Böylesi daha iç açıcı olmuş gerçekten. Güzel olan sana gelmiyorsa sen güzel olana git.. :) Pozitif hissetmesek de pozitif konuşmak iyidir. :*
Seker deposu .. Yulaf ezmesi kullan sutle ..Kizlar special k lar hkknda ne dusunuyosunuz
Yok canım hiç bir gelişme yok ondan. Ama benden yana gelişme var. Üzerinde düşünmemeye ve uğraşmamaya karar verdim. Zira kendisi ufacık bir şaka sebebiyle (ki onu çok fazla tanımıyorum neye alınıp alınmayacağını bilemem) yanımızda üçüncü bir şahıs varken beni yok sayıp yalnızca onunla görüşüp gitti. Bu yaptığı bana çok büyük bir terbiyesizlikti aslında. Her ne olursa olsun sevgili olmamıza yada aramızda özel bişi olmasına gerek yok. Bunu bir arkadaşım dahi yapsa yine de büyük bir saygısızlık bana göre. Uygun bir dille alındığı noktayı bana söyleyebilirdi. Hoş alınacakta zerre birşey yoktu.Sana uydu esim adimiki peri olduk
ne oldu kuzum iyimisin o cocukla ilgili bi gelişme mi var yoksa okuayamdim bende sorun vardi bugun
Tamam ablam marketlerde bulunur mu bu yulaf ezmesiSeker deposu .. Yulaf ezmesi kullan sutle ..
Yok canım hiç bir gelişme yok ondan. Ama benden yana gelişme var. Üzerinde düşünmemeye ve uğraşmamaya karar verdim. Zira kendisi ufacık bir şaka sebebiyle (ki onu çok fazla tanımıyorum neye alınıp alınmayacağını bilemem) yanımızda üçüncü bir şahıs varken beni yok sayıp yalnızca onunla görüşüp gitti. Bu yaptığı bana çok büyük bir terbiyesizlikti aslında. Her ne olursa olsun sevgili olmamıza yada aramızda özel bişi olmasına gerek yok. Bunu bir arkadaşım dahi yapsa yine de büyük bir saygısızlık bana göre. Uygun bir dille alındığı noktayı bana söyleyebilirdi. Hoş alınacakta zerre birşey yoktu.
Tamam ablam marketlerde bulunur mu bu yulaf ezmesi
Evet her markette var nerdeyse lilalif yulaf ezmasi, ben yillardir kullanirim .. İcinde kendi istedigin seyleri katarsin .Tamam ablam marketlerde bulunur mu bu yulaf ezmesi
Sen de sağol tatlışım. :*Valla bu söz cok gercekcok sekersin sagol tatlim
aa geçmiş olsun. kombi gaz önemlidir korkulmaz mı? gazı kapattıysanız sorun olmaz artık tedırgın etme kendını canım=) klımanızın olmasıda sans soguk cok soguk oy oyaz önce geldim misafir geldi çıkmak zorunda kaldım çay içecektik doğalgazın alarmı çalmaya başladı çok korktummmneyseki çok önemli bişey yokmuş alarm arızalanmış bide kombide kaçak var dedi doğalgazı kapatıp gitti adama 40 sefer sordum bişey olurmu diye :) çok korktum ama ya napıyım çok korkak olduğumu bi kere daha anladım :) şimdi ocaksız sıcaak susuz kaldık klima var neyseki de ısınabileceğiz
ailemle :)Rapunzelim aman dikkat .. Sen arkadaslarinlami kaliyorsun beraber ?
az önce geldim misafir geldi çıkmak zorunda kaldım çay içecektik doğalgazın alarmı çalmaya başladı çok korktummmneyseki çok önemli bişey yokmuş alarm arızalanmış bide kombide kaçak var dedi doğalgazı kapatıp gitti adama 40 sefer sordum bişey olurmu diye :) çok korktum ama ya napıyım çok korkak olduğumu bi kere daha anladım :) şimdi ocaksız sıcaak susuz kaldık klima var neyseki de ısınabileceğiz
Iyi olmuş nickini değiştirmen,bu daha güzelHerkes uyumusssss ben gelene kadar
Nesfitin mi yulaf ezmesi var canmVar tatlim
ben nesfitte tyketiyorum baEn kahvaltida guzel oluo
tesekkür ederim canım ne yalan söyleyim ben hala korkuyorum bir türlü o korkuyu atıp bişey olmayacağına ikna olamadım henüzaa geçmiş olsun. kombi gaz önemlidir korkulmaz mı? gazı kapattıysanız sorun olmaz artık tedırgın etme kendını canım=) klımanızın olmasıda sans soguk cok soguk oy oy
tesekkur ederim canimBendE korkardmkuzumkendine dikkat et kuzum kilima olmasina sevndim isinirsnz en azndan gecmis olsun kuzum
Hemen her markette var ezgi...ben Migros'tan alıyorum...Nesfitin mi yulaf ezmesi var canm
Hatta bak espri konusu da şuydu yani söyleyeyimde hakikaten gülün :))))Eve6 kuzum onu hatirliyorum bisiye darildi durduk yere diyodunhaklsn tepeden tirnagacocuk degilizki kusmek nneymiş ne oldugnu insan bi gelip söyler yaptigi davranis gercekten benimde zoruma giderdi kuzum senin yureginde guzel sende guzelsin hersey istedgn gibi olsun perim INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?