre vermiş değil almış oluyorum bu zamana kadar :)
Evet tarihler yok sadece başlangıç hedef ve şuanki kilolarımız varYa hanı üye listesi varya onda diyete başladığımız tarihte yok yada benim gormedim
Nişastadan dolayı yenmiyor diye biliyorum ben ama umarım senin bildiğin doğrudur :)Haşlanmış patates yasak değil diye biliyorum haşlanmış patates detoksu bile var
Yoğunluk ve yorgunluk diyelim canımmm :)ben galiba gerçekten yaşlandım
Evet tarihler yok sadece başlangıç hedef ve şuanki kilolarımız var
Çok zekiceeşime zerdeçallı pilav yapıyorum bol tereyağlı
yesin yesin tombik olsunbenimle dalga geçemesin
O kadar mis gibi yiyecekle aynı ortamda olup da yememek... Büyük başarı :) hadi geçmiş olsun :)İyi akşamlar kızlaaarrr...oh beee nihayet bitti,misafirler de gitti...kızımı uyutuyorum ve çoook güzel atlattım bugünü...salataya mayonez katmadan ayırdım ve yoğurt ilave ettim,balığımı fırlnladım ama sadece 1dilimini yedim,1de sadece 3kaşık pilav yedim...sarma yemedim,2çeşit mayonezli salatadan yemedim,tatlı yemedim...ama çok azarlandım yeter artık zayıflama dedi herkes...ama onları dinleyen kiiim
Maşallah sanayarin çok iyi sonuçlar alicaksin
İyi akşamlar kızlaaarrr...oh beee nihayet bitti,misafirler de gitti...kızımı uyutuyorum ve çoook güzel atlattım bugünü...salataya mayonez katmadan ayırdım ve yoğurt ilave ettim,balığımı fırlnladım ama sadece 1dilimini yedim,1de sadece 3kaşık pilav yedim...sarma yemedim,2çeşit mayonezli salatadan yemedim,tatlı yemedim...ama çok azarlandım yeter artık zayıflama dedi herkes...ama onları dinleyen kiiim
Menüm;
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
Öğlen:
1 kase yoğurda special k
Akşam:
et haşlama
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. 2,5 ltye tamamlıyorum tamda şuanDün suyumu 2,5 lt yaptım bilee :) birde karışık bitki çayımı içtim.
Bugünde karışık bitki çayımı içeceğim. Spor olarakta 30 dk bisiklet çalışacağım.
Elifim ha işte altına tavuk koyup yaptığımız pilavdan. .kkızlar çok nefis...ccıss olmasa anlatırdım,ttarif verirdim...sizin pilav da yenmicek gibi değil kiyapıyorum şuan, pirinci ordan alıyoruz
kız sevmediğin kaynanan için ne çok hazırlandın
Haşlandığında nişastasını atıyor zatenNişastadan dolayı yenmiyor diye biliyorum ben ama umarım senin bildiğin doğrudur :)
Yoğunluk ve yorgunluk diyelim canımmm :)
Çok sevindim :)Elifim ha işte altına tavuk koyup yaptığımız pilavdan. .kkızlar çok nefis...ccıss olmasa anlatırdım,ttarif verirdim...
Sevmiyorum nefret ediyorum diyorum ama keşke hergün bugünki gibi olsa.. her doğumgününde böğle oluyor...bana yardım etti bugün,düşünsenize benimle birlikte mutfaktan çıkmadı...o böyle olduğunda ben de içim huzurlu oluyor mutlu oluyorum ben de ona hoş davranıyorum...çünki içime hırs birikmiyor,relax oluyorum...
Sağol mavişim.evet kilo alnamak için ama yeminlen en çok size örnek ola bilmek için yemedim,yoksa bugün yer yarın telafi ederdim...bi de kilom 61.3diyorsun kuzum ama sen yılbaşında takıma geldiyinde 60.2yazmışsın ya formuna?yalnışmıyımm?bbu arada mok güzelsin,maşallah..O kadar mis gibi yiyecekle aynı ortamda olup da yememek... Büyük başarı :) hadi geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?