Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar yine daldım sohbete saat olmuş 01.30...iyi geceler herkese...rabbim hepimize ucundan tuta bileceyimiz bi sebep versin inşallah...

Kızlar yine daldım sohbete saat olmuş 01.30...iyi geceler herkese...rabbim hepimize ucundan tuta bileceyimiz bi sebep versin inşallah...
İyi geceler Aynuram. Öpüyorum koskocaman. :*
Kizlar ben bukett (hayatbos) kk donuyordu yazamiyordum sifremi unutmuşum buldum formatladim ismimi hayatbostan hayatperisi7 yaptim belirtym simdi formatlayinca dinma durdu
Kizlar ismimi değiştrdim takim yuzdesinden sorun olmuyor degilmi
Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canım. Bu daha güzel olmuş. :)
Sorun olacağını sanmıyorum. Sorun olacak olsa 5er tane değişim hakkı olmazdı bence.

Aynen kuzum ya donuyodu sifremi buldum formatladim bulmuşken hayat bos cok karamsar bi kullanici adiydi bende bunu yapmak istedim hayat yine kaldi periyi eklym dedim cok tesekur ederim evet 5 tane hak vermisler sorun olmaz tesekur ederim

Kesinlikle öyle iyi geliyor ki. Belki de ben burası sayesinde yanlış bir insanı aklımdan hiç çıkaramayacağımı düşünerek hayatımı karartabilirdim. Hemde göz göre göre, herşeyi bile bile.

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda feraha erersin canım

Kizlar ismimi değiştrdim takim yuzdesinden sorun olmuyor degilmi
Yok tatlım hiç bir sorun olmaz

Aynen kuzum ya donuyodu sifremi buldum formatladim bulmuşken hayat bos cok karamsar bi kullanici adiydi bende bunu yapmak istedim hayat yine kaldi periyi eklym dedim cok tesekur ederim evet 5 tane hak vermisler sorun olmaz tesekur ederim
Böylesi daha iç açıcı olmuş gerçekten. Güzel olan sana gelmiyorsa sen güzel olana git.. :) Pozitif hissetmesek de pozitif konuşmak iyidir. :*

ben en son düngece gelmiştim ya 20den fazla sayfa vardı

Sana uydu esim adim iki peri olduk

ne oldu kuzum iyimisin o cocukla ilgili bi gelişme mi var yoksa okuayamdim bende sorun vardi bugun

Senin adına çık sevindim Perim. Yorum yapamasam da takip ettim. Ben de herkesle aynı fikirdeyim.
Amin canım, hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…