o bölgeyi terletip yağ yakımını hızlandırıyor..ne işe yarıyor bu
hmmmmmmmmo bölgeyi terletip yağ yakımını hızlandırıyor..
çokta ucuz ben bundan değil Aynuranınkinden alacağım..sadece bele bağlanandan..hmmmmmmmm
benm belle sorunum yokçokta ucuz ben bundan değil Aynuranınkinden alacağım..sadece bele bağlanandan..
Internet kullananların Yorumlarına bakmak lazım...benm belle sorunum yok
bu kalçadan alsam mı acaba
Ne aliyonuz kuzumInternet kullananların Yorumlarına bakmak lazım...
Aynura Termal kemerden bahsetmişti fotosunu koymùş hatta...onunla ilgili araştırma yapıyoruzNe aliyonuz kuzum
Internet kullananların Yorumlarına bakmak lazım...
ben cok onermıyorlar dıye duydum gozenekler hava almadıgı ıcın ama ne kadar dogru bılmıyorumTermal Eşofman mı alsak acaba? Kemerle adımsayar hediyeliymiş...
Aynura Termal kemerden bahsetmişti fotosunu koymùş hatta...onunla ilgili araştırma yapıyoruz
Sen kemer mi almıştın Şort mu? Ben kemer alacağım... Eşofmanı araştırmam lazım"..Termal kemer degilde benim bahsettgim saunali sort olan senin attgn resimdeki sorttu dimi
Sen kemer mi almıştın Şort mu? Ben kemer alacağım... Eşofmanı araştırmam lazım"..
Gittigidiyor'da buldum kemer hediyeli 60 lira...kargo ücretsiz...biraz daha yorum okuyayım alırım muhtemelen..Sorttu benimki kuzum cok kotu bunaliyodumkemeri bilmiyorum kemerde titresim kemeri var aldim yine kullanmayip attim valla kuzum esorfman aldim hee sporda onu giiyiuorum faydaisni gordum ben 60a aldim esortmani spor salonundan
Gittigidiyor'da buldum kemer hediyeli 60 lira...kargo ücretsiz...biraz daha yorum okuyayım alırım muhtemelen..
Ayyy canım tabi ki iyi ki de sizi de bulmuşum. Grubu çok sevdim.ya biziiiii?
Geçen hafta bugün başladım canım 77 kg ile dün 74.4 idim.Canım diyete ne zaman ve kaç kiloyla basladin ?
Evet canım. Ama güzel tevafuk oldu hepsi dimi ? Zayıfliycama delaletFiruze bunlarin hepsi kendi azmin ve gayretin sayesinde olacak , bizler vesileyiz
Sen geri gelde azıcık izinli olsanda oluur
Tatlımmm asıl sen daha süpersin
Henüz ilk cuma oldu seninle galiba 3. Cumaya tatlımama sayende öyle çok duydum ki şu diyeti araştırıcam merak ettim :)))))
Hepimiizzz süperiiizzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?