Tamam canım. Unutmam.Hem takim hem kilo verimi sayesinde
Firuzem simdi diyecekletimi unutma !!!!!!
Kilo verimin bu hizla surmez ! Hangi diyet olursa olsun duraklama olacaktir hatta sebebsiz kilo artisi bile bazan olacaktir .. O yuzden motiven dusmesinnilerde bunlari bil !
Aynini yazacaktim :))Hayatım nerdeydin kuzu?
Kahvaltıda o meyve salatasının yanına süt ya sa yoğurt yemeliydin bide akşamki galetaları sevmedim...
Hayatım nerdeydin kuzu?
Kahvaltıda o meyve salatasının yanına süt ya sa yoğurt yemeliydin bide akşamki galetaları sevmedim...
Bencede sporu sıkilasmak icin kullanmalisin ilerde . Birkac hafta spora fazla agirlik verme .Tamam canım. Unutmam.Ben de ondan korkuyorum ilk haftalar kilo güzel gidiyo da tam ben takima alınınca kilo verimim durursa diye düşünüyorum. En iyisi spora fazla asilmayim şimdilik. Kilo verimi duracak gibi olduğunda sporu devreye sorarım.
Bence deBencede sporu sıkilasmak icin kullanmalisin ilerde . Birkac hafta spora fazla agirlik verme .
Adimlarini tamamla firuzem benim demek istedigim efor sarfettiren sporlari 2-3 hafta sonraya birakmandiBence deo zaman şimdi eliptik yapmiiim . Iyi oldu bu. Hiç hevesim yoktu zaten yapmaya. Bugün on bin adim atamadim.
Dokuzbindeyim yaaa az kaldıAdimlarini tamamla firuzem benim demek istedigim efor sarfettiren sporlari 2-3 hafta sonraya birakmandi
Ahaha hulyam aynuramda benim gibi ne yaptigini bilmiyor
Versin versin 2-3 kilosu var onun ondan sonra korumaya gecsin
yapma abla yaaaa....utandırma beniiiiAynuram azmini biliyorum tabikiama bak 1 ay once ben izine ayrilirkende 60 sinirindaydin simdide oykesin ! Artik 5 li rakamlari gör aybalam
Belki yarin sabahta 5li rakam sana gulecek
şaka mı ediyon kızz?bugün burası pek bi sakindi....bugun misafir vardı anca gelebildim
ne cok konusmussunuz :)
gündüz hiç yememişsin kuzu,ona rağmen saldırmamışsın akşama yemeye...acıkmazsın inşallah...Benim bugünüm çok sağlıksızdı. Yataktan çıkmadım can sıkıntısından..
Kahvaltı yok...
Öğle yemeği yok...
16 gibi şekersiz sert bi türk kahvesi bir tane çikolatalı lokumla..
Akşam yemeği olarak da,
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta... cacık.. yeşillik..
Su
1 lt
Spor yok...
kullandığın adım sayarın adı ne?yani uygulamanın?ben kisini yükledim tel.nu azcık salldığımda bile sayıyor....Dokuzbindeyim yaaa az kaldı
ayyyy güzel günlerde kullan kuzummm...Kaptanim ceyiz alışveriş ndeyidik annemle
Benimki samsung tlfu nun kendi uygulaması canım. Bir de sağlık ocağında aldigim adim sayar var ikisini de kullanıyorum. Dediğin gibi fazla mi sayıyı diye. Ama ikisi de aynı sayıyo hemen hemen.doğru söze ne deyesen?
yapma abla yaaaa....utandırma beniiii
şaka mı ediyon kızz?bugün burası pek bi sakindi....
gündüz hiç yememişsin kuzu,ona rağmen saldırmamışsın akşama yemeye...acıkmazsın inşallah...
kullandığın adım sayarın adı ne?yani uygulamanın?ben kisini yükledim tel.nu azcık salldığımda bile sayıyor....
Yok Aynuram, sanmıyorum. İştahım yok pek..gündüz hiç yememişsin kuzu,ona rağmen saldırmamışsın akşama yemeye...acıkmazsın inşallah...
hoş geldinnnn...çok sevindim senin adına...merabaa ben geldiiimm :)
Gün boyu sevdiğimle gezdim tozdum :)
çok cıs yapmadım ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?