Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Termal Eşofman mı alsak acaba? Kemerle adımsayar hediyeliymiş...

Internet kullananların Yorumlarına bakmak lazım...

Simdi baktım kuzum ben ondan ben almstim.netten ve inanilmaz rahatsz edicydi kullnmadim attim kuzum ben simdi saunali esorfman aldm onuda daha cok sevdim terliyorum hem tabi siz blrsnz canlar

Sen kemer mi almıştın Şort mu? Ben kemer alacağım... Eşofmanı araştırmam lazım"..

Sorttu benimki kuzum cok kotu bunaliyodum kemeri bilmiyorum kemerde titresim kemeri var aldim yine kullanmayip attim valla kuzum esorfman aldim hee sporda onu giiyiuorum faydaisni gordum ben 60a aldim esortmani spor salonundan

Sorttu benimki kuzum cok kotu bunaliyodum kemeri bilmiyorum kemerde titresim kemeri var aldim yine kullanmayip attim valla kuzum esorfman aldim hee sporda onu giiyiuorum faydaisni gordum ben 60a aldim esortmani spor salonundan
Gittigidiyor'da buldum kemer hediyeli 60 lira...kargo ücretsiz...biraz daha yorum okuyayım alırım muhtemelen..

Bi araştır bakalım. Ben neden daha önce duymamisim diyorum. Diyetin kitabı zaten yiyerek zayifla. Miktar kısıtlaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…