- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
bende bu isimleri yenı ogrendımAmanin kirk yillik pilates hareketlerinin adi sani afilli olmus
Guzel guzel yap..
Ha öğle miii?tamam yarın açıklanınca bakarım.sen zaten tarzın olmadığını söğlüyorsun,ola bilir.iinşallah gelecek konsepte birlikde katılırız belki...Sorma, olamadım hala... ama başka şeyler de var Perim...
Bilmiyorum özel mi değil mi ablam... ama beni çok zorluyor... gönül işleriyle alakalı zorluklar da yaşıyorum.. başka şeyler de var... yıprandığımı hissediyorum... kaldıramadığım şeyler var...
Yok Aynuram o da değil.. Senin beğenmediklerinin arasında bence :))
Nasıl anlatsam bilemedim fotosunu bulursam koyayım...Squat deniyor onada..ben ilk yaptığımda çok hamlamıştım..squatı mı dıyosun ablacm sandalyeye oturur gıbı olandan
Heya bende az kokosumAma ben 2numarayı beyenmedim hiç...ayakkabıları çok kötü...bizim bi lafımız var.çok kobud ayakkabıları.10numarada kokoş
Sende de var galiba az kokoşluk.ddimi ablam?
Nasıl anlatsam bilemedim fotosunu bulursam koyayım...Squat deniyor onada..ben ilk yaptığımda çok hamlamıştım..
inşAllah Aynuram...Ha öğle miii?tamam yarın açıklanınca bakarım.sen zaten tarzın olmadığını söğlüyorsun,ola bilir.iinşallah gelecek konsepte birlikde katılırız belki...
Canım benim eyer ki özel hayatında bunları konuşduğun bi arkadaşın yoksa burdan birimizle özelden konuş,içini boşaly dertleş,çok iyi geliyor...bazen birinin söğlediyi bi laf kurtarır bizi sıkıntıdan.Sorma, olamadım hala... ama başka şeyler de var Perim...
Bilmiyorum özel mi değil mi ablam... ama beni çok zorluyor... gönül işleriyle alakalı zorluklar da yaşıyorum.. başka şeyler de var... yıprandığımı hissediyorum... kaldıramadığım şeyler var...
Sorma, olamadım hala... ama başka şeyler de var Perim...
Bilmiyorum özel mi değil mi ablam... ama beni çok zorluyor... gönül işleriyle alakalı zorluklar da yaşıyorum.. başka şeyler de
var... yıprandığımı hissediyorum... kaldıramadığım şeyler var...
Mavisim rabbim Gonlunu ferahlatsin kuzum ..
Kimseyle bişey konuşmuyorum Aynuram... Biri anlatsam da geçmeyecek türden bişey aslında... Ya ama şöyle özetleyeyim, ruhumda hiç kapanmayacak bir yara var... ben büyüdükçe benimle büyüyor... ama kabuk bile bağlamıyor.. hep kanıyor...Canım benim eyer ki özel hayatında bunları konuşduğun bi arkadaşın yoksa burdan birimizle özelden konuş,içini boşaly dertleş,çok iyi geliyor...bazen birinin söğlediyi bi laf kurtarır bizi sıkıntıdan.
Bu hareketler..squatı mı dıyosun ablacm sandalyeye oturur gıbı olandan
Biliyorum Ezgim, şahit oldum... ama işte, dile gelebilen şeyler var.. gelemeyen şeyler var...evet mavısım mesela benım yasadıgım olaylar sırasında burdan tanıdıgım tanımadıgım ozellıkle bu takımdakı yoldaslarm o kadar destek oldular kı kk da tanımaıgım ınsanlar dahı haftalarca yazdı bana cok ıyı oluyor konusup dertlesmek
1. sı squata benzıyormus ama 2. sını hıc yapmadımmBu hareketler..
kz kurban olurm sana ya dınlerım anlatmak ıstersennAmin ablacım.. Dua et nolur... Çok ihtiyacım var...
Biliyorum Ezgim, şahit oldum... ama işte, dile gelebilen şeyler var.. gelemeyen şeyler var...
Canımsın... Biliyorum sıkılmadan dinleyeceğini... belki bir gün..kz kurban olurm sana ya dınlerım anlatmak ıstersenn
Biz buradayız Mavişim istediğin zaman konuşuruz..Kimseyle bişey konuşmuyorum Aynuram... Biri anlatsam da geçmeyecek türden bişey aslında... Ya ama şöyle özetleyeyim, ruhumda hiç kapanmayacak bir yara var... ben büyüdükçe benimle büyüyor... ama kabuk bile bağlamıyor.. hep kanıyor...
gönül işleri de düzelir... zor bi ilişki yaşıyoruz, böyle çok sıkıntı yaşadık... bikaç güne geçer, ama bilse de insan üzülüyor işte...
ah ah..
öyle işte..
O zaman Allah gönlünü ferahlatsın nazlım...Kimseyle bişey konuşmuyorum Aynuram... Biri anlatsam da geçmeyecek türden bişey aslında... Ya ama şöyle özetleyeyim, ruhumda hiç kapanmayacak bir yara var... ben büyüdükçe benimle büyüyor... ama kabuk bile bağlamıyor.. hep kanıyor...
gönül işleri de düzelir... zor bi ilişki yaşıyoruz, böyle çok sıkıntı yaşadık... bikaç güne geçer, ama bilse de insan üzülüyor işte...
ah ah..
öyle işte..
İşte o 2. Varya onu bi yap şimdi...cayır cayır yanıyoooor..1. sı squata benzıyormus ama 2. sını hıc yapmadımm
Ablam, ablalarım, canlarım benim... Çok sağolun.. İyi ki varsınız.. İyi ki bu takımdayım... Yanımda olduğunuzu bilmek bile güç veriyor bana... Biraz zaman geçsin hele... hala üstesinden gelemiyor olursam paylaşırım..Biz buradayız Mavişim istediğin zaman konuşuruz..
Amin Aynuramm... Amin....O zaman Allah gönlünü ferahlatsın nazlım...
Şimdi sogudumm ama yarim isininca ilk isim onu yapmak olucak :)İşte o 2. Varya onu bi yap şimdi...cayır cayır yanıyoooor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?