Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neskafe içiyorum canım çok seviyorum süt falan var içinde ama aldığım kalori de ondan olsun olacaksa diyorum
bildiğin bir zararı falan mı var

neskafe içiyorum canım çok seviyorum süt falan var içinde ama aldığım kalori de ondan olsun olacaksa diyorum
bildiğin bir zararı falan mı var
Fazla içildiğinde kalbi zorluyor diye biliyorum. Günde 1 2 tane normal ama alıştırma pek bence vücudunu dediğim gibi diyetle alakalı değil ama sağlık için

canımm bir şey olmaz aslında beyaz ekmek ve kepek ekmeğin kalorisi çok yakın birbirine ama kepek ekmekler daha kolay sindiriliyor ve daha faydalı
BN kepek ekmeğiyle doymuyorum çavdar yda tam thlli tuketiyorum bugün öyle soğuk ki hava BN evin içinde dondum Allah disardakilere yardim etsin

Salam canım...biz yaxşıyıq,sen necesen?nece gedir diet?

Bakalım anlaya bilecekmisiniz azericeyi fıstıklarım...

ben hala azerice bişey söyleyemiyorum kayınvalidemlerle konuşurken sanki yanlış bişey söyleyip komik duruma düşersem diye anlamadığım kelime olursa onlar türkçesini söylüyor

6 sene falan önce arkadaşın düğünü vardı ona gittik annesi rus ne azerice konuşuyor ne türkçe biliyor. yemek yiyoruz peçete isticem kadın beni anlamıyor tabi sonra aklıma geldi salfetka diyorsunuz söyledim de anlaştık sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…