Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş geldinnnn...çok sevindim senin adına...

Dikkat etttim kaptan .. Üstelik sevgilim 4 aydır beni görmüyordu bugün dedi ki Biliyo musun sen çoook güzelleşmişsin böyle kilo verince yaa dedi ..

Ben de daha çok azim yaptım böyle deyince

Dikkat etttim kaptan .. Üstelik sevgilim 4 aydır beni görmüyordu bugün dedi ki Biliyo musun sen çoook güzelleşmişsin böyle kilo verince yaa dedi ..

Ben de daha çok azim yaptım böyle deyince
vallah iyiki onlar var haaa...ben de kocamın takdirleriyle gaza gelirim...hoş çok takdir edmez de....

a a a a baksana kızmamışım sana.ama yarın keslinlikle telafi ediyorsun...

tamam menümü yazayım yaa kızma :))

sabh : 11 de kahvaltı azck simitle

öğlen bişey yemedik zaten kahvaltı yetti de arttı bileee

akşam ciger dürüm kuşbaşı dürüm saat 18 de :))

vallah iyiki onlar var haaa...ben de kocamın takdirleriyle gaza gelirim...hoş çok takdir edmez de....

ama dedi ki 5 kilo vermişsin yeter artk bu kadar çok güzel olmuş :))

devam etme sakın diyete dedi .. ama ben vazgeçer miyim tabii ki de vazgeçmemmm :)

Aynuram bak biz kizlari sıkiyoruz :) bizi kim sıkacak :))) sen beni ben seni .....menu vermeye basladigimda sende beni sıkki sıkı sarilalim diyetimize ..

Aynuram bak biz kizlari sıkiyoruz :) bizi kim sıkacak :))) sen beni ben seni .....menu vermeye basladigimda sende beni sıkki sıkı sarilalim diyetimize ..
ablam sen katıldın mı tarz yarışmasına 20numara sana çok benziyo yaaa...stili

Yok aynuram ben oyle giyinmem
Kiz hatun 90 lardan kalmis gibi :) o ceket ve cantayi kullanmam tarzim degil . O hatunda tek begendigim ayakkabisi bak o benim tarzim :)))
10 numara benim tarzima yakin ama ...

Yok aynuram ben oyle giyinmem
Kiz hatun 90 lardan kalmis gibi :) o ceket ve cantayi kullanmam tarzim degil . O hatunda tek begendigim ayakkabisi bak o benim tarzim :)))
10 numara benim tarzima yakin ama ...
Ne bileyim ben benzettim nedense kapalı olduğu için her halde.chalde.ceketi beyenmedin mi?çantayı deyil ama ceketi beyendim.tarzım deyil ama beyendim

ama ablam benim menülerim nasıl hiç kimse fikir bildirmiyor
Bak bu durumu bende yasadigim icin senin diyetini elestiriyirumya , gaz verem sana diye ...

Menulerin iyi aynuram
Lakin tam istediginnkilolara yaklasinca tuz buz oluyor o yuzden amacina ulasamiyorsun .
Bu sefer olacak icimden bir ses sabah 5 li rakamlari goreceksin diyor , ama gece 11 de kalkip kocanla salata yemezsen :))(((

Yok yemedim yaaa...sizden ses çıkmayınca yemedim.yolladım uykuya...uyurken süt içerimm.hem metobolizmam çalışır hem dd sevdim süt içmeyi tarçınlA

inşallah yarın görürüm 59ları.ayy 2ay oldu ya ...ama bak bu defa olacak bak gör...

Ne bileyim ben benzettim nedense kapalı olduğu için her halde.chalde.ceketi beyenmedin mi?çantayı deyil ama ceketi beyendim.tarzım deyil ama beyendim
Yok yav bana taa eskileri hatirlatti, hele bana hic yakismaz oyle seyler , boy kisa olunca gitmez bana , boyu uzunlara guzel olur otur
ceketler, beni yercucesi gibi
yapar :))) , herkes proporsiyonunu bilmali ona gore giyinmeli .. ,

hele canta

ya nazlım sen de bu defa tarz yarışmasına katılmamışmıyıdn?
Katıldım Aynuram, ama katılmaz olaydım :) çok rastgele bir kıyafet giydim düşünmeden, özenmeden :) ilk defa katıldığım için çok acemice davrandım. Zaten giydiğim kıyafeti daha önce hiç giymedim, normalde tarzım da değil. Yine böyle saçmaladım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…