- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Kız olamıyorum yaAhh sen hele bir regl ol bak tartıdaki farkı görünce gözlerin yuvalarından fırlayacak
Ayrıca püü bana bir türlü menümü yazmamışım halaaaa.
Sabah: (birazcık geç kalktımda)
1 kk peynir
4 zeytin
domates,maydanoz,dereotu,nane
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Akşam:
et haşlama
salata
yoğurt
çok ufak parça tb ekmeği tabağı sıyırmalık
Bugün pek su içemedim 1 lt ancak olmuştur. Akupunktur, diş randevuları ve fotoğraf kulübü toplantısı olunca evde pek durmadım bile. Su içememe sebebim bu :) 6.18 km yürümüşüm. Bugünlük bu kadar :)
Galiba atladığım bir kaç kişi var :) Ancak gelebildim eve. Yarına da büyük bir sınavım var (diyet konusunda)
Arkadaşımın kızının doğum günü var yani anlayacağınız ev cıs kaynayacak.Bende nefsimi kontrol altına alıp sıfır cısla geleceğimmmmmmmmmmmmm
Herkeseee iyi geceleer, tatlı rüyalar... Her gününüz bir öncekinden daha güzeeel geçsiinn :)
Tam olarak bunu diyecektim ki denmiş bile çoktan:)
Ne demek :) yeni şeyler gördükçe paylasirim lahana içtin mi sen hiç o nasıl ki ben onu denemedim merak ediyorum
Perim Aynuranın ki daha mı geniş sanki..Termal sauna korse tarzında birşey galiba. Hatta örnek buldum linkini atayım
http://www.hepsiburada.com/liste/sw...productId=sporsweat06&categoryId=373594#ileri
su?Menümü unutmuşum :)
sabah : kahvaltı yapmadan okula uctum çok geç kaldm çünkü bugün ..
öğlen : eve gelince bi kepekli ekmeğe tost ve çay
ara : 1 portakal
akşam : yarım tabak fasulye bi kaç kaşık pilav ..
spor : gün boyu gezdim ortalıkta valla bu yeter bna :)
mekik falan mı çektin?eğilip kalktıkça başın dönmüş olabilir yada çok açsın?spor yapayım biraz dedım tansıyonum mu oynadı anlamadım.
etraf karanlık gıbı bı basınc beynımde mıdem bulandı oturuyorum 15 dk dır bıraz bulantıı gectı ama bı acayıp oldum of
1 mile lesli yaptım sonrada squat yapıyorum ama 10 tane yapmamısımdır basım donmeye basladı acta degılım ama kahve ıcmıstım tansıyonum oynadı heralde daha ıyıyım sımdı ama hareket edınce dunya donuyo.mekik falan mı çektin?eğilip kalktıkça başın dönmüş olabilir yada çok açsın?
korkulacak birşey değil canım..uzanınca geçer..spora devam etme,uyu en iyisi..1 mile lesli yaptım sonrada squat yapıyorum ama 10 tane yapmamısımdır basım donmeye basladı acta degılım ama kahve ıcmıstım tansıyonum oynadı heralde daha ıyıyım sımdı ama hareket edınce dunya donuyo.
sankı baya alkol almısım hatta bı kac cesıtı karıstırmıs gıbıyım:S
Tubacım gözünaydın..o gün buraya yazdıklarından bahsetme olur mu sevgiline..erkeklerin en sevmediği şey sorundur...Ha bu arada yarın sabah Sevdiceğim geliyo . akşam yeniden dönecek .Akşama kadar onla gezip tozacam :) Bol bol cısssss :)
ama mazur görün lütfeen yaa 4 aydır görmüyorum zaten ben onu
Buraya hiç ugramam yarın . Gece belki gelirim iyi gecelerr :)
Tubacım gözünaydın..o gün buraya yazdıklarından bahsetme olur mu sevgiline..erkeklerin en sevmediği şey sorundur...
ne işe yarıyor buhttp://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporzf02&categoryId=373594&sku=SPORZF02-S&utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=lowerFunnel&utm_term=Spor Outdoor&wt_rt=criteo.lowerFunnel.Spor Outdoor.product
Bende bunu buldum araştırırken basen sorunu olanlar için..yarın Aynuranınkini arayıp bulup alacağım bana şart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?