Olur kesin..10tl...ffiyatı da çok uygun . aslında sen de hep yakınıyorsun ya karın yyağlarından.bu iyi gele bilir. ..2mile leslie yapıyorum öğle ıslanıyorki...sırılsıklam oluyor altıben bi araştırayım bunu,burada var mı acaba?
Sekersiz ben şekeri cayda sutte hic sevmem kuzum zaten tadini bozuyo gibi gelir bana kendim koyuyorum kakaoyu iyi ozmn sevndimkakaoyu kendin ekleyip sekersiz iciyosan bişey olmaz diye biliyorum
evet ya...benim tek sorunlu yerim..burada kesin pahalıdır Aynuram...vergisi falanı filanı 30-40 ı bulur..araştırıp bulunca fiyatını yazarım buraya..Olur kesin..10tl...ffiyatı da çok uygun . aslında sen de hep yakınıyorsun ya karın yyağlarından.bu iyi gele bilir. ..2mile leslie yapıyorum öğle ıslanıyorki...sırılsıklam oluyor altı
Sekersiz ben şekeri cayda sutte hic sevmem kuzum zaten tadini bozuyo gibi gelir bana kendim koyuyorum kakaoyu iyi ozmn sevndimkakaoyu kendin ekleyip sekersiz iciyosan bişey olmaz diye biliyorum
:) görmek istermSüheyla diye bi arkadaş vardı çok benziyorsun ona ikiz gibisin hatta
Yok canım öğle bi zararı yok ama tarçınlı daha iyi...
Ben bunu haşlanmış tavuklada yapıyorumEki Görüntüle 1425002 İşte benim ton Balıklı salatam :)
Ben bunu haşlanmış tavuklada yapıyorum
Oh be sonunda kalmana çok sevindim :)Menum sabah kahve 2 dlm ekmek
Seviyorum sizi ulenbnnnn kopamiyom
Afiyet olsun kuzum begenemene çok sevindim ama mutlaka bitene kadar her akşam iç :)Menum
kahvalti
kepekli tost yanimda domates söğüş bi bardak ayran
öğlen
Firinda balik
yumurtali marollu salata
aksam
kabak corbasi
yogurt
45 dk oglen disarda yuruyus
45 dk aksam kosu bandinda yuruyus
toplam 1bucuk saat
Yarim saat bisiklet
OoOturtleOoO kuzum twrifin cok guzelmis lahana corbasindan cok daha guzelmis cok teskeur ederim haberim yoktu bilgilendirdin yuregine saglik hep icicem hem saglikkli hem lezetli
Afiyet olsun kuzum begenemene çok sevindim ama mutlaka bitene kadar her akşam iç :)
Ben kakolu sut iciyorum tarcinli diilde cay bardagiyla zarari var mii gece cok ackrsam
Tam olarak bunu diyecektim ki denmiş bile çoktan:)kakaoyu kendin ekleyip sekersiz iciyosan bişey olmaz diye biliyorum
Ne demek :) yeni şeyler gördükçe paylasirim lahana içtin mi sen hiç o nasıl ki ben onu denemedim merak ediyorumSagol balım icerimm tabii favorime ekledim
tavuk ve hindi etiyle denedim yiyemedim ben nedense,sevemedim...Ben bunu haşlanmış tavuklada yapıyorum
Termal sauna korse tarzında birşey galiba. Hatta örnek buldum linkini atayımben bi araştırayım bunu,burada var mı acaba?
Ee süpeeeer :)Rapor
Sabah
İki haslnms yumurta
Bir dlm cvdr ekmeği
Bir fincan cay
Peynir
Öğlen
Firinda patatesli tavuk yemeği pttsi az ydim haslma gbi oluyor
Yoğur
Aksam
Tavuk
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Leslie expres
50 ip atlama
40 squat
50 mekik
Harikaaa bir menüSelam kızlar.
Menü bildiriminde bulunayim.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Bi parça yağlı beyaz peynir.
Domates
Maydanoz
Dereotu
7 zeytin
Öğle
Ispanak
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Akşam
Salata
Çorba düşünüyorum değişiklik olursa bildiririm.
Spor olarak 8000 adim yaptım henüz bunu on bine tamamlayıp aksama da 40 dakika eliptik düşünüyorum.
