Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sana uydu esim adim iki peri olduk

ne oldu kuzum iyimisin o cocukla ilgili bi gelişme mi var yoksa okuayamdim bende sorun vardi bugun
Yok canım hiç bir gelişme yok ondan. Ama benden yana gelişme var. Üzerinde düşünmemeye ve uğraşmamaya karar verdim. Zira kendisi ufacık bir şaka sebebiyle (ki onu çok fazla tanımıyorum neye alınıp alınmayacağını bilemem) yanımızda üçüncü bir şahıs varken beni yok sayıp yalnızca onunla görüşüp gitti. Bu yaptığı bana çok büyük bir terbiyesizlikti aslında. Her ne olursa olsun sevgili olmamıza yada aramızda özel bişi olmasına gerek yok. Bunu bir arkadaşım dahi yapsa yine de büyük bir saygısızlık bana göre. Uygun bir dille alındığı noktayı bana söyleyebilirdi. Hoş alınacakta zerre birşey yoktu.

Eve6 kuzum onu hatirliyorum bisiye darildi durduk yere diyodun haklsn tepeden tirnagacocuk degilizki kusmek nneymiş ne oldugnu insan bi gelip söyler yaptigi davranis gercekten benimde zoruma giderdi kuzum senin yureginde guzel sende guzelsin hersey istedgn gibi olsun perim INŞALLAH

az önce geldim misafir geldi çıkmak zorunda kaldım çay içecektik doğalgazın alarmı çalmaya başladı çok korktummm neyseki çok önemli bişey yokmuş alarm arızalanmış bide kombide kaçak var dedi doğalgazı kapatıp gitti adama 40 sefer sordum bişey olurmu diye :) çok korktum ama ya napıyım çok korkak olduğumu bi kere daha anladım :) şimdi ocaksız sıcaak susuz kaldık klima var neyseki de ısınabileceğiz

aa geçmiş olsun. kombi gaz önemlidir korkulmaz mı? gazı kapattıysanız sorun olmaz artık tedırgın etme kendını canım=) klımanızın olmasıda sans soguk cok soguk oy oy

BendE korkardmkuzum kendine dikkat et kuzum kilima olmasina sevndim isinirsnz en azndan gecmis olsun kuzum

aa geçmiş olsun. kombi gaz önemlidir korkulmaz mı? gazı kapattıysanız sorun olmaz artık tedırgın etme kendını canım=) klımanızın olmasıda sans soguk cok soguk oy oy
tesekkür ederim canım ne yalan söyleyim ben hala korkuyorum bir türlü o korkuyu atıp bişey olmayacağına ikna olamadım henüz

Hatta bak espri konusu da şuydu yani söyleyeyimde hakikaten gülün :))))
Bizi ve onları bir gün erken çıkardılar çok kar var diye. Haliyle yol ilerledikten sonra bi baktık yollar gayet iyi. Yanımızdaki bayan arkadaşta dedi ki bizim müdür buraları görse hayatta izin vermezdi bize. Bende espriyle dedim ki aa dur sizin orayı arayayım o zaman diyeyim ki x'in (x o hödük oluyor) gittiği yollar tamamen açık hiç sorun yok :)) Kızda bende güldük. Çok basit bir espri yani alınacak hiç bir nokta yok. Bu başladı kendini açıklayıp haklı çıkarmaya. Halbuki haklı haksız olunacak bir durum yok ki basit bir espri. (ayrıca kendiside sık sık espri yapan birisi, yol boyunca hep esprilerle geçmiştir) en son beyefendi buna takıldı. Bende bunu üzerine takıldığını farkedince dedim ki, onca şey söyledim takıla takıla buna mı takıldın şaka yaptım. Ama pek umurunda olmadı beyefendinin. Keyfi bilir.

Kendisi beni kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…