Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5 li rakam görürsen fotosunu koysana tartının..

Yok aynuram ben oyle giyinmem
Kiz hatun 90 lardan kalmis gibi :) o ceket ve cantayi kullanmam tarzim degil . O hatunda tek begendigim ayakkabisi bak o benim tarzim :)))
10 numara benim tarzima yakin ama ...
benı begendın mı ablaam

Lesli ve mekik bildiklerim , kiz digerleri ne

Masallah .
squat hanı oturur pozısyonda yapıyosun ya ablam bı yere oturur kalkarmış gibi o
sumo squat bacakları ayaklar da dahıl saga sola acıyosun yıne oturup kalkıyosun
ıstırıdye yan yatar pozısyonda ıkı ayak bırlesık sadece bı bacak uste kalkıp iniyo
üçgen de sırt ustu yatar pozsyonda ayakları omuz hızasında acıyosun ve popoyu sıkarak kalkıp ındırıyosun

Gözel olmussun masallah rabbim seni sahibine bagislasin . 2 numarada gercekden hos olmus, Renk uyumu şahane olmus ..
Bide 10 numarayi begendim ..
Ama ben 2numarayı beyenmedim hiç...ayakkabıları çok kötü...bizim bi lafımız var.çok kobud ayakkabıları.10numarada kokoş
Sende de var galiba az kokoşluk.ddimi ablam?

Isimlerini şimdi öğrendim yaptığım hareketler bunlar benim..,sandalyeyle kalça hareketleri yapıyor musun Ezgim?

Ama ben 2numarayı beyenmedim hiç...ayakkabıları çok kötü...bizim bi lafımız var.çok kobud ayakkabıları.10numarada kokoş
Sende de var galiba az kokoşluk.ddimi ablam?
2 numara ayakabısı o renkte stıletto tarzı olabılırdı ya da şık bı paltform ama bagcıgı bılegını kestıgı ıcın ıyıce kısaltmıs bacagını

Tatlım regl öncesi daha duygusal oluyoruz. Her olaya her konuya daha duygusal bakıyoruz. İnşallah geçecek hepsi
Sorma, olamadım hala... ama başka şeyler de var Perim...

Farkettim
Ozel birseymi ?
Bilmiyorum özel mi değil mi ablam... ama beni çok zorluyor... gönül işleriyle alakalı zorluklar da yaşıyorum.. başka şeyler de var... yıprandığımı hissediyorum... kaldıramadığım şeyler var...

19deyil kız 18numara....
Yok Aynuram o da değil.. Senin beğenmediklerinin arasında bence :))

Amanin kirk yillik pilates hareketlerinin adi sani afilli olmus
Guzel guzel yap ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…