Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah (12 gibi)
Bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık, bir sıkımcık çiğ köfte :) 1 nar

Öğle yok...

Akşam (18e doğru)
Çorba, salata, cacık, tavuklu sulu yemek az

Su
1 lt şimdilik

Spor
Yapamadım. Ev misafir kaynıyordu ki hala var birkaç kişi

Yeşil çay 1 fincan
Birazdan Türk kahvesi içeceğim

-
Olur kesin..10tl...ffiyatı da çok uygun . aslında sen de hep yakınıyorsun ya karın yyağlarından.bu iyi gele bilir. ..2mile leslie yapıyorum öğle ıslanıyorki...sırılsıklam oluyor altı
evet ya...benim tek sorunlu yerim..burada kesin pahalıdır Aynuram...vergisi falanı filanı 30-40 ı bulur..araştırıp bulunca fiyatını yazarım buraya..

Afiyet olsun kuzum begenemene çok sevindim ama mutlaka bitene kadar her akşam iç :)

Ben kakolu sut iciyorum tarcinli diilde cay bardagiyla zarari var mii gece cok ackrsam

kakaoyu kendin ekleyip sekersiz iciyosan bişey olmaz diye biliyorum
Tam olarak bunu diyecektim ki denmiş bile çoktan:)
Sagol balım icerimm tabii favorime ekledim
Ne demek :) yeni şeyler gördükçe paylasirim lahana içtin mi sen hiç o nasıl ki ben onu denemedim merak ediyorum

Ayrıca püü bana bir türlü menümü yazmamışım halaaaa.

Sabah: (birazcık geç kalktımda )
1 kk peynir
4 zeytin
domates,maydanoz,dereotu,nane
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği

Akşam:
et haşlama
salata
yoğurt
çok ufak parça tb ekmeği tabağı sıyırmalık

Bugün pek su içemedim 1 lt ancak olmuştur. Akupunktur, diş randevuları ve fotoğraf kulübü toplantısı olunca evde pek durmadım bile. Su içememe sebebim bu :) 6.18 km yürümüşüm. Bugünlük bu kadar :)

Ee süpeeeer :)
Harikaaa bir menü Bu gidişle kilolarda çabucak gider bence :)
Aslında keşke akşamki menüyü aslında sabahla birleştirip sabah yapmış olsan. Çok azla başlamışsın güne. Ama onun dışında güzel
Şu meeeşhuurr lokumu gördüüükkk :))))) Akşam zaten az olmuşta keşke öğlene yiyebilseydin. O da sanırım lokumdan sonra oldu :)))))
Menüm
12:00 1,5 kase bademli,kuru üzümlü yulaf ezmesi

17:00 portakal

18:30 salata,yoğurt,3 kaşık karnıbahar yemeği,1 dl buğday ekmeği

45 dk yürüyüş

Suyum yanımda yatana kadar 2 Lt olacak..

Hayatıımm sana laf yok zaten her zamanki gibisin
Bir anda değilde sırf sabah kahvaltıda ye istersen. Menü süper
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,domates,5 zeytin,1 bardak çay
ara:1 fincan kahve
öğle:yok
akşam:1 kase kadar et sote, salata,yoğurt
ara:1 kahve

spor:yok
su:2 litre
Menün çok güzel canım... Diyetle belki alakasız ama kahveye dikkat et İnsanı kendine getirir, yorgunluğunu alır ama sonrasında sorun yaratabilir.
Aynura sende galiba yeşilliği çoooook seviyorsun :) hep sebzeli bitkili şeyler var :)))
Ahh sen hele bir regl ol bak tartıdaki farkı görünce gözlerin yuvalarından fırlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…