Biz kardeşimle film izlemek için hazırlanıyoruz ablam, bana uyku yok gibi gibi :)Hadi yatin artik :)))
Zayifim senin su boregin olsada yesem kiz karnim gurulduyor
bende az sonra izlicem :) hangi filmi izliceksinizBiz kardeşimle film izlemek için hazırlanıyoruz ablam, bana uyku yok gibi gibi :)
şuan bende acıktımHadi yatin artik :)))
Zayifim senin su boregin olsada yesem kiz karnim gurulduyor
"Her Çocuk Özeldir"i izleyeceğiz tatlım, ya sen?bende az sonra izlicem :) hangi filmi izliceksiniz
Her Çocuk Özeldir'i ablaaammmmmmm :)Yatin uyuyun uleyyynnn :)))
Benimde esim yok uyku tutmadi ..
Ne izliyceksiniz bakim ?
Ben boyle zamanlarda bir lokma peynir atarim agzimaşuan bende acıktım
harıka bı fılmm :)Her Çocuk Özeldir'i ablaaammmmmmm :)
Guzel secimHer Çocuk Özeldir'i ablaaammmmmmm :)
olur olur u izlicem"Her Çocuk Özeldir"i izleyeceğiz tatlım, ya sen?
Al iste benim kucuk cadinin kopyasi :) . Üşengecler siziben uyuycam sanırımm ama üşenıyorum odama gıtmeye
bende yabancıları severım aksıneolur olur u izlicem
her çocuk özeldir e bi bakayım güzelse onuda izlerim yerli film mi o hic duymadım ama
ben yerli filmleri daha cok seviyorum
olduğun yerde uyu öylesi daha güzel oluyo :) yarın da tatil istediğin gibi dinlen :)ben uyuycam sanırımm ama üşenıyorum odama gıtmeye
harıka bı fılmm :)
Evet güzellikler, uzun zamandır izlemeyi düşünüyordum. Bugüne kısmetmiş. :)Guzel secim
Canım Hint Filmi, Aamir Khan'ın.olur olur u izlicem
her çocuk özeldir e bi bakayım güzelse onuda izlerim yerli film mi o hic duymadım ama
ben yerli filmleri daha cok seviyorum
abla vallahı gozumde buyuyo kalkıp diş fırcalayıp lens cıkarıp saç toplayıp pıjama gıyıp de o yataga gırmekAl iste benim kucuk cadinin kopyasi :) . Üşengecler sizi
yatakta uyuma fıkrı daha cazıp ama üşenıyorummolduğun yerde uyu öylesi daha güzel oluyo :) yarın da tatil istediğin gibi dinlen :)
yabancıları cok dikkatimi cekerse izliyorum ama çoğu sıkıyo beni yabancı olarak izlediğim ve cok begendim cok az 6 - 7 tane falandırbende yabancıları severım aksıne
daha profesyonel oluyor
fılm ızledıgımı hıssedıyorum
ıstısnalar harıc..
amir khan bı harıka yaa bayılıyorum o adamaEvet güzellikler, uzun zamandır izlemeyi düşünüyordum. Bugüne kısmetmiş. :)
Canım Hint Filmi, Aamir Khan'ın.
İzlemedim, ama izlemeden tavsiye edebilirim aktörden ötürü. :)
Uzun, ama izletiyor.amir khan bı harıka yaa bayılıyorum o adama
ama azck kısa yapsın fılmlerı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?