- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın kızlar. ...günaydın güzeller
5:40ta bir uyandım çocuklar daldı tekrar benim uykum açıldı, tam uykum geldi derken beyefenddi 7de uyandı ayağımda sallıyorum 15 dakikadır başka türlü dalamadı uykuya
Benimkiler de 7 de uyandı. Açıklık dediler tost yaptım. Uyku kaçtı. Hafta sonu uyuycam diyorum ama o da olmuyo
He yaaa. Küçükken biz de öyleydik ama. Hele hafta sonu erkenden koyarlar çizgi filmleri kaçırmamak için uyumaz kalkardik. Şimdi bu çocukların öyle derdi yok ne biliyim.eşim evden çıkarken diyor ki yarın 12'ye kadar uyucam, dedim inşallah
6da büyüğü tuvalete götürdüm, 'anne purta(yumurta)' diyoruyu sen daha güneş yok dedim daldı
erkenden ne işleri var yatıp uyusa ya bu çocuklar
eşim evden çıkarken diyor ki yarın 12'ye kadar uyucam, dedim inşallah
6da büyüğü tuvalete götürdüm, 'anne purta(yumurta)' diyoruyu sen daha güneş yok dedim daldı
erkenden ne işleri var yatıp uyusa cocuklar
r
Demekki cocuk olunca uykuya hasret kaliniyor
Aynen öyle canım. Gerçi bazı çocuklar annelerine uyuyolarmis ama sanki bana bu bi efsane gibi geliyor
Demekki cocuk olunca uykuya hasret kaliniyor
He yaaa. Küçükken biz de öyleydik ama. Hele hafta sonu erkenden koyarlar çizgi filmleri kaçırmamak için uyumaz kalkardik. Şimdi bu çocukların öyle derdi yok ne biliyim.
Aynen öyle canım. Gerçi bazı çocuklar annelerine uyuyolarmis ama sanki bana bu bi efsane gibi geliyo
çocuksuz günlerin kıymetini bil
Aynen öyle canım. Gerçi bazı çocuklar annelerine uyuyolarmis ama sanki bana bu bi efsane gibi geliyo
Bide ben ikiz cok isterim sanirim delirdim
Günaydın kızlaaar...normal olarak saat 10da kalkan bi anne de burdaaaa...
Biri 2 buçuk biri 8 bucuk yaşında canım.seninkiler kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?