- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Onun yerine yulaf ezmesi ye canım,içine kuru üzüm ,tarçın koy..ne bileyim meyve doğra..değişik değişik yapıp ye..Kizlar special k lar hkknda ne dusunuyosunuz
Aa dogru ayni kapiya cikiyor hemde icine ne koydugumu bilmis olurumOnun yerine yulaf ezmesi ye canım,içine kuru üzüm ,tarçın koy..ne bileyim meyve doğra..değişik değişik yapıp ye..
Benim kurtarıcım,çok seviyorum...Aa dogru ayni kapiya cikiyor hemde icine ne koydugumu bilmis olurum
Sorun olmaz canim bence nickini degistirdi yazArlarKizlar ismimi değiştrdim takim yuzdesinden sorun olmuyor degilmi
Sorun olmaz canim bence nickini degistirdi yazArlar
Hayatcım çok çokkkk güzel günlerde kullan canım aldıklarını..
İyi geceler Aynuram. Öpüyorum koskocaman. :*Kızlar yine daldım sohbete saat olmuş 01.30...iyi geceler herkese...rabbim hepimize ucundan tuta bileceyimiz bi sebep versin inşallah...
Kizlar ben bukett (hayatbos) kk donuyordu yazamiyordum sifremi unutmuşum buldum formatladim ismimi hayatbostan hayatperisi7 yaptim belirtym simdi formatlayinca dinma durdu
Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canım. Bu daha güzel olmuş. :)Kizlar ismimi değiştrdim takim yuzdesinden sorun olmuyor degilmi
Teşekkürler merak ediyodum sorun oluyor mu diye kurtarıcı melek
İyi geceler Aynuram. Öpüyorum koskocaman. :*
Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canım. Bu daha güzel olmuş. :)
Sorun olacağını sanmıyorum. Sorun olacak olsa 5er tane değişim hakkı olmazdı bence.
Canım benim eyer ki özel hayatında bunları konuşduğun bi arkadaşın yoksa burdan birimizle özelden konuş,içini boşaly dertleş,çok iyi geliyor...bazen birinin söğlediyi bi laf kurtarır bizi sıkıntıdan.
Ablam, ablalarım, canlarım benim... Çok sağolun.. İyi ki varsınız.. İyi ki bu takımdayım... Yanımda olduğunuzu bilmek bile güç veriyor bana... Biraz zaman geçsin hele... hala üstesinden gelemiyor olursam paylaşırım..
Amin Aynuramm... Amin....
Yok tatlım hiç bir sorun olmazKizlar ismimi değiştrdim takim yuzdesinden sorun olmuyor degilmi
Böylesi daha iç açıcı olmuş gerçekten. Güzel olan sana gelmiyorsa sen güzel olana git.. :) Pozitif hissetmesek de pozitif konuşmak iyidir. :*Aynen kuzum ya donuyodu sifremi buldum formatladim bulmuşken hayat bos cok karamsar bi kullanici adiydi bende bunu yapmak istedim hayat yine kaldi periyi eklym dedim cok tesekur ederim evet 5 tane hak vermisler sorun olmaz tesekur ederim
ben en son düngece gelmiştim ya 20den fazla sayfa vardıdoğru söze ne deyesen?
yapma abla yaaaa....utandırma beniiii
şaka mı ediyon kızz?bugün burası pek bi sakindi....
gündüz hiç yememişsin kuzu,ona rağmen saldırmamışsın akşama yemeye...acıkmazsın inşallah...
kullandığın adım sayarın adı ne?yani uygulamanın?ben kisini yükledim tel.nu azcık salldığımda bile sayıyor....
Kesinlikle öyle iyi geliyor ki. Belki de ben burası sayesinde yanlış bir insanı aklımdan hiç çıkaramayacağımı düşünerek hayatımı karartabilirdim. Hemde göz göre göre, herşeyi bile bile.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda feraha erersin canım
Yok tatlım hiç bir sorun olmaz
Kesinlikle öyle iyi geliyor ki. Belki de ben burası sayesinde yanlış bir insanı aklımdan hiç çıkaramayacağımı düşünerek hayatımı karartabilirdim. Hemde göz göre göre, herşeyi bile bile.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda feraha erersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?