Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

13 yaşındaki kız konu açıyor annem sevgilim olduğunu biliyor gibi diye, ciddi ilişkileri varmış mektuplarını okul yönetimi yakalamış ailenize söylicez demiş korkmuşlar, mektupta da rakı içelim beni gıdıkla göbeğime yat dudaklarımızı birbirine değsin vs. yazmış

bizçok saf çocuklardık ya güzel bir nesildik biz

Ayy evet yaa. Çocuklarımız çok kötü bi ortamda büyüyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin

Ben salaktim galiba hoş lQ um fazla imiş ama opusulerek hamile kalınıyor sanıyordum küçükken.liseye kadar sevmeyi bilmiyordum saf tim baya

Ben salaktim galiba hoş lQ um fazla imiş ama opusulerek hamile kalınıyor sanıyordum küçükken.liseye kadar sevmeyi bilmiyordum saf tim baya

ilkokul 5. sınıftayken sınıftaki bikaç kız gün adı altında toplanırdık çok bilmiş bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın kızlar bişey öğrendim size bişey dicem demişti gizli gizli böyle böyle olunca çocuk oluyormuş ilk bilgimi o zaman almıştım

Perim Aynuranın ki daha mı geniş sanki..
Bana sanki aynı gibi geldi ama belki boyları farklı olanlar vardır. Bir ara bizde de vardı ordan hatırladım :)
Bi araştır bakalım. Ben neden daha önce duymamisim diyorum. Diyetin kitabı zaten yiyerek zayifla. Miktar kısıtlaması yok.
Evet çok iyiymiş gerçekten bende bakıcam zaten hemen

Bu gün deyişik yaptım kahvaltımı.dün akşam canım deli gibi muz istiyordu yemedim bugün kahvaltıda yemek için sabt ettim.1yumurta ve 2kaşık lordan omlet yaptım,üzerine 1küççççükve şekersiz bi muz yedim.olgunlmamlşdı o yüzden hiç tatlısı yyokdu.üzerine de yeşil çayımı içiyorum.salata yemedim,ekmeyimi yemedim,1yumurta da eksik yedim...her halde tarazlanmışdır.

Ni buyuk muzun kalorisi 100.kalori kuzum yumurtanin 80 dengelemissin guzel olmus afiyet olsun

Gittigidiyor'da buldum kemer hediyeli 60 lira...kargo ücretsiz...biraz daha yorum okuyayım alırım muhtemelen..
O kemer bende var fena terlettiği doğru ama kullanırken çok dikkatli olun BN eşofman takimiyla kullanım harika ter attiriyor ama cikarr ckrmz dusa girmek lzm iki dk beklsen hasta eder benim böbreklerin agriyor ucunu bir kullanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…