Su 1 buçuk lt oldu. Yatana kadar 2 buçuk olur
Aslında keşke akşamki menüyü aslında sabahla birleştirip sabah yapmış olsan. Çok azla başlamışsın güne. Ama onun dışında güzelMenum
Kahvaltı 8:00
1yumurta
Öğlen 13:30
1kase ezogelin çorba
2kasik kadar et
1kase brüksel lahana ve karnabahar haşlama
Akşam 17:30
1cavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
Zeytin domates
1büyük bardak ayran
1-1.5 lt su icrltim 2ye tamamlarim12 000 adım attim 14000 e tamamlarm
Şu meeeşhuurr lokumu gördüüükkk :))))) Akşam zaten az olmuşta keşke öğlene yiyebilseydin. O da sanırım lokumdan sonra oldu :)))))Bugünkü menüm
Sabah
3 domates
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
Ara 1 türk kahvesi
1 tanelokum
Öğlen yemedim
Akşam
2 domates
2 dilim peynir
Bir bardak çay
Bugün canım hiç bişey yemek istemedi hafif şeylerle geçirmeye çalıştım bugunluk
Yarım saat yürüdüm
1,5 lt su 2,5 tamamlarım
Menüm
12:00 1,5 kase bademli,kuru üzümlü yulaf ezmesi
17:00 portakal
18:30 salata,yoğurt,3 kaşık karnıbahar yemeği,1 dl buğday ekmeği
45 dk yürüyüş
Suyum yanımda yatana kadar 2 Lt olacak..
Hayatıımm sana laf yok zaten her zamanki gibisinMenum
kahvalti
kepekli tost yanimda domates söğüş bi bardak ayran
öğlen
Firinda balik
yumurtali marollu salata
aksam
kabak corbasi
yogurt
45 dk oglen disarda yuruyus
45 dk aksam kosu bandinda yuruyus
toplam 1bucuk saat
Yarim saat bisiklet
OoOturtleOoO kuzum twrifin cok guzelmis lahana corbasindan cok daha guzelmis cok teskeur ederim haberim yoktu bilgilendirdin yuregine saglik hep icicem hem saglikkli hem lezetli
Bir anda değilde sırf sabah kahvaltıda ye istersen. Menü süperİyi akşamlar tebrik ederim hepimizi 2. olmuşuz =)
Raporumu vereyim:
Sabah
1 yumurta
1 kırmızı biber
5 zeytin
1 dlm peynir
Öğle
4-5 kasık kadar kıyma sogan domates bıber karısık kavurma
Akşam
1 kase tarhana
Yarım kase yogurt
Salata
su: 2 lt
spor:henüz yapmadım ilerleyen saatlerde birşeyler yapcam yarın yazarım
1 dlm dahi olsa ekmek yemedim cıkardım artık hayatımdan =) öğle yemegınde çok yıyesım geldi yanıma 1 dlm cavdar ekmegi almıstım ama yemedım
Menün çok güzel canım... Diyetle belki alakasız ama kahveye dikkat etmenüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,domates,5 zeytin,1 bardak çay
ara:1 fincan kahve
öğle:yok
akşam:1 kase kadar et sote, salata,yoğurt
ara:1 kahve
spor:yok
su:2 litre
Aynura sende galiba yeşilliği çoooook seviyorsun :) hep sebzeli bitkili şeyler var :)))aslında çok iyi yedim ama çok açım ya,nedennnnnn?
11.00 2yumurta,koca tabak salata(domates,salatalık,tere,dereotu,turp,ıspanak,lor),1dilim kızarmış ekmek....
18.00 salata sabahkından,1dilim balık,ıspanaklı yemek(ıspanak,lor,yumurta,zeytin yağı),yoğurt
2.5litre su,2yeşil çay
2mile leslie,600bacak haraketi...
Ahh sen hele bir regl ol bak tartıdaki farkı görünce gözlerin yuvalarından fırlayacakSabah (12 gibi)
Bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık, bir sıkımcık çiğ köfte :) 1 nar
Öğle yok...
Akşam (18e doğru)
Çorba, salata, cacık, tavuklu sulu yemek az
Su
1 lt şimdilik
Spor
Yapamadım. Ev misafir kaynıyordu ki hala var birkaç kişi
Yeşil çay 1 fincan
Birazdan Türk kahvesi içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?