Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy öğle yemeyini okuyunca ağzım sulandı ya...bol yeseydin ya lucim...

inşallah olacak lusim,inşallah...[/QUO
zararı olmaz mı?ya leptin?

karatay kitabında aksam 8 den sonra aclık olursa sut ayran ve bitki cayları içilebilir serbest yazıyor. leptini etkiliyor olsa karatay asla diye bagırırdı sanırım

karatay kitabında aksam 8 den sonra aclık olursa sut ayran ve bitki cayları içilebilir serbest yazıyor. leptini etkiliyor olsa karatay asla diye bagırırdı sanırım
öyle miiii...hemen içiyorummm ve uyuyorummmm...çok sevindim ya,evde de tatlı falan var...ıyyy ne kötü ya tatlı falan....

öyle miiii...hemen içiyorummm ve uyuyorummmm...çok sevindim ya,evde de tatlı falan var...ıyyy ne kötü ya tatlı falan....

için rahat etsin kuzum bende akşam hep süt içmekle kendimi oyalamak istiyordum korkudan içemiyordum bazen içince huzursuz oluyordum ki bugün kitabı okudum bitirdim ve süt ayran içebilirmişiz karataya göre 20:00 dan sonra metabolızmaya katkısı varmış . leptinimiz bol olsun =)

fazlasıyla hafif olmuş cokta guzel olmus sabah kahvaltısının guzellıgınden sanırım. miktar az ama bi günlük böle olması sorun olmaz metabolizmanı yavaşlatmaz hergünü bu şekle cevirmede=)
yok yok cevirmem bugun canım yemek yemek istemedi

senin menün güzel olmuş ekmeğide çıkarmışsın bak faydası olacaktır

Aynura srn her gün menü paylasiyon da neden kilo bildirimini yapmiyon .bana ne bi sen yapmadım isterim isterimmm

iyi ki öyle çünkü ben yatana kadar çay,kahve Allah ne verdiyse içiyorum..mesela şimdi neskafemi içtim ,yeşil çayımı demleyeceğim ... sonra siyah çay..durmadan içiyorum

Aynura srn her gün menü paylasiyon da neden kilo bildirimini yapmiyon .bana ne bi sen yapmadım isterim isterimmm
Bugün tartılmadım yarın yazarım bitanemmmm...istediyin o olsun.bu arada 5badem ve 1bardak tarçınlı süt içtim...badem ağız kokumu gidermek için...

Ben kakolu sut iciyorum tarcinli diilde cay bardagiyla zarari var mii gece cok ackrsam

Vallaha da açlığımı ve o karbonhidrat isteyimi aldı...bak hülyam geçen dediyim şey bu

Eklentiler

• IMG-20150221-WA0001.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20150221-WA0002.webp
    8 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…