Hoş gelmissin...... takımın güzelleri iyiler afiyetteler inşallah.Merhaba güzeller nasılsınız. Gelip bir hemşerimin takımının güzellerini göriyim dedim.
Ben bgn beyaz ekmek yemek zorunda kldmsadece üzerinden ama lesli yi arttrcgm bgn
Hosgeldin maxMerhaba güzeller nasılsınız. Gelip bir hemşerimin takımının güzellerini göriyim dedim.
Ee süpeeeer :)
Harikaaa bir menüBu gidişle kilolarda çabucak gider bence :)
Aslında keşke akşamki menüyü aslında sabahla birleştirip sabah yapmış olsan. Çok azla başlamışsın güne. Ama onun dışında güzel
Şu meeeşhuurr lokumu gördüüükkk :))))) Akşam zaten az olmuşta keşke öğlene yiyebilseydin. O da sanırım lokumdan sonra oldu :)))))
Hayatıımm sana laf yok zaten her zamanki gibisin
Bir anda değilde sırf sabah kahvaltıda ye istersen. Menü süper
Menün çok güzel canım... Diyetle belki alakasız ama kahveye dikkat etİnsanı kendine getirir, yorgunluğunu alır ama sonrasında sorun yaratabilir.
Aynura sende galiba yeşilliği çoooook seviyorsun :) hep sebzeli bitkili şeyler var :)))
Ahh sen hele bir regl ol bak tartıdaki farkı görünce gözlerin yuvalarından fırlayacak
canımm bir şey olmaz aslında beyaz ekmek ve kepek ekmeğin kalorisi çok yakın birbirine ama kepek ekmekler daha kolay sindiriliyor ve daha faydalıBen bgn beyaz ekmek yemek zorunda kldmsadece üzerinden ama lesli yi arttrcgm bgn
Fazla içildiğinde kalbi zorluyor diye biliyorum. Günde 1 2 tane normal ama alıştırma pek bence vücudununeskafe içiyorum canım çok seviyorum süt falan var içinde ama aldığım kalori de ondan olsun olacaksa diyorum
bildiğin bir zararı falan mı var
Salam canım...biz yaxşıyıq,sen necesen?nece gedir diet?Merhaba güzeller nasılsınız. Gelip bir hemşerimin takımının güzellerini göriyim dedim.
Enfes duruyorrr...ben bu sabah çekmedim foto...
Tamam,sağol canm benimCanim sagolsun kuzum ya uzme kendini sporla halldersn eminim
Selam canım biz iyiyiz sen nasılsın diyet nasıl gidiyor .Salam canım...biz yaxşıyıq,sen necesen?nece gedir diet?
Bakalım anlaya bilecekmisiniz azericeyi fıstıklarım...
Mən də yaxşıyam. diet hələ ki pis deyil şükür.Salam canım...biz yaxşıyıq,sen necesen?nece gedir diet?
Biz iyiyiz sen nasilsin nasil gidiyor diyetSalam canım...biz yaxşıyıq,sen necesen?nece gedir diet?
BN kepek ekmeğiyle doymuyorumcanımm bir şey olmaz aslında beyaz ekmek ve kepek ekmeğin kalorisi çok yakın birbirine ama kepek ekmekler daha kolay sindiriliyor ve daha faydalı
Salam canım...biz yaxşıyıq,sen necesen?nece gedir diet?
Teşekkürler....Aynurapost: 39550412 .!.:Enfes duruyorrr...ben bu sabah çekmedim foto...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?