Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet aynen çok iyi anlatmışsın canım.kaptanlık gerçekten özveri istiyor...bben ondan söylüyorum ya ben ev hanımıyım bu da benim işim diye.

Ablam geçenlerde maxfactoru gördün ya aşağıda meyersem azeriymiş...8.takımda kendisi. Çok istiyorum buraya gelmesini...yalnış bi istek mi?
Kiz miktaniz gibiyiz herkesi cekiyoz :))))
Epeydir goruyorum onu :).
Aynuram takimsayisi ust sinirda oldugu halde firuze geldiginde
beni kirmadin aldin deneme
haftasina. Ben nasil derim sen
cok istedigin birisini alma diye .. Hem kaptan sensin kiz banane :)))
Fakat bir konuya parmak basmak isterim , baska takimdan helede diger takimlarin hali malumken
Uye transveri cok dogru gelmiyor bana ( bunun gelen yada gelecek uyelerle alakasi yok yanlis anlasilmasin . )

Daha listeye girmemiş ki.denemede,hem 8takımın üye sayısı kötü deyil.

Evet aynen çok iyi anlatmışsın canım.kaptanlık gerçekten özveri istiyor...bben ondan söylüyorum ya ben ev hanımıyım bu da benim işim diye.
Bunun evhanimligiyle ilgisi yok aynuram, sen istiyorsun ve sorumluk duyuyorsun, ciddiye aliyorsun
Hakkinda helal et, ilk paylasim alaninda gelip zirlamistinya illa ben kaptan olmak istiyom bana takim verin diye :))) o zaman demistim bu kiz cok hevesli ama tez soner hevesi diye :) yanilmisim ilkgunki gibisin aynuram mucuks

Ay evet ya...o zaman da nasıl kızmıştım karşı çıkıldı diye.bunuu göre bildiyin,ttakdir ettiyin deyer verdiyin için sağol ablam...

Kuzucum ben Baharın görev tanımını tam bilmiyorum valla...ama ivedilikle el atılmadı gereken bir durum var.,resmen bağırıyor...

Bunlardan en mantıklısı sonunsonuncu.bence sadece o yüzden almıyorlar...
Belkide takımdan ayrılmak istiyorlardır kaptan yada yardımcısıda bahane oluyodur. Hiç tanımıyorum gerçi ama fikir olarak geldi aklıma sadece

Bu arada benimde azeri bir öğrencim var kıza geçenlerde yanlışlıkla aynura dicektim

Bugünkü menüm
Sabah
3 domates
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir

Ara 1 türk kahvesi

1 tanelokum

Öğlen yemedim

Akşam
2 domates
2 dilim peynir
Bir bardak çay

Bugün canım hiç bişey yemek istemedi hafif şeylerle geçirmeye çalıştım bugunluk
Yarım saat yürüdüm
1,5 lt su 2,5 tamamlarım

Ay evet ya...o zaman da nasıl kızmıştım karşı çıkıldı diye.bunuu göre bildiyin,ttakdir ettiyin deyer verdiyin için sağol ablam...
Aynuram dilimizi azeri olmana ragmen cok iyi kullaniyorsun masallah . 1 harfin haric :) hep aklimda yazayim diyorum unutuyorum . Bu yazindada bol bol var ...Sen onuda hemen öğrenirsin
.. Ettiyin - ettiğin ..
.. Deyer - değer ..
...Verdiyin - verdiğin .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…