5 li rakam görürsen fotosunu koysana tartının..Yok yemedim yaaa...sizden ses çıkmayınca yemedim.yolladım uykuya...uyurken süt içerimm.hem metobolizmam çalışır hem dd sevdim süt içmeyi tarçınlA
inşallah yarın görürüm 59ları.ayy 2ay oldu ya ...ama bak bu defa olacak bak gör...
Sana bu zevki yaşatmiycam ahahaaaablam sen ne zaman dönüyorsun sahalara?ah bi dönnn sen hele bi dönnnn
koyarım tabikiiii...istediyin resim olsun5 li rakam görürsen fotosunu koysana tartının..
benı begendın mı ablaamYok aynuram ben oyle giyinmem
Kiz hatun 90 lardan kalmis gibi :) o ceket ve cantayi kullanmam tarzim degil . O hatunda tek begendigim ayakkabisi bak o benim tarzim :)))
10 numara benim tarzima yakin ama ...
Gözel olmussun masallah rabbim seni sahibine bagislasin . 2 numarada gercekden hos olmus, Renk uyumu şahane olmus ..benı begendın mı ablaam
saol ablamGözel olmussun masallah rabbim seni sahibine bagislasin . 2 numarada gercekden hos olmus, Renk uyumunu sahane olmus ..
Bide 10 numarayi begendim ..
Lesli ve mekik bildiklerim , kiz digerleri neleslıe ıle ısınma
50 squat
37 sumo squat
130 mekik
40 ar tane istiridye
50 üçgen
Üçgen ,istiridye bunlar ne bacım..sen aştın bu spor işinde..leslıe ıle ısınma
50 squat
37 sumo squat
130 mekik
40 ar tane istiridye
50 üçgen
squat hanı oturur pozısyonda yapıyosun ya ablam bı yere oturur kalkarmış gibi oLesli ve mekik bildiklerim , kiz digerleri ne
Masallah .
Takipteyim :))saol ablam
2 numaralı hanfendıyle kapışıyoruz sımdılık
bak aeben ablama yazdımÜçgen ,istiridye bunlar ne bacım..sen aştın bu spor işinde..
Ama ben 2numarayı beyenmedim hiç...ayakkabıları çok kötü...bizim bi lafımız var.çok kobud ayakkabıları.10numarada kokoşGözel olmussun masallah rabbim seni sahibine bagislasin . 2 numarada gercekden hos olmus, Renk uyumu şahane olmus ..
Bide 10 numarayi begendim ..
Isimlerini şimdi öğrendim yaptığım hareketler bunlar benim..,sandalyeyle kalça hareketleri yapıyor musun Ezgim?squat hanı oturur pozısyonda yapıyosun ya ablam bı yere oturur kalkarmış gibi o
sumo squat bacakları ayaklar da dahıl saga sola acıyosun yıne oturup kalkıyosun
ıstırıdye yan yatar pozısyonda ıkı ayak bırlesık sadece bı bacak uste kalkıp iniyo
üçgen de sırt ustu yatar pozsyonda ayakları omuz hızasında acıyosun ve popoyu sıkarak kalkıp ındırıyosun
2 numara ayakabısı o renkte stıletto tarzı olabılırdı ya da şık bı paltform ama bagcıgı bılegını kestıgı ıcın ıyıce kısaltmıs bacagınıAma ben 2numarayı beyenmedim hiç...ayakkabıları çok kötü...bizim bi lafımız var.çok kobud ayakkabıları.10numarada kokoş
Sende de var galiba az kokoşluk.ddimi ablam?
squatı mı dıyosun ablacm sandalyeye oturur gıbı olandanIsimlerini şimdi öğrendim yaptığım hareketler bunlar benim..,sandalyeyle kalça hareketleri yapıyor musun Ezgim?
Sorma, olamadım hala... ama başka şeyler de var Perim...Tatlım regl öncesi daha duygusal oluyoruz. Her olaya her konuya daha duygusal bakıyoruz. İnşallah geçecek hepsi
Bilmiyorum özel mi değil mi ablam... ama beni çok zorluyor... gönül işleriyle alakalı zorluklar da yaşıyorum.. başka şeyler de var... yıprandığımı hissediyorum... kaldıramadığım şeyler var...Farkettim
Ozel birseymi ?
Yok Aynuram o da değil.. Senin beğenmediklerinin arasında bence :))19deyil kız 18numara....
Evet aynennn...oo renk stiletto olsa iyiydi...bböğle hiç iyi deyil...2 numara ayakabısı o renkte stıletto tarzı olabılırdı ya da şık bı paltform ama bagcıgı bılegını kestıgı ıcın ıyıce kısaltmıs bacagını
Amanin kirk yillik pilates hareketlerinin adi sani afilli olmussquat hanı oturur pozısyonda yapıyosun ya ablam bı yere oturur kalkarmış gibi o
sumo squat bacakları ayaklar da dahıl saga sola acıyosun yıne oturup kalkıyosun
ıstırıdye yan yatar pozısyonda ıkı ayak bırlesık sadece bı bacak uste kalkıp iniyo
üçgen de sırt ustu yatar pozsyonda ayakları omuz
hızasında acıyosun ve popoyu
sıkarak kalkıp ındırıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?