Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet aeben ablayı ben de gördümm aşağıda...ama yazmadı...
İyi aksamlar kizlar .....

Sabah actim sayfayida kapatmam bir oldu .. Malum cuma yogun gunum .. Sabah cocuklari gonderip kursa ancak yetistim , sonrada bir arkadasa bassagligi ve kur'an okumaya
gittik sonrada sohbet vardi. Simdi girdim eve :)

2. Olmussunuz tebrikler ......

Olmuşuz demek istedin her halde

Bilmiyorum canım benim.ne düşünüyorlar?neden davet etmiyorlar.
Kizlar bazi takimlardaki kizlar disardan uye almiyor malum yeni gelen uyelerin cogu 1 hafta sonra kayboluyor , birde birbirlerine alisan uyeler yeni ueye pek istemiyor , bazende izinde geri donecek arkadaskari oluyor , kaptanlari oluyor listede gorunmuyorlar ... Bazende takim
Kaptaninin yada yardimcisinin yeni uyeye ayirip ilgilenecek zamani olmuyor , oylece idare ediyorlar....
Kisaca takiminizin kaptaninizin kiymetini bilin

Aebenim mantıksız değil mi sence..sohbet topiği değil ki burası..yarışma...o zaman bizde hiç bir üyeyi kabul etmezdik ,5-6 Kişilik kapalı grup olurduk...takım 3 kişi ,hiçbiri kilo vermemiş...bahar görüyordur herhalde...tüm Takım'lar yarışta olacak ki keyifli olsun..

Bunlardan en mantıklısı sonunsonuncu.bence sadece o yüzden almıyorlar...

Tahmin etmistim nazlim
kardannizinli oldugunu... İyide
olmus oglusla vakit gecirmissin
... Hedefindede parmaklarin sürcmüs :))) 55.5

Elif senin sabahki halin neydi ? Neyin varmis ????

Zeynom ben oyleyin mecburi kacamak yaptigimda aksam ac
yatiyordum ( o gunluk ) bolda su iciyordum kilom artmiyordu

Heee bende öyle yaptim. Çatla aynura

Hulyam lapanin , salatanin goruntusu sanki ben yapmisim gibi , bu kadar olur damak tadi benzerligi :))
Ablam geçenlerde maxfactoru gördün ya aşağıda meyersem azeriymiş...8.takımda kendisi. Çok istiyorum buraya gelmesini...yalnış bi istek mi?

Hulyam baharin takimlari kontrol edecek vakti yokki canim , o kendi ustune dusrni zaten kusursuz yapar , takimlara mudehale etmez ..
Aslinda bu konuda ( takimdaki kidi sayisi ) kural vardi eskiden ust sinir 12 alt sinirda kacti hatirlayamasim simdi ... Bizim takim 12 gecince ondan
uyarmistim . Simdi kurallari bilmiyorum ...
Canim asil bu durum kaptanlardan kaynaklaniyor hergun takima ugramayan kaptanlar var sanirim oyle olunce yeni uyede ne cagirila biliyor nede onlarinda takimda kaliciligi vede kilo vermesi saglanilabiliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…