Evet aynen çok iyi anlatmışsın canım.kaptanlık gerçekten özveri istiyor...bben ondan söylüyorum ya ben ev hanımıyım bu da benim işim diye.Hulyam baharin takimlari kontrol edecek vakti yokki canim , o kendi ustune dusrni zaten kusursuz yapar , takimlara mudehale etmez ..
Aslinda bu konuda ( takimdaki kidi sayisi ) kural vardi eskiden ust sinir 12 alt sinirda kacti hatirlayamasim simdi ... Bizim takim 12 gecince ondan
uyarmistim . Simdi kurallari bilmiyorum ...
Canim asil bu durum kaptanlardan kaynaklaniyor hergun takima ugramayan kaptanlar var sanirim oyle olunce yeni uyede ne cagirila biliyor nede onlarinda takimda kaliciligi vede kilo vermesi saglanilabiliyor...
Kiz miktaniz gibiyiz herkesi cekiyoz :))))Ablam geçenlerde maxfactoru gördün ya aşağıda meyersem azeriymiş...8.takımda kendisi. Çok istiyorum buraya gelmesini...yalnış bi istek mi?
Daha listeye girmemiş ki.denemede,hem 8takımın üye sayısı kötü deyil.Kiz miktaniz gibiyiz herkesi cekiyoz :))))
Epeydir goruyorum onu :).
Aynuram takimsayisi ust sinirda oldugu halde firuze geldiginde
beni kirmadin aldin deneme
haftasina. Ben nasil derim sen
cok istedigin birisini alma diye .. Hem kaptan sensin kiz banane :)))
Fakat bir konuya parmak basmak isterim , baska takimdan helede diger takimlarin hali malumken
Uye transveri cok dogru gelmiyor bana ( bunun gelen yada gelecek uyelerle alakasi yok yanlis anlasilmasin. )
Bunun evhanimligiyle ilgisi yok aynuram, sen istiyorsun ve sorumluk duyuyorsun, ciddiye aliyorsunEvet aynen çok iyi anlatmışsın canım.kaptanlık gerçekten özveri istiyor...bben ondan söylüyorum ya ben ev hanımıyım bu da benim işim diye.
Kızzzz sen ver cezasını.ne destek oluyon ona seni börekçi tuğbabak o sen cıs yaptığında neler yapıyo
Hosgeldi o zaman aynuram sen istersinde biz yok dermiyizDaha listeye girmemiş ki.denemede,hem 8takımın üye sayısı kötü deyil.
Sosyalim Kiz burcun keçimi ? :))))Takım olarak ikinci olmuşuz.sosyal de derecede 2.olmuş...keşke gelse de kutlasak..
Bence biz kardeşizHulyam lapanin , salatanin goruntusu sanki ben yapmisim gibi , bu kadar olur damak tadi benzerligi :))
Ay evet ya...o zaman da nasıl kızmıştım karşı çıkıldı diyeBunun evhanimligiyle ilgisi yok aynuram, sen istiyorsun ve sorumluk duyuyorsun, ciddiye aliyorsun
Hakkinda helal et, ilk paylasim alaninda gelip zirlamistinya illa ben kaptan olmak istiyom bana takim verin diye :))) o zaman demistim bu kiz cok hevesli ama tez soner hevesi diye :) yanilmisimilkgunki gibisin aynuram mucuks
Hem de ne keçi haaa...Sosyalim Kiz burcun keçimi ? :))))
Gel hadi gel, sensiz olurmu ? hem ben sana zamaninda kefil
Oldum kizzzzz hatrimizdami yok
Kuzucum ben Baharın görev tanımını tam bilmiyorum valla...ama ivedilikle el atılmadı gereken bir durum var.,resmen bağırıyor...Hulyam baharin takimlari kontrol edecek vakti yokki canim , o kendi ustune dusrni zaten kusursuz yapar , takimlara mudehale etmez ..
Aslinda bu konuda ( takimdaki kidi sayisi ) kural vardi eskiden ust sinir 12 alt sinirda kacti hatirlayamasim simdi ... Bizim takim 12 gecince ondan
uyarmistim . Simdi kurallari bilmiyorum ...
Canim asil bu durum kaptanlardan kaynaklaniyor hergun takima ugramayan kaptanlar var sanirim oyle olunce yeni uyede ne cagirila biliyor nede onlarinda takimda kaliciligi vede kilo vermesi saglanilabiliyor...
Seni de yerim benammaaan yarasıın zeynebime verdiği 1 ,5 kilonun sefası olsuun oooohhh :))))
Bilmiyorum daha ya...kendisi istiyor ama çekiniyor takımına saygısızlık etmek istemiyor.mmoniyle konuşurum ben de.bi şey demez eminimHosgeldi o zaman aynuram sen istersinde biz yok dermiyiz
Belkide takımdan ayrılmak istiyorlardır kaptan yada yardımcısıda bahane oluyodur. Hiç tanımıyorum gerçi ama fikir olarak geldi aklıma sadeceBunlardan en mantıklısı sonunsonuncu.bence sadece o yüzden almıyorlar...
Kız ne diyon?anlamadımBelkide takımdan ayrılmak istiyorlardır kaptan yada yardımcısıda bahane oluyodur. Hiç tanımıyorum gerçi ama fikir olarak geldi aklıma sadece
Yani kısaca kaptan kaptanlık yapmak istemiyor :)))Kız ne diyon?anlamadım
Aynuram dilimizi azeri olmana ragmen cok iyi kullaniyorsun masallah . 1 harfin haric :) hep aklimda yazayim diyorum unutuyorum . Bu yazindada bol bol var ...Sen onuda hemen öğrenirsinAy evet ya...o zaman da nasıl kızmıştım karşı çıkıldı diye.bunuu göre bildiyin,ttakdir ettiyin deyer verdiyin için sağol ablam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?