Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol Aynuram.
Deneme aşamasını geçeyim de gruba kapağı bi atayım

Şaka şaka hazirana kadar dağa doğrusu 60 kg olup mezun olana kadar bu şekilde beslenicem inşallah.

Yok yaaa hazirana kadar bile verebilir miyim bilmiyorum. 68 den sonra biraz zor gidiyo.. dün bakalım 60 i en son lisede gördüm heralde

Yok yaaa hazirana kadar bile verebilir miyim bilmiyorum. 68 den sonra biraz zor gidiyo.. dün bakalım 60 i en son lisede gördüm heralde
Verirsin ya...neden vermeyesin...bben de ocakta başlamış temmuzda mezun olmuştum ama şimdiki bilgim ve aklım olsa 19kiloyu 4ayda verirdim.

Ne guzel gubse , tebrikler....

Firuzem meyveni yagli prolu ogun oncesi degilde sebze yada karbon ogunlerinden once ye .
Meyve nede olsa kan sekerini yukseltir, tereyagini depoya atabilir

İyi yapmışsın firuzem..aslında ben de montignac yapıyorum ya.aeben ablaaaaaaa dimi?
Nerde yapiyon tam yapsan şindi coktam 5. Li rakamlardaydin ..
Aynuram montignac oyle bugun yspayim yarin karatay yapayim yada bozayimla olmazki ..
Nazlimin vede firuzrnin
menulerine bak hemde hergun
ayni duzende yiyorlar , sen
anana gittinmi ucuyon :)
Ben niye monti yapamiyorum iste ondan 2 gun yapsam 3. Gun bozmak durumunda olunca diyet verimli olurmu

Menum
kahvalti meyve saltasi (yarim muz portakal yarim elma üstüne 1 ceviz kirip döktüm)

Öğlen
3 adet kofte
marol salatasi
1 vardak ayran
1 tane tam tahıllı ekmek

Aksam
1 kase kabak corbasi
1 kase yoğurt
2 adet küçük galate

spor
1 saat boks
500 kere ip atlama

bi adet yesil cay
bol bol su

Verirsin ya...neden vermeyesin...bben de ocakta başlamış temmuzda mezun olmuştum ama şimdiki bilgim ve aklım olsa 19kiloyu 4ayda verirdim.
Inşallah yaaa. Bu grup sayesinde mi yoksa montignac sayesinde mi bilemiyorum ama gayet motiveyim. Hazirana kadar veririm motivasyon sürerse 60 olurum....

Termal eşofman mı giyiyordun var mı sana faydası...çok kararsız kaldım almakta..
Hulyam bundan yillarrrrr once sauna esofmanlar moda olmustu zayiflamak icin ve ben dunyanin parasini verip aldiydim. Anca su kaybi suyuda tuzuda alinca tekrar dgeri geliyor terden giden .. Ama gobüs icinse o bolgeyi terletir , aslinda o gobus icin olani alip yaglar varya zayiflamak icin surulen onlarida surup spora dala bilirsin. o yaglar o kemerler sayasine icede nufuz edince o bolgenin incelmesine yardimci olur .. Kakao yagini tavsiye ederim sert olani marankininda bir yag karisimi vardi gobus eritmek icin netden arastir senin bolgesel incelmeye ihtiyacin var .

Inşallah yaaa. Bu grup sayesinde mi yoksa montignac sayesinde mi bilemiyorum ama gayet motiveyim. Hazirana kadar veririm motivasyon sürerse 60 olurum....
Hem takim hem kilo verimi sayesinde
Firuzem simdi diyecekletimi unutma !!!!!!
Kilo verimin bu hizla surmez ! Hangi diyet olursa olsun duraklama olacaktir hatta sebebsiz kilo artisi bile bazan olacaktir .. O yuzden motiven dusmesinnilerde bunlari bil !

Yapma ablam yaaa..haksızlık ediyosun amaaa...ben ayda bi annemlere gidiyom.o da bu defaya denk geldi.6gündür doğum günlerine evde olan yemeklere rağmen devam ediyorum.ve de ben sadece 60sınırını geçmemek için inmeye ççalışıyorum.yoksa vericek kilom olsa hiç bi şekilde bozmazdım.azmimi biliyorsun sen

Hayatım nerdeydin kuzu?

Kahvaltıda o meyve salatasının yanına süt ya sa yoğurt yemeliydin bide akşamki galetaları sevmedim...

Aynuram azmini biliyorum tabiki ama bak 1 ay once ben izine ayrilirkende 60 sinirindaydin simdide oykesin ! Artik 5 li rakamlari gör aybalam
Belki yarin sabahta 5li rakam sana gulecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…