Yaa aabenim entegral ekmek ben uno denge diye biliyodum ama içinde normal buğday da varmışKizlar kepek ekmek niye yiyorsunuzki ????
Kepek ekmek beyaz ekmege kepek katilmis ekmektir
Tam bugday yiyin .
Bir yanlis bilgide kepegin kolay sindirildigi .. Kepek tam tersi bagirsaklari tutar sindirmi yavaslatir . Cocuklarada fazka kepek onerilmez hatta
Tabiki entegre ekmek onlar degil firuzem .. Entegre ekmek organik katkisiz tambugdayYaa aabenim entegral ekmek ben uno denge diye biliyodum ama içinde normal buğday da varmış
piyasadaki tam buğday lar hep karışık.
Kitaptaki entegral daha farklı bence
Bende evde işle uğraşıyoum sürekli bakıyorum kimse yok.galiba herkes geziyorBugün cumartesi ya herkes gezmelerde.uyudum uyandım hala aynı sayfa
Ama burada hava soğuk kar,rüzgar,tkapalı,oda karanlık hiç kalkasım yok,ama spor yaplp yemek yemeliyim...
Bence de...ben de tavuğu fırına koydum spor yapıp sonra yemek yiycem...ggörüşürüz...açım da spor yapayım geçsin.Bende evde işle uğraşıyoum sürekli bakıyorum kimse yok.galiba herkes geziyor
Böbrek agrimdan çok kullanamadım ama kullandgm surede eksiği gördüm.söyle birdsey de var arkadasima spor hocasi uzun surede iyi değil onlar sdce vücudundaki suyu atiyor kilo verdim saniyorsun demişti bilemedim simdiFaydası oldu mu eşofmanın...sipariş vereceğim faydalıysa..
Ben ilçede yaşıyorum yaa zor bulmam.Tabiki entegre ekmek onlar degil firuzem .. Entegre ekmek organik katkisiz tambugday
ekmegi ... Onuda bulmak zor elbette .. Nerde yasiyorsun bilmiyorum . Ben ankaradayim buralarda pekatsiz tambugday bulmak kolay .. Paketli ekmekler mecburi kalinca kullaniyoruz iste ..
Sana tavsiyem cok tahilli degil tambugday rkmegini bulmam . Tahillar cok karisonca cok saglikli Olmuyor diye biliyorum..
İyi yapmışsın firuzem..aslında ben de montignac yapıyorum ya.aeben ablaaaaaaa dimi?Öğle yemegim
Tereyağli cilbir. Normalde böyle yapılmaz ama ben bunu seviyorum.
Ve montignac ta bunu yemem serbest. Ekmek olmadığı müddetçe
Bilirim ben o havaları o hayalleri...iinşallah sen de benim gibi hedefine ulaşırsın fundam...bbunu yaptın gerisi de gelecek...yeter kk azimli verir kararlı ol.ayyy misafirlik mi?lütfen dikkatli ol ve de kendine yemek yapmayı ihmal etme,kaptanını örnek alKizlar selamlar 85i gordum ya bi havalar bi edalar cok farketmese de kisa vadedeki hedefime ulastim motivasyon tavan 4 ay sonraki kilomu ve vucudumu hayal edince muthis motive oluyorum umarim daim olur.aksama misafir gelecek hazirlik yapmam lazim opuyorum hepinizi.
Ne böbrek ağrısı kız?bben bugün banyo yapmadım ama iyice kuruladım elbiselerimi falan deyiştim.ddün kocam bana da almışdı.çok iyi bi şeyBöbrek agrimdan çok kullanamadım ama kullandgm surede eksiği gördüm.söyle birdsey de var arkadasima spor hocasi uzun surede iyi değil onlar sdce vücudundaki suyu atiyor kilo verdim saniyorsun demişti bilemedim simdi
Aynura sürekli sebzeyle beslenmek karaciğer yaglanmasi yapiyon haberin olsunBen de bugün salatamı çok çeşitli yapdım koca bi kase oldu ve onun hepsini yedim yaaa...sizce bunun bi zararı ola bilirmi?
Tartilmadim canım ya mens de olamadim ödem var tartilirsam moralim bozulur.bi günde kilo alınmaz kız naptinNo name canıııım bu gün kilon nasıl oldu?bi artış oldu mu?ben 60.2üm...ya bi insem şu 60dan aşağıya.bu defa inicem inşallah. Çünki önümüzde annemlere gitmek bi pilanım yok
Geçen aeben abla nar yeyin dedi...denesenize kızlar...maviş de...Bu haftada iyi veririm inşallahmens olursam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?