ayyy öğle yemeyini okuyunca ağzım sulandı ya...bol yeseydin ya lucim...
inşallah olacak lusim,inşallah...[/QUO
zararı olmaz mı?ya leptin?
öyle miiii...hemen içiyorummm ve uyuyorummmm...çok sevindim ya,evde de tatlı falan var...ıyyy ne kötü ya tatlı falan....karatay kitabında aksam 8 den sonra aclık olursa sut ayran ve bitki cayları içilebilir serbest yazıyor. leptini etkiliyor olsa karatay asla diye bagırırdı sanırım
olmaz...instagramdan Taylan Kümeliyi bulup takip et Aynura bugün özellikle bu konuyla ilgili paylaşımlar yaptı..Gir bak..Leptin le ilgili de yazmış..zararı olmaz mı?ya leptin?
öyle miiii...hemen içiyorummm ve uyuyorummmm...çok sevindim ya,evde de tatlı falan var...ıyyy ne kötü ya tatlı falan....
yok yok cevirmem bugun canım yemek yemek istemedifazlasıyla hafif olmuş cokta guzel olmus sabah kahvaltısının guzellıgınden sanırım. miktar az ama bi günlük böle olması sorun olmaz metabolizmanı yavaşlatmaz hergünü bu şekle cevirmede=)
senin menün güzel olmuş ekmeğide çıkarmışsın bak faydası olacaktırİyi akşamlar tebrik ederim hepimizi 2. olmuşuz =)
Raporumu vereyim:
Sabah
1 yumurta
1 kırmızı biber
5 zeytin
1 dlm peynir
Öğle
4-5 kasık kadar kıyma sogan domates bıber karısık kavurma
Akşam
1 kase tarhana
Yarım kase yogurt
Salata
su: 2 lt
spor:henüz yapmadım ilerleyen saatlerde birşeyler yapcam yarın yazarım
1 dlm dahi olsa ekmek yemedim cıkardım artık hayatımdan =) öğle yemegınde çok yıyesım geldi yanıma 1 dlm cavdar ekmegi almıstım ama yemedım
iyi ki öyle çünkü ben yatana kadar çay,kahve Allah ne verdiyse içiyorum..mesela şimdi neskafemi içtim ,yeşil çayımı demleyeceğim ... sonra siyah çay..durmadan içiyorumiçin rahat etsin kuzum bende akşam hep süt içmekle kendimi oyalamak istiyordum korkudan içemiyordum bazen içince huzursuz oluyordum ki bugün kitabı okudum bitirdim ve süt ayran içebilirmişiz karataya göre 20:00 dan sonra metabolızmaya katkısı varmış . leptinimiz bol olsun =)
Hahahaha çooook mantıklıııı...Aynura srn her gün menü paylasiyon da neden kilo bildirimini yapmiyon .bana ne bi sen yapmadım isterim isterimmm
Bugün tartılmadım yarın yazarım bitanemmmm...istediyin o olsun.bu arada 5badem ve 1bardak tarçınlı süt içtim...badem ağız kokumu gidermek için...Aynura srn her gün menü paylasiyon da neden kilo bildirimini yapmiyon .bana ne bi sen yapmadım isterim isterimmm
aynura yazıyor ama ara ara kilosunu...Hahahaha çooook mantıklıııı...
Artık her cuma 12'ye kadar aynurada bildirim yapsın.. takımdaşlarımmm ne diyorsunuuuzz ???
kesınlıkle bende kahvemı yaptım yudumluyorum su an oh hepimize afiyet olsun=)iyi ki öyle çünkü ben yatana kadar çay,kahve Allah ne verdiyse içiyorum..mesela şimdi neskafemi içtim ,yeşil çayımı demleyeceğim ... sonra siyah çay..durmadan içiyorum
afiyet olsun bnde birazdan kahvemi ve bitki çayımı yapcam tabi doğalgazın yanından kalkabilirsem ev aslında sıcaklık derecesi cok iyi ama ben cok üsüyoruummmmkesınlıkle bende kahvemı yaptım yudumluyorum su an oh hepimize afiyet olsun=)
kakaoyu kendin ekleyip sekersiz iciyosan bişey olmaz diye biliyorumBen kakolu sut iciyorum tarcinli diilde cay bardagiyla zarari var mii gece cok ackrsam
Yok canım öğle bi zararı yok ama tarçınlı daha iyi...Ben kakolu sut iciyorum tarcinli diilde cay bardagiyla zarari var mii gece cok ackrsam
ben bi araştırayım bunu,burada var mı acaba?Vallaha da açlığımı ve o karbonhidrat isteyimi aldı...bak hülyam geçen dediyim şey bu
Eveeet kesinlikle şekersiz..kakaoyu kendin ekleyip sekersiz iciyosan bişey olmaz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?