supersiniz yaaa....takımımın kaçık fısttıklarııııhem cıs yapıyoz hem kilo veriyoz anaaam maşşalaah bize :))
ooh ohhh yetmiş beeeeşş , yetmiiişş , altmış beeşşş ALTMIIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)
( 60-70-80-90 Diyolar ya zeynebbiiimmmmmmm :) onu bizim içiin değiştirdimm bakk :))
supersiniz yaaa....takımımın kaçık fısttıklarıııı
Bugünkü menüm
Sabah
3 domates
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
Ara 1 türk kahvesi
1 tanelokum
Öğlen yemedim
Akşam
2 domates
2 dilim peynir
Bir bardak çay
Bugün canım hiç bişey yemek istemedi hafif şeylerle geçirmeye çalıştım bugunluk
Yarım saat yürüdüm
1,5 lt su 2,5 tamamlarım
artık yemıcem tıroid ilacımın dozu da arttı bugun etkisi olcaktır. her ıkısının yuzum ıns bu hafta gulcekLuci bu hafta ekmek yeme bakalim sonuc ne olacak
Afiyet olsun menun guzel ..
Maşallah bizeeeehem cıs yapıyoz hem kilo veriyoz anaaam maşşalaah bize :))
ooh ohhh yetmiş beeeeşş , yetmiiişş , altmış beeşşş ALTMIIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)
( 60-70-80-90 Diyolar ya zeynebbiiimmmmmmm :) onu bizim içiin değiştirdimm bakk :))
Sen geri gelde azıcık izinli olsanda oluurBiraz izin yapmak istiyorum az yogun hayatima adapte olmaliyim olurmu
Tatlımmm asıl sen daha süpersin
Henüz ilk cuma oldu seninle galiba 3. Cumaya tatlımHayırlı olsun kızlar.
Bir hafta sonra ben de listeye dahil olurum umarım.
Bu arada aabenim tekrar teşekkür ediyorum canım. Bana kefil olduğun için. Sayende bu gruba dahil oldum. Sen olmasaydın girmem çok zordu. Bu da beni diyete daha sıkı sarılmak için kamciliyor. Ayy iyi ki bulmuşum seni ve montignac I
Hepimiizzz süperiiizzz :)geçmişten alıntı yapmaya üşendi aeben kesinlikle haklısın aynurumuzun perimizin kıymetini bilelim gerçi takımca hepimiz gayet iyiyiz masallah nazer degmesin =)
ayyy öğle yemeyini okuyunca ağzım sulandı ya...bol yeseydin ya lucim...İyi akşamlar tebrik ederim hepimizi 2. olmuşuz =)
Raporumu vereyim:
Sabah
1 yumurta
1 kırmızı biber
5 zeytin
1 dlm peynir
Öğle
4-5 kasık kadar kıyma sogan domates bıber karısık kavurma
Akşam
1 kase tarhana
Yarım kase yogurt
Salata
su: 2 lt
spor:henüz yapmadım ilerleyen saatlerde birşeyler yapcam yarın yazarım
1 dlm dahi olsa ekmek yemedim cıkardım artık hayatımdan =) öğle yemegınde çok yıyesım geldi yanıma 1 dlm cavdar ekmegi almıstım ama yemedım
artık yemıcem tıroid ilacımın dozu da arttı bugun etkisi olcaktır. her ıkısının yuzum ıns bu hafta gulcek
menün iyi garfim,spor niye yok ki?menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,domates,5 zeytin,1 bardak çay
ara:1 fincan kahve
öğle:yok
akşam:1 kase kadar et sote, salata,yoğurt
ara:1 kahve
spor:yok
su:2 litre
Tarçınlı süt iç Aynuram uyumadan..hem açlığın geçer hem metabolizman Çalışır...aslında çok iyi yedim ama çok açım ya,nedennnnnn?
11.00 2yumurta,koca tabak salata(domates,salatalık,tere,dereotu,turp,ıspanak,lor),1dilim kızarmış ekmek....
18.00 salata sabahkından,1dilim balık,ıspanaklı yemek(ıspanak,lor,yumurta,zeytin yağı),yoğurt
2.5litre su,2yeşil çay
2mile leslie,600bacak haraketi...
bugün geldim ya canım yol yorgunluğu var üzerimdemenün iyi garfim,spor niye yok ki?
zararı olmaz mı?ya leptin?Tarçınlı süt iç Aynuram uyumadan..hem açlığın geçer hem metabolizman Çalışır...
ha evet canım tamam...bugün geldim ya canım yol yorgunluğu var üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?