Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Galiba atladığım bir kaç kişi var :) Ancak gelebildim eve. Yarına da büyük bir sınavım var (diyet konusunda)
Arkadaşımın kızının doğum günü var yani anlayacağınız ev cıs kaynayacak. Bende nefsimi kontrol altına alıp sıfır cısla geleceğimmmmmmmmmmmmm

Herkeseee iyi geceleer, tatlı rüyalar... Her gününüz bir öncekinden daha güzeeel geçsiinn :)

Mukemmelik esime yakisiyor

buarada tesekur ederim

sen o sinavdan 100 alirsn bence

INSALLAH kuzum senindeee

iyi geceler

Tam olarak bunu diyecektim ki denmiş bile çoktan:)

Ne demek :) yeni şeyler gördükçe paylasirim lahana içtin mi sen hiç o nasıl ki ben onu denemedim merak ediyorum

Kuzum ben ictim lahanada guzel kuzum ama mercimek domates gibi degil ama kabak lahanadan daha guzelll ben kabagi cok severim cunku hosuma gitti seninkinin aynisi nerdeyse kkabak yerine lahana kkuzummm cok benziyor tarf

Menümü unutmuşum :)

sabah : kahvaltı yapmadan okula uctum çok geç kaldm çünkü bugün ..

öğlen : eve gelince bi kepekli ekmeğe tost ve çay

ara : 1 portakal

akşam : yarım tabak fasulye bi kaç kaşık pilav ..

spor : gün boyu gezdim ortalıkta valla bu yeter bna :)

spor yapayım biraz dedım tansıyonum mu oynadı anlamadım.
etraf karanlık gıbı bı basınc beynımde mıdem bulandı oturuyorum 15 dk dır bıraz bulantıı gectı ama bı acayıp oldum of

su?

spor yapayım biraz dedım tansıyonum mu oynadı anlamadım.
etraf karanlık gıbı bı basınc beynımde mıdem bulandı oturuyorum 15 dk dır bıraz bulantıı gectı ama bı acayıp oldum of
mekik falan mı çektin?eğilip kalktıkça başın dönmüş olabilir yada çok açsın?

Ha bu arada yarın sabah Sevdiceğim geliyo . akşam yeniden dönecek . Akşama kadar onla gezip tozacam :) Bol bol cısssss :)
ama mazur görün lütfeen yaa 4 aydır görmüyorum zaten ben onu

Buraya hiç ugramam yarın . Gece belki gelirim iyi gecelerr :)

mekik falan mı çektin?eğilip kalktıkça başın dönmüş olabilir yada çok açsın?
1 mile lesli yaptım sonrada squat yapıyorum ama 10 tane yapmamısımdır basım donmeye basladı acta degılım ama kahve ıcmıstım tansıyonum oynadı heralde daha ıyıyım sımdı ama hareket edınce dunya donuyo.
sankı baya alkol almısım hatta bı kac cesıtı karıstırmıs gıbıyım:S

korkulacak birşey değil canım..uzanınca geçer..spora devam etme,uyu en iyisi..

Tubacım gözünaydın..o gün buraya yazdıklarından bahsetme olur mu sevgiline..erkeklerin en sevmediği şey sorundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…