Allah Allah bugün Aynur ğ yi y diye yazmasa kimse anlamaz Azeri olduğunu diye düşündüm..Aynuram dilimizi azeri olmana ragmen cok iyi kullaniyorsun masallah . 1 harfin haric :) hep aklimda yazayim diyorum unutuyorum . Bu yazindada bol bol var ...Sen onuda hemen ogrenirsin
.. Ettiyin - ettiğin ..
.. Deyer - değer ..
...Verdiyin - verdiğin .
Seviyorum sizi ulenbnnnn kopamiyomHeyyyy sosyal burdasın Görüyomkararını verdin mi?kalıyomusun?
Kardesten ote bisiyiz hulyam :))))Allah Allah bugün Aynur ğ yi y diye yazmasa kimse anlamaz Azeri olduğunu diye düşündüm..
Allahım...burcunuzda aynı...siz arayla gelmiş ikizler olmayasınız.Allah Allah bugün Aynur ğ yi y diye yazmasa kimse anlamaz Azeri olduğunu diye düşündüm..
Güzel güzel :)Menum sabah kahve 2 dlm ekmek
Seviyorum sizi ulenbnnnn kopamiyom
Gitmiyormusun sosyalimmmmm?Menum sabah kahve 2 dlm ekmek
Heh keçi burcu degilmissin :)))Menum sabah kahve 2 dlm ekmek
Supersinn çok mutlu ettin biziMenum sabah kahve 2 dlm ekmek
Biliyorum aslında onları da ablam,ama yazarken kullanamıyorum...düzeltmeğe çalışırım...Aynuram dilimizi azeri olmana ragmen cok iyi kullaniyorsun masallah . 1 harfin haric :) hep aklimda yazayim diyorum unutuyorum . Bu yazindada bol bol var ...Sen onuda hemen ogrenirsin
.. Ettiyin - ettiğin ..
.. Deyer - değer ..
...Verdiyin - verdiğin .
Biraz izin yapmak istiyorum az yogun hayatima adapte olmaliyim olurmuGitmiyormusun sosyalimmmmm?
Sen herşeyi yaparsınBiraz izin yapmak istiyorum az yogun hayatima adapte olmaliyim olurmu
Menum sabah kahve 2 dlm ekmek
Bende görmek istyrm :)))ha evet onu da söğlemişdin...koyarım tel.den...
Tamam o zaman.2hafta sana müsade dinlen,hayatını düzene sok ve listeye gir.ama o arada da buradan ayrılma bitanem...paylaşıma koşum yazmıştım hemen üyem izne ayrılmıyor izinli yazınısını kaldırayım diye sen böyle yazınca sildim mesajı...iyiki döndün...çok mutlu oldumBiraz izin yapmak istiyorum az yogun hayatima adapte olmaliyim olurmu
Sağol Arzum..Afiyet olsun canim
Biraz izin yapmak istiyorum az yogun hayatima adapte olmaliyim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?