Gerçekten ceviz ekmek gibi tok tutuyor muBen hic ekmek yemiyorum ya çalıştım ekmek yerine ceviz yemeye. Bide sporun sizin ki kadar çok olsa super olur..ama çok fazla yapmak da istemiyorum kilo verdikten sonra tekrar kilo alırım yoksa
Salfetka rusca zaten...ben türkçeyi çok iyi biliyorum tv sağolsun..ben hala azerice bişey söyleyemiyorum kayınvalidemlerle konuşurken sanki yanlış bişey söyleyip komik duruma düşersem diyeanlamadığım kelime olursa onlar türkçesini söylüyor
6 sene falan önce arkadaşın düğünü vardı ona gittik annesi rus ne azerice konuşuyor ne türkçe biliyor. yemek yiyoruz peçete isticem kadın beni anlamıyor tabisonra aklıma geldi salfetka diyorsunuz söyledim de anlaştık sonunda
Super yağmurum..Ben menü belliyken yazayim
Sabah
Bir haslnmis yumurta birde sarisi
İki fincn cay
Zeytin peynir
Beyaz ekmek
Ara
İki kuru kayisi
Öğle
Frindada tavuk
Salata
Ayran
Akşam
Pirasa yemeği
Yoğurt
Su iki buçuk içmeye clscgm
Spor
Lesli
50 mekik
50 ip atoma
50 squat
Öğle sicagnda yuruyusr ckcgm
Salfetka rusca zaten...ben türkçeyi çok iyi biliyorum tv sağolsun..
Evet canım çok kullanıyoruz ruscayı..rusça kelimeleri kullanıyorsunuz zaten bazı şeylerde onları anlayamıyorum tabi.. türkçeyi çocuklar iyi biliyor çizgi filmler sayesinde. görümcemin kızı 5 yaşında azerice yerine türkçesini söylüyor bazı kelimelerin
Aspirin i hiç duymamistim. Bugün deniyorum canım. Sağol bilgi icinKahve konusmussunuz sanırım da biyokimya dersinde öğrendiğim bişey geldi aklıma spordan 30 dakika önce içilen kahve ve aspirin yakılan kaloriyi %50 artırıyormus ben bu gün başlıyorum:)
Tutuyor :)Gerçekten ceviz ekmek gibi tok tutuyor mu
Kizlar kepek ekmek niye yiyorsunuzki ????canımm bir şey olmaz aslında beyaz ekmek ve kepek ekmeğin kalorisi çok yakın birbirine ama kepek ekmekler daha kolay sindiriliyor ve daha faydalı
Kalori yakmak için ilaç almak hic mantıklı gelmediKahve konusmussunuz sanırım da biyokimya dersinde öğrendiğim bişey geldi aklıma spordan 30 dakika önce içilen kahve ve aspirin yakılan kaloriyi %50 artırıyormus ben bu gün başlıyorum:)
:) anlirak yahsiler ..Mən də yaxşıyam. diet hələ ki pis deyil şükür.
Tabiki .sağlıklı karbonhidrat olduğundan Kavrulmamış fındık ,fıstık ,ceviz sabah kahvaltıda 1 çat bardağı serbest ama taze kirilicak.inanılmaz tok tutmaz tutuyoGerçekten ceviz ekmek gibi tok tutuyor mu
O kemer bende var fena terlettiği doğru ama kullanırken çok dikkatli olun BN eşofman takimiyla kullanım harika ter attiriyor ama cikarr ckrmz dusa girmek lzm iki dk beklsen hasta eder benim böbreklerin agriyor ucunu bir kullanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?