- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Çooook dikkat et tatlımaz önce geldim misafir geldi çıkmak zorunda kaldım çay içecektik doğalgazın alarmı çalmaya başladı çok korktummmneyseki çok önemli bişey yokmuş alarm arızalanmış bide kombide kaçak var dedi doğalgazı kapatıp gitti adama 40 sefer sordum bişey olurmu diye :) çok korktum ama ya napıyım çok korkak olduğumu bi kere daha anladım :) şimdi ocaksız sıcaak susuz kaldık klima var neyseki de ısınabileceğiz
Saol ablamEvet her markette var nerdeyse lilalif yulaf ezmasi, ben yillardir kullanirim .. İcinde kendi istedigin seyleri katarsin .
Hatta bak espri konusu da şuydu yani söyleyeyimde hakikaten gülün :))))
Bizi ve onları bir gün erken çıkardılar çok kar var diye. Haliyle yol ilerledikten sonra bi baktık yollar gayet iyi. Yanımızdaki bayan arkadaşta dedi ki bizim müdür buraları görse hayatta izin vermezdi bize. Bende espriyle dedim ki aa dur sizin orayı arayayım o zaman diyeyim ki x'in (x o hödük oluyor) gittiği yollar tamamen açık hiç sorun yok :)) Kızda bende güldük. Çok basit bir espri yani alınacak hiç bir nokta yok. Bu başladı kendini açıklayıp haklı çıkarmaya. Halbuki haklı haksız olunacak bir durum yok ki basit bir espri. (ayrıca kendiside sık sık espri yapan birisi, yol boyunca hep esprilerle geçmiştir) en son beyefendi buna takıldı. Bende bunu üzerine takıldığını farkedince dedim ki, onca şey söyledim takıla takıla buna mı takıldın şaka yaptım. Ama pek umurunda olmadı beyefendinin. Keyfi bilir.
Kendisi beni kaybetti
Saol ablam
Iyi olmuş nickini değiştirmen,bu daha güzel
Şuan karnım bildiğiniz gurulduyor yahu
sütlü kahve falan icŞuan karnım bildiğiniz gurulduyor yahu
ayneen öyle tatlım kırılacak zerre birşey yoktu salak işte :))))Kuzum ya alttarafi espiri yapmissin ne var bunda bende anlamadim hanj kirildi dielim gelip bunu kirildm demesi lazimdi küsmüş gibi yapmis erkekler çocuk valla yaaa tabi seni o kaybetti perim sen bitanesin
bunda kızacak ne varki dediğin gibi kendisi kaybemişHatta bak espri konusu da şuydu yani söyleyeyimde hakikaten gülün :))))
Bizi ve onları bir gün erken çıkardılar çok kar var diye. Haliyle yol ilerledikten sonra bi baktık yollar gayet iyi. Yanımızdaki bayan arkadaşta dedi ki bizim müdür buraları görse hayatta izin vermezdi bize. Bende espriyle dedim ki aa dur sizin orayı arayayım o zaman diyeyim ki x'in (x o hödük oluyor) gittiği yollar tamamen açık hiç sorun yok :)) Kızda bende güldük. Çok basit bir espri yani alınacak hiç bir nokta yok. Bu başladı kendini açıklayıp haklı çıkarmaya. Halbuki haklı haksız olunacak bir durum yok ki basit bir espri. (ayrıca kendiside sık sık espri yapan birisi, yol boyunca hep esprilerle geçmiştir) en son beyefendi buna takıldı. Bende bunu üzerine takıldığını farkedince dedim ki, onca şey söyledim takıla takıla buna mı takıldın şaka yaptım. Ama pek umurunda olmadı beyefendinin. Keyfi bilir.
Kendisi beni kaybetti
kız o brokolıyı gorunce ben tok oldugum halde acıktımŞuan karnım bildiğiniz gurulduyor yahu
Sabah târtıda eksi görmezsem kalan brokoliyi çöpe atıciim...kız o brokolıyı gorunce ben tok oldugum halde acıktım
bence gorursun hemde guzel bı eksı gorursunnSabah târtıda eksi görmezsem kalan brokoliyi çöpe atıciim...
Kilolarım beni çok sever ,ayrılığa dayanamıyorlarbence gorursun hemde guzel bı eksı gorursunn
ileride mutlu olmak için bizi uzen seylerden ayrılmalıyızKilolarım beni çok sever ,ayrılığa dayanamıyorlar
ewet çok doğruileride mutlu olmak için bizi uzen seylerden ayrılmalıyız
ayneen öyle tatlım kırılacak zerre birşey yoktu salak işte :))))
Çoook teşekkür ederim ayrıca güzel düşüncelerin için
Insallah aynura hedef felan hikaye benim icin aslinda aynaya baktigimda kendimi guzel gordugum gun hedefime ulasmis sayacagim belki 70 belki 60 ama suanki halimden hic ama hic hosnut degilim.kuru fasulye pilav kisir vardi cok olculu yedim bayadir bakliyat yemiyordum muhtemelen arti gorecem yarin ama sporda tabiri caizse yardiracam bu hafta eksi olmadan da gelmicem buraya:)Bilirim ben o havaları o hayalleri...iinşallah sen de benim gibi hedefine ulaşırsın fundam...bbunu yaptın gerisi de gelecek...yeter kk azimli verir kararlı ol.ayyy misafirlik mi?lütfen dikkatli ol ve de kendine yemek yapmayı ihmal etme,kaptanını örnek al
tesekkurler bi gunluk hava yeter simdiki hedef 79 haydi bismillah:)Ne guzel gubse , tebrikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?