Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum

kahvalti
yogurt corbasi
1 dilim kizarmis tahilli ekmek

öğlen
Yoğurt corbasi
Tavuklu salata

aksam
yogurt corbasi
marol salatasi

Spor
1 saat boks antramani
yarim saat pilates

Menüleriniz güzel
Kaçamaksız bir gün olmuş :)

Selam
Menüm
Kahvaltı 8:00
Yarım yuvarlak çavdar ekmek
1yumurta
1kutu süt
Öğlen 14:00
1küçük tuzlu kurabiye( klinikten çıkamadım şekerim düşmeye basaldi mecburen yedim)
öğlen&akşam 16:00
1porsiyon çığ köfte lavassiz marulla yedim
2bardak ayran az tuzlu
1.5 lt su kalkıp spor yapcam şimdi

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Haşlanmış yumurta 1 tane
4 zeytin
1 dilim peynir

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
Dışardaydım
Bir avuç badem
2 bardak ayran

Akşam
Kabak yemeği (nohut yeşil mercimek ve kabak )
1 kase yoğurt

1 soda
2 lt su daha icerim
5 saat orta tempoda yürüyüş izmirde büyük bir çarşı var orda gezdim oraya girdinmi saati unutuyosun zaten :)

ben galiba gerçekten yaşlandım
Ya hanı üye listesi varya onda diyete başladığımız tarihte yok yada benim gormedim
Evet tarihler yok sadece başlangıç hedef ve şuanki kilolarımız var

İyi akşamlar kızlaaarrr...oh beee nihayet bitti,misafirler de gitti...kızımı uyutuyorum ve çoook güzel atlattım bugünü...salataya mayonez katmadan ayırdım ve yoğurt ilave ettim,balığımı fırlnladım ama sadece 1dilimini yedim,1de sadece 3kaşık pilav yedim...sarma yemedim,2çeşit mayonezli salatadan yemedim,tatlı yemedim...ama çok azarlandım yeter artık zayıflama dedi herkes...ama onları dinleyen kiiim

O kadar mis gibi yiyecekle aynı ortamda olup da yememek... Büyük başarı :) hadi geçmiş olsun :)

sizin pilav da yenmicek gibi değil ki yapıyorum şuan, pirinci ordan alıyoruz

kız sevmediğin kaynanan için ne çok hazırlandın

tesekkur ederim Asil.sen harikasin esim

sizin pilav da yenmicek gibi değil ki yapıyorum şuan, pirinci ordan alıyoruz

kız sevmediğin kaynanan için ne çok hazırlandın
Elifim ha işte altına tavuk koyup yaptığımız pilavdan. .kkızlar çok nefis...ccıss olmasa anlatırdım,ttarif verirdim...

Sevmiyorum nefret ediyorum diyorum ama keşke hergün bugünki gibi olsa.. her doğumgününde böğle oluyor...bana yardım etti bugün,düşünsenize benimle birlikte mutfaktan çıkmadı...o böyle olduğunda ben de içim huzurlu oluyor mutlu oluyorum ben de ona hoş davranıyorum...çünki içime hırs birikmiyor,relax oluyorum...

Çok sevindim :)

O kadar mis gibi yiyecekle aynı ortamda olup da yememek... Büyük başarı :) hadi geçmiş olsun :)
Sağol mavişim.evet kilo alnamak için ama yeminlen en çok size örnek ola bilmek için yemedim,yoksa bugün yer yarın telafi ederdim...bi de kilom 61.3diyorsun kuzum ama sen yılbaşında takıma geldiyinde 60.2yazmışsın ya formuna?yalnışmıyımm?bbu arada mok güzelsin,maşallah..

Ben de raporumu vereyim

Sabah 7 de 1 portakal

Yarım saat sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
Dereotu
7 zeytin

Öğle
Yumurtalı marul salatası

Akşam
Balık
salata
2 lt su 14 bin adim atıldı şimdi sırf yarın eksi çıkayım beni gruba kabul edin diye eliptik yapıcam 45 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…