Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canım. Unutmam. Ben de ondan korkuyorum ilk haftalar kilo güzel gidiyo da tam ben takima alınınca kilo verimim durursa diye düşünüyorum. En iyisi spora fazla asilmayim şimdilik. Kilo verimi duracak gibi olduğunda sporu devreye sorarım.

Bencede sporu sıkilasmak icin kullanmalisin ilerde . Birkac hafta spora fazla agirlik verme .

Benim bugünüm çok sağlıksızdı. Yataktan çıkmadım can sıkıntısından..

Kahvaltı yok...
Öğle yemeği yok...

16 gibi şekersiz sert bi türk kahvesi bir tane çikolatalı lokumla..

Akşam yemeği olarak da,
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta... cacık.. yeşillik..

Su
1 lt

Spor yok...

Ahaha hulyam aynuramda benim gibi ne yaptigini bilmiyor
Versin versin 2-3 kilosu var onun ondan sonra korumaya gecsin
doğru söze ne deyesen?
Aynuram azmini biliyorum tabiki ama bak 1 ay once ben izine ayrilirkende 60 sinirindaydin simdide oykesin ! Artik 5 li rakamlari gör aybalam
Belki yarin sabahta 5li rakam sana gulecek
yapma abla yaaaa....utandırma beniiii
bugun misafir vardı anca gelebildim
ne cok konusmussunuz :)
şaka mı ediyon kızz?bugün burası pek bi sakindi....
gündüz hiç yememişsin kuzu,ona rağmen saldırmamışsın akşama yemeye...acıkmazsın inşallah...
Dokuzbindeyim yaaa az kaldı
kullandığın adım sayarın adı ne?yani uygulamanın?ben kisini yükledim tel.nu azcık salldığımda bile sayıyor....

Benim kk donuyor yaznakta gucluk cekyorum tleldfndanmi netten mi siteden mi anlamadim

Benimki samsung tlfu nun kendi uygulaması canım. Bir de sağlık ocağında aldigim adim sayar var ikisini de kullanıyorum. Dediğin gibi fazla mi sayıyı diye. Ama ikisi de aynı sayıyo hemen hemen.

merabaa ben geldiiimm :)

Gün boyu sevdiğimle gezdim tozdum :)

çok cıs yapmadım ama :)

nerde bu takımın menüüüüleeeeriiiiiiiii???

ben de menümü vereyim.

11.00 1yumurta 1kaşık lordan omlet,1küçük tatsız muz,yeşil çay

18.00 fırında tavuk(salça,yoğurt,köri,pul biber,kara biber,tuzla harmanladım önceden),super salata(yarım havuç,1parça lahana,2turp,ıspanak,maydanoz,tere,dereotu veee lor,zeytinyağı azcık,tuz)1bardak ayran...

3litre su ,2yeşil çay
2mile lesile
1mile leslie(peşenbeden kalan günümün yerine)
600bacak haraketi

bi de kocama yaptığım slatayı o kadar met ettim ki şimdi yap yiyelim diyor?yiye bilirmiyim bu saatte salata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…