Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hic ekmek yemiyorum ya alistim ekmek yerine ceviz yemeye . Bide sporun sizin ki kadar çok olsa super olur..ama çok fazla yapmak da istemiyorum kilo verdikten sonra tekrar kilo alırım yoksa

Ben menü belliyken yazayim
Sabah
Bir haslnmis yumurta birde sarisi
İki fincn cay
Zeytin peynir
Beyaz ekmek

Ara
İki kuru kayisi

Öğle
Frindada tavuk
Salata
Ayran

Akşam
Pirasa yemeği
Yoğurt

Su iki buçuk içmeye clscgm
Spor
Lesli
50 mekik
50 ip atoma
50 squat
Öğle sicagnda yuruyusr ckcgm

Salfetka rusca zaten...ben türkçeyi çok iyi biliyorum tv sağolsun..

Super yağmurum..

Salfetka rusca zaten...ben türkçeyi çok iyi biliyorum tv sağolsun..

rusça kelimeleri kullanıyorsunuz zaten bazı şeylerde onları anlayamıyorum tabi.. türkçeyi çocuklar iyi biliyor çizgi filmler sayesinde. görümcemin kızı 5 yaşında azerice yerine türkçesini söylüyor bazı kelimelerin

uçağa bindik hostes 'tavuk mu balık mı' diye soruyormuş ben anlamaz ifadeyle kadının suratına bakıyorum tabi. markete gittik bir kadın fiyatını soruyor ne yazıyor burda diye, bende yine aynı ifade. Allah'tan eşim yanımda da o cevap veriyor
rusçayı öğrenmek lazım azerbaycanda yaşamak için vallahi

canımm bir şey olmaz aslında beyaz ekmek ve kepek ekmeğin kalorisi çok yakın birbirine ama kepek ekmekler daha kolay sindiriliyor ve daha faydalı
Kizlar kepek ekmek niye yiyorsunuzki ????
Kepek ekmek beyaz ekmege kepek katilmis ekmektir
Tam bugday yiyin .
Bir yanlis bilgide kepegin kolay sindirildigi .. Kepek tam tersi bagirsaklari tutar sindirmi yavaslatir . Cocuklarada fazka kepek onerilmez hatta

Faydası oldu mu eşofmanın...sipariş vereceğim faydalıysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…