Ayyy inşallah...sen o zaman incecik olursun sen de belki görüşürüz de
İyi aksamlar kizlar .....Evet aeben ablayı ben de gördümm aşağıda...ama yazmadı...
Olmuşuz demek istedin her haldeİyi aksamlar kizlar .....
Sabah actim sayfayida kapatmam bir oldu .. Malum cuma yogun gunum .. Sabah cocuklari gonderip kursa ancak yetistim , sonrada bir arkadasa bassagligi ve kur'an okumaya
gittik sonrada sohbet vardi. Simdi girdim eve :)
2. Olmussunuz tebrikler ......
Kizlar bazi takimlardaki kizlar disardan uye almiyor malum yeni gelen uyelerin cogu 1 hafta sonra kayboluyor , birde birbirlerine alisan uyeler yeni ueye pek istemiyor , bazende izinde geri donecek arkadaskari oluyor , kaptanlari oluyor listede gorunmuyorlar ... Bazende takimBilmiyorum canım benim.ne düşünüyorlar?neden davet etmiyorlar.
Niyeki kiz sizin verdiginiz kilolarin ustunemi yatayim ahaha ...Olmuşuz demek istedin her halde
Aebenim mantıksız değil mi sence..sohbet topiği değil ki burası..yarışma...o zaman bizde hiç bir üyeyi kabul etmezdik ,5-6 Kişilik kapalı grup olurduk...takım 3 kişi ,hiçbiri kilo vermemiş...bahar görüyordur herhalde...tüm Takım'lar yarışta olacak ki keyifli olsun..Kizlar bazi takimlardaki kizlar disardan uye almiyor malum yeni gelen uyelerin cogu 1 hafta sonra kayboluyor , birde birbirlerine alisan uyeler yeni ueye pek istemiyor , bazende izinde geri donecek arkadaskari oluyor , kaptanlari oluyor listede gorunmuyorlar ... Bazende takim
Kaptaninin yada yardimcisinin yeni uyeye ayirip ilgilenecek zamani olmuyor , oylece idare ediyorlar....
Kisaca takiminizin kaptaninizin kiymetini bilin
Olurmu hiç biz bir takımız,izinde olan üyelerimizle birlikdeNiyeki kiz sizin verdiginiz kilolarin ustunemi yatayim ahaha ...
Bunlardan en mantıklısı sonunsonuncu.bence sadece o yüzden almıyorlar...Kizlar bazi takimlardaki kizlar disardan uye almiyor malum yeni gelen uyelerin cogu 1 hafta sonra kayboluyor , birde birbirlerine alisan uyeler yeni ueye pek istemiyor , bazende izinde geri donecek arkadaskari oluyor , kaptanlari oluyor listede gorunmuyorlar ... Bazende takim
Kaptaninin yada yardimcisinin yeni uyeye ayirip ilgilenecek zamani olmuyor , oylece idare ediyorlar....
Kisaca takiminizin kaptaninizin kiymetini bilin
Tahmin etmistim nazlimgünaydınlar ben geldim . elifçiğim ve aeben ablacığım merak etmişsiniz sağolun . salı akşamı kardan dolayı yolda kaldım . saat 5 te iş yerinden çıktım gece 12 yi geçiyordu eve gittiğimde . çarşamba ve perşembe günüde
işe gelemedim yola çok berbattı çıkamadık evden kilom
geçen hafta : 56,4
bu hafta : 56,0
giden 400 gr
yüzde : 0,40
hedef 65,5
Ohhh misss...Eki Görüntüle 1425002 İşte benim ton Balıklı salatam :)
Heee bende öyle yaptim.Tahmin etmistim nazlim
kardannizinli oldugunu... İyide
olmus oglusla vakit gecirmissin
... Hedefindede parmaklarin sürcmüs :))) 55.5
Elif senin sabahki halin neydi ? Neyin varmis ????
Zeynom ben oyleyin mecburi kacamak yaptigimda aksam ac yatiyordum ( o gunluk ) bokda su iciyordum kilom artmiyordu
Hulyam lapanin , salatanin goruntusu sanki ben yapmisim gibi , bu kadar olur damak tadi benzerligi :))Eki Görüntüle 1425002 İşte benim ton Balıklı salatam :)
Ben sonuca bakarım zeynuşum...yarın kilonu bildirirsin görürüzHeee bende öyle yaptim.Çatla aynura
Ablam geçenlerde maxfactoru gördün ya aşağıda meyersem azeriymiş...8.takımda kendisi. Çok istiyorum buraya gelmesini...yalnış bi istek mi?Hulyam lapanin , salatanin goruntusu sanki ben yapmisim gibi , bu kadar olur damak tadi benzerligi :))
Hulyam baharin takimlari kontrol edecek vakti yokki canim , o kendi ustune dusrni zaten kusursuz yapar , takimlara mudehale etmez ..Aebenim mantıksız değil mi sence..sohbet topiği değil ki burası..yarışma...o zaman bizde hiç bir üyeyi kabul etmezdik ,5-6 Kişilik kapalı grup olurduk...takım 3 kişi ,hiçbiri kilo vermemiş...bahar görüyordur herhalde...tüm Takım'lar yarışta olacak ki keyifli olsun..
Günlük kilo bildirimi olmaz bi kerem ben haftalık tartiliyorumBen sonuca bakarım zeynuşum...yarın kilonu bildirirsin görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?