Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa aabenim entegral ekmek ben uno denge diye biliyodum ama içinde normal buğday da varmış
piyasadaki tam buğday lar hep karışık.

Kitaptaki entegral daha farklı bence

Yaa aabenim entegral ekmek ben uno denge diye biliyodum ama içinde normal buğday da varmış
piyasadaki tam buğday lar hep karışık.

Kitaptaki entegral daha farklı bence
Tabiki entegre ekmek onlar degil firuzem .. Entegre ekmek organik katkisiz tambugday
ekmegi ... Onuda bulmak zor elbette .. Nerde yasiyorsun bilmiyorum . Ben ankaradayim buralarda pekatsiz tambugday bulmak kolay .. Paketli ekmekler mecburi kalinca kullaniyoruz iste ..
Sana tavsiyem cok tahilli degil tambugday rkmegini bulmam . Tahillar cok karisonca cok saglikli Olmuyor diye biliyorum..

Bugün cumartesi ya herkes gezmelerde.uyudum uyandım hala aynı sayfa
Ama burada hava soğuk kar,rüzgar,tkapalı,oda karanlık hiç kalkasım yok,ama spor yaplp yemek yemeliyim...

Bugün cumartesi ya herkes gezmelerde.uyudum uyandım hala aynı sayfa
Ama burada hava soğuk kar,rüzgar,tkapalı,oda karanlık hiç kalkasım yok,ama spor yaplp yemek yemeliyim...
Bende evde işle uğraşıyoum sürekli bakıyorum kimse yok.galiba herkes geziyor

Faydası oldu mu eşofmanın...sipariş vereceğim faydalıysa..
Böbrek agrimdan çok kullanamadım ama kullandgm surede eksiği gördüm.söyle birdsey de var arkadasima spor hocasi uzun surede iyi değil onlar sdce vücudundaki suyu atiyor kilo verdim saniyorsun demişti bilemedim simdi

iyi haftasonuları kızlar.

Kahvaltı
4-5 kaşık melemen
1 dlm cavdar ekmeği

Ara
1 trabzon hurması
1 bardak süt

Akşam
Mercimek köftesi bol marul

su:2.5 lt
spor:1 saat latin dansı çalışması
pilates

Ben ilçede yaşıyorum yaa zor bulmam.

Tam tahıl ekmegi aldım en son uno dengenin normal buğday içerdiğini okuyunca. Tam buğday unundan kendimiz yapsak olur mu entegre ekmek

Ben de bugün salatamı çok çeşitli yapdım koca bi kase oldu ve onun hepsini yedim yaaa...sizce bunun bi zararı ola bilirmi?

Bilirim ben o havaları o hayalleri...iinşallah sen de benim gibi hedefine ulaşırsın fundam...bbunu yaptın gerisi de gelecek...yeter kk azimli verir kararlı ol.ayyy misafirlik mi?lütfen dikkatli ol ve de kendine yemek yapmayı ihmal etme,kaptanını örnek al

Böbrek agrimdan çok kullanamadım ama kullandgm surede eksiği gördüm.söyle birdsey de var arkadasima spor hocasi uzun surede iyi değil onlar sdce vücudundaki suyu atiyor kilo verdim saniyorsun demişti bilemedim simdi
Ne böbrek ağrısı kız?bben bugün banyo yapmadım ama iyice kuruladım elbiselerimi falan deyiştim.ddün kocam bana da almışdı.çok iyi bi şey

No name canıııım bu gün kilon nasıl oldu?bi artış oldu mu?ben 60.2üm...ya bi insem şu 60dan aşağıya.bu defa inicem inşallah. Çünki önümüzde annemlere gitmek bi pilanım yok

No name canıııım bu gün kilon nasıl oldu?bi artış oldu mu?ben 60.2üm...ya bi insem şu 60dan aşağıya.bu defa inicem inşallah. Çünki önümüzde annemlere gitmek bi pilanım yok
Tartilmadim canım ya mens de olamadim ödem var tartilirsam moralim bozulur.bi günde kilo alınmaz kız naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…