Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben tanıdım ama seni...tam emin deyilim ama 18numara mı?

Eveeett ben geldimmmm :)
Sırayla dayakları bekliyorum cıs yaptım ve itiraf ediyorum
Amaaa sabah öğle akşam yemek yemedim.
Sadece ufacık bir börek, minik kek ve bir kaç tane sarma yedim. Ee bunları yiyincede tabii başka yemek yemedim gün içinde.
Sporu soracak olursanız gün boyunca misafir değil ev sahibi gibiydim. Bir dakika oturmadım desem yeridir şuan ayaklarım ağrıyor o dereceee

Mavisim gecen gun profiline resmini
Koymustun cok guzel bir kizsin masallah , cuval giyseniz yakisir size .
Sen kac numarasin ? Bu gece sonlaniyor herhalde yarisma .. Bocuk cok katildi sonunda tuturdu :))) sende bidahakina daha ozenerek hazirlanirsin

Allah kabul etsin perim .. Helvaya yerkalmamiş :))

Oyyyy sağol ablam... O senin gönlünün güzelliği.
Yarın akşam sonlanacak, şimdi söylemeyeyim; yasak çünkü. Boş yere başımız ağrımasın. :) ama kendimi rezil etmiş gibi hissediyorum. Normalde giymediğin bir şeyi ne diye giyersin ki...

ah perim ahhhhhh....işalllllah gece vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvrılırsın emiii....gözüne uyku gitmezzz...o karbonlar boğazına tıkanır emiii

Allah kabul etsin perim .. Helvaya yerkalmamiş :))

ah perim ahhhhhh....işalllllah gece vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvrılırsın emiii....gözüne uyku gitmezzz...o karbonlar boğazına tıkanır emiii
Bencede yerken bende düşündüm yarınki helva yattı tühh bee dedim :) ama masadakileri görsen ucuz atlattım diyebilirim :)
Ve aynuram hakkımı yeme ama bak gün boyu onlar dışında hiç birşey yemediiimmm :)

Peri kiz bak aynurada anasina gidince ayni bedduayi sende et ) .
Aynuram kiz bugun senle ne ugrastim ben :))) hakkini helal
et emi sevdigimden

Peri kiz bak aynurada anasina gidince ayni bedduayi sende et ) .
Aynuram kiz bugun senle ne ugrastim ben :))) hakkini helal et sevdigimden
o nasıl laf ablam helal helal...e takımda kimse yok sen de benle uğraşıyon...kızlar nasıl zevk alır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…