Kız unuttum kaç kiloydun sen?Sağol Aynuram.
Deneme aşamasını geçeyim de gruba kapağı bi atayım
Şaka şaka hazirana kadar dağa doğrusu 60 kg olup mezun olana kadar bu şekilde beslenicem inşallah.
77 ile başladım dün 74.4 idim.Kız unuttum kaç kiloydun sen?
o zaman haziran ne kız?nisan demek istedin her halde?77 ile başladım dün 74.4 idim.
Bugün 73.7 yi gördüm ama emin değilim. O kadar vermiş olamam bir günde
Verirsin ya...neden vermeyesin...bben de ocakta başlamış temmuzda mezun olmuştum ama şimdiki bilgim ve aklım olsa 19kiloyu 4ayda verirdim.Yok yaaa hazirana kadar bile verebilir miyim bilmiyorum. 68 den sonra biraz zor gidiyo.. dün bakalım 60 i en son lisede gördüm heralde
Ne guzel gubse , tebrikler....Kizlar selamlar 85i gordum ya bi havalar bi edalar cok farketmese de kisa vadedeki hedefime ulastim motivasyon tavan 4 ay sonraki kilomu ve vucudumu hayal edince muthis motive oluyorum umarim daim olur.aksama misafir gelecek hazirlik yapmam lazim opuyorum hepinizi.
Toplu bildirim
Sabah uyaninca 1 elma
Kahvaltı
2 dilim tam tahıl ekmegi
Lor peyniri
9 zeytin.
Domates
Yeşillik
Öğleden 15 dakika önce 2 mandalina
Tereyağli cilbir
Akşam
2 tabak zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
2.5 lt su
Spor olarak da eliptik yapıcam 40 dk gece inşallah.
Nerde yapiyonİyi yapmışsın firuzem..aslında ben de montignac yapıyorum ya.aeben ablaaaaaaa dimi?
doyuluyor mu bunla kıızAkşam yemeğim mm
Oooovvv aman dikkat o zaman.Firuzem meyveni yagli prolu ogun oncesi degilde sebze yada karbon ogunlerinden once ye.
Meyve nede olsa kan sekerini yukseltir, tereyagini depoya atabilir
doydum valla,şimdi spora gidip yürüyüşümü yapacağım..çok acıkırsam 1 elma yerim artık..doyuluyor mu bunla kıız
Inşallah yaaa. Bu grup sayesinde mi yoksa montignac sayesinde mi bilemiyorum ama gayet motiveyim. Hazirana kadar veririm motivasyon sürerse 60 olurum....Verirsin ya...neden vermeyesin...bben de ocakta başlamış temmuzda mezun olmuştum ama şimdiki bilgim ve aklım olsa 19kiloyu 4ayda verirdim.
Hulyam bundan yillarrrrr once sauna esofmanlar moda olmustu zayiflamak icin ve ben dunyanin parasini verip aldiydim. Anca su kaybi suyuda tuzuda alinca tekrar dgeri geliyor terden giden .. Ama gobüs icinse o bolgeyi terletir , aslinda o gobus icin olani alip yaglar varya zayiflamak icin surulen onlarida surup spora dala bilirsin. o yaglar o kemerler sayasine icede nufuz edince o bolgenin incelmesine yardimci olur .. Kakao yagini tavsiye ederim sert olaniTermal eşofman mı giyiyordun var mı sana faydası...çok kararsız kaldım almakta..
Hem takim hem kilo verimi sayesindeInşallah yaaa. Bu grup sayesinde mi yoksa montignac sayesinde mi bilemiyorum ama gayet motiveyim. Hazirana kadar veririm motivasyon sürerse 60 olurum....
Yapma ablam yaaa..haksızlık ediyosun amaaa...ben ayda bi annemlere gidiyom.o da bu defaya denk geldiNerde yapiyontam yapsan şindi coktam 5. Li rakamlardaydin ..
Aynuram montignac oyle bugun yspayim yarin karatay yapayim yada bozayimla olmazki ..
Nazlimin vede firuzrnin
menulerine bak hemde hergun
ayni duzende yiyorlar , sen
anana gittinmi ucuyon :)
Ben niye monti yapamiyorum iste ondan 2 gun yapsam 3. Gun bozmak durumunda olunca diyet verimli olurmu
Hayatım nerdeydin kuzu?Menum
kahvalti meyve saltasi (yarim muz portakal yarim elma üstüne 1 ceviz kirip döktüm)
Öğlen
3 adet kofte
marol salatasi
1 vardak ayran
1 tane tam tahıllı ekmek
Aksam
1 kase kabak corbasi
1 kase yoğurt
2 adet küçük galate
spor
1 saat boks
500 kere ip atlama
bi adet yesil cay
bol bol su
Ahaha hulyam aynuramda benim gibi ne yaptigini bilmiyorHEyyy dostum sen Karatay yapmıyomuydun? Hem sen neden diyet yapıyorsun..koruma yapacaksın..
Aynuram azmini biliyorum tabikiYapma ablam yaaa..haksızlık ediyosun amaaa...ben ayda bi annemlere gidiyom.o da bu defaya denk geldi.6gündür doğum günlerine evde olan yemeklere rağmen devam ediyorum.ve de ben sadece 60sınırını geçmemek için inmeye ççalışıyorum.yoksa vericek kilom olsa hiç bi şekilde bozmazdım.azmimi biliyorsun
sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?