Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o bı başyapıt bana gore :)
ghajınıyı ızledın mı ?
eger ızlemedıysen onu şu an acıp ızlemenı onerırım
asla pısman olmıycaksın
Yok canım, izlemedim. Konusu ne onun? :) Amir Khan'ın aşk konulu komedili bir filmi var mı tabsiye edebileceğin?

Yok canım, izlemedim. Konusu ne onun? :) Amir Khan'ın aşk konulu komedili bir filmi var mı tabsiye edebileceğin?
Bu dedigim ask icinde biraz komedisi var tabi
Ama aska inanman icin harika bir film
İzlemeni siddetle tavsiye ediyorum pisman olmazsin
Yeri gelir gozyaslarini bile tutamazsin..
İcini sogutucak sahneler olucak
Ask gercekten varmis, boyle adamlar gercekten olabilir muymis diye dusunuceksin..
İnsanlarin acimasizligina bir kez daha sahit olucaksin..

Benide uyku tutmadiiii kuzummmm
benimde 55 hayalim gobek atıcam olursam
Ben de öyle valla canım.
Kendimi bildim bileli 65 falandım geçen seneye kadar. Sonra bi ara bi baktım 68 pis pis göz kırpıyor. Karatay'a başladım hemen. 2-3 ayda 60 oldum. Sonra 58'i gördüm. Bıraktım. 7-8 ayda 3 kilo aldım geri. O kadar yemeğe, abur cubura az bile aldım aslında. Şimdilik ilk hedefim 57 çünkü benim rekorum olacak. Sonra da 55 :) Aslında benim ideal kilom 50'ymiş, ama fazla da zayıf olmak istemiyorum ben.

Kulağa çok hoş geliyor bebeğimmmm.
Not ettim ismini. Bu gece indirdiğim halde film izleyemeyeceğim ama, başım dönüyor nedense... :/

Benimde 50umis kuzumda bende 50 olmak istemiyorum 55 ideal INŞALLAH yaza kadar oluruz ya bende hep 55 bianda firladim mucize geliyor bazen

Tabi yaaa, aldığımız gibi vermeyi de biliriz, hıh!!

Sağol Buket'im, ama yarına kaldı. Başım dönüyor biraz. Yarım kalsın istemedim. :)

Peki balim hadi uyu dinlen bas donnemsi kotu olur
sabah guzelce uyanman dilegiyle balim iyi geceler

Ögöryım kuzucummmmm, zorlamaya başladı zaten iyice. Çok tatlısın, çok sağol.
Allah rahatlık versin, öpüyorum koskocaman.

sende cok tatlisin balim cok tesekur ederim

AMIN kuzucum
ALLAH snaada rahatlik versin hayirli geceler yarin gorusuruz kuzum

Günaydın kızlarrr....gerçi bazılarınız yeni uyumuşsunuz.o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz güzeller.menüler