Sürekli deyil canım her gün salatam oluyor mutlaka ve yanında balık köfte tavuk koymaya çalışıyorum. Bak şimdi tırstım...ben de iyi diye bol bol yiyyiyorum.hem doymak için hem de iyi beslenmem içinAynura sürekli sebzeyle beslenmek karaciğer yaglanmasi yapiyon haberin olsun
Termal eşofman mı giyiyordun var mı sana faydası...çok kararsız kaldım almakta..Ne böbrek ağrısı kız?bben bugün banyo yapmadım ama iyice kuruladım elbiselerimi falan deyiştim.ddün kocam bana da almışdı.çok iyi bi şey
HEyyy dostum sen Karatay yapmıyomuydun? Hem sen neden diyet yapıyorsun..koruma yapacaksın..İyi yapmışsın firuzem..aslında ben de montignac yapıyorum ya.aeben ablaaaaaaa dimi?
Termal eşofmanım yok ki...ssadece şu kemer benim...öönceden kocamınkin kullandı şimdi bana da al.kkarı koca bozduk kafayıTermal eşofman mı giyiyordun var mı sana faydası...çok kararsız kaldım almakta..
Ondan bahsetmiyor Ay ..Eşofman çok terletiyormuş hemen duş almak lazım diyor...internetten araştırdım da Termal Eşofman alana hediye ediyorlarmış kemeri..Termal eşofmanım yok ki...ssadece şu kemer benim...öönceden kocamınkin kullandı şimdi bana da al.kkarı koca bozduk kafayı
Karatayda ekmek yasak ya montide sabahları 1dilim yiyorum ya ondan diyorum monti yapıyorum o haldeHeyyy dostum sen Karatay yapmıyomuydun? Hem sen neden diyet yapıyorsun..koruma yapacaksın..
Anladım canım orasını.Ondan bahsetmiyor Ay ..Eşofman çok terletiyormuş hemen duş almak lazım diyor...internetten araştırdım da Termal Eşofman alana hediye ediyorlarmış kemeri..
Anladım canım orasını.
Demin yazacaktım unuttum Aynuram salatana protein ekle peynir,ton balığı yada tavuk...yada yanında ızgara köfte ye..ben peynir koyuyorum genelde çok lezzetli oluyor..Karatayda ekmek yasak ya montide sabahları 1dilim yiyorum ya ondan diyorum monti yapıyorum o halde
Ben de buradan zaten onu duyuracaktım.peynir ya da lorsuz yiyemem ben salatayı yavan gelir bana...salata sevmeyenlere tavsiye ederim.bide genel olarak zaten et balık tavuk yiyorum zatenDemin yazacaktım unuttum Aynuram salatana protein ekle peynir,ton balığı yada tavuk...yada yanında ızgara köfte ye..ben peynir koyuyorum genelde çok lezzetli oluyor..
Ayy bunla doyuyormusun hülyam?oo zaman ben ne çok yiyorum yaaaAkşam yemeğim mm
Listeye girmen için istediyini yap hülyam...o kriz hiç iyi olmamış.ttarçınla gideremedin mi?Menüm
12:00 1 elma,1 etimek
14:00 1 kase lapa,1 Piliç nuget
Ara:tatlı krizi 2 kaşık tahin pekmez
16:00 1 kase lapa
(1 çay bardağı lapayı 2 öğün yaptım)
Akşama Brokoli haşladım Sarımsaklı yoğurtla onu yiyeceğim..
Kızlar bu hafta biraz zor geçecek listeye girmek için 2 kiloya yakın vermem lazım..,o yüzden menülerimi o gözle değerlendirin olur mu?
Market alışverişinde almıştım oğlana verirken elim Yanlışlıkla ağzıma götürmüş kaşığıListeye girmen için istediyini yap hülyam...o kriz hiç iyi olmamış.ttarçınla gideremedin mi?
Şuan tokum ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum..kayısı çayımı içiyorum şimdi..Ayy bunla doyuyormusun hülyam?oo zaman ben ne çok yiyorum yaaa
Supersin firuzem..Toplu bildirim
Sabah uyaninca 1 elma
Kahvaltı
2 dilim tam tahıl ekmegi
Lor peyniri
9 zeytin.
Domates
Yeşillik
Öğleden 15 dakika önce 2 mandalina
Tereyağli cilbir
Akşam
2 tabak zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
2.5 lt su
Spor olarak da eliptik yapıcam 40 dk gece inşallah.
Ne oldu daha 6gün oldu başlayalı.Zaten bi hafta iyice ara vevermişdim.ben artık 60dan aşağı inmek ve 60sınırını korumak istiyorum.Aynura sürekli diyet yaparsan vücut bunu normal olarak algılayıp direnç sağlar.kilo vermem durur.biraz normale dön istersen menülerinde.vücudu şaşırtmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?