Aslan burcuyim canım
Benimki 6 da uyanıyorGünaydın kızlar. ...
Benimkiler de 7 de uyandı. Aciktik dediler tost yaptım. Uyku kaçtı. Hafta sonu uyuycam diyorum ama o da olmuyo
benim büyük 20 eylül 2012 doğumlu, seninki ağustos herhalde?Biri 2 buçuk biri 8 bucuk yaşında canım.
Bi yönden de iyi canım. Güneş doğmadan kalkilan evde bereket çok olur. Rızık fazlalaşır. O vakitte uyku iyi değil aslında da buz nefsimize yenik düşüyoruz işte.Benimki 6 da uyanıyor
Benimki nisan 22. Ayy 2 buçuk kısaca diyom. Üçe girecek hala bezliyorum. Hiç de niyeti yok. Babama söyle bez alsın diyobenim büyük 20 eylül 2012 doğumlu, seninki ağustos herhalde?
Ayy evet yaa. Çocuklarımız çok kötü bi ortamda büyüyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin13 yaşındaki kız konu açıyor annem sevgilim olduğunu biliyor gibi diye, ciddi ilişkileri varmış mektuplarını okul yönetimi yakalamış ailenize söylicez demiş korkmuşlar, mektupta da rakı içelim beni gıdıkla göbeğime yat dudaklarımızı birbirine değsin vs. yazmış
bizçok saf çocuklardık ya güzel bir nesildik biz
Ben salaktim galiba hoş lQ um fazla imiş ama13 yaşındaki kız konu açıyor annem sevgilim olduğunu biliyor gibi diye, ciddi ilişkileri varmış mektuplarını okul yönetimi yakalamış ailenize söylicez demiş korkmuşlar, mektupta da rakı içelim beni gıdıkla göbeğime yat dudaklarımızı birbirine değsin vs. yazmış
bizçok saf çocuklardık ya güzel bir nesildik biz
Benimki nisan 22. Ayy 2 buçuk kısaca diyom. Üçe girecek hala bezliyorum. Hiç de niyeti yok. Babama söyle bez alsın diyo
Doğru söylüyorsun da hayatım ben bi de çalışıyorumBi yönden de iyi canım. Güneş doğmadan kalkilan evde bereket çok olur. Rızık fazlalaşır. O vakitte uyku iyi değil aslında da buz nefsimize yenik düşüyoruz işte.
Ben salaktim galiba hoş lQ um fazla imiş amaopusulerek hamile kalınıyor sanıyordum küçükken.liseye kadar sevmeyi bilmiyordum saf tim baya
Benim bu olanla isim çok. 23 nisanda inşallah bakalım.2,5 deyince bende ağustos sandım. biz bez işini 25 aylıkken hallettik çok şükür
Allah kolaylik versin canımDoğru söylüyorsun da hayatım ben bi de çalışıyorum
Bana sanki aynı gibi geldi ama belki boyları farklı olanlar vardır. Bir ara bizde de vardı ordan hatırladım :)Perim Aynuranın ki daha mı geniş sanki..
Evet çok iyiymiş gerçekten bende bakıcam zaten hemenBi araştır bakalım. Ben neden daha önce duymamisim diyorum. Diyetin kitabı zaten yiyerek zayifla. Miktar kısıtlaması yok.
Bu gün deyişik yaptım kahvaltımı.dün akşam canım deli gibi muz istiyordu yemedim bugün kahvaltıda yemek için sabt ettim.1yumurta ve 2kaşık lordan omlet yaptım,üzerine 1küççççükve şekersiz bi muz yedim.olgunlmamlşdı o yüzden hiç tatlısı yyokdu.üzerine de yeşil çayımı içiyorum.salata yemedim,ekmeyimi yemedim,1yumurta da eksik yedim...her halde tarazlanmışdır.
O kemer bende var fena terlettiği doğru ama kullanırken çok dikkatli olun BN eşofman takimiyla kullanım harika ter attiriyor ama cikarr ckrmz dusa girmek lzm iki dk beklsen hasta eder benim böbreklerin agriyor ucunu bir kullanıncaGittigidiyor'da buldum kemer hediyeli 60 lira...kargo ücretsiz...biraz daha yorum okuyayım alırım muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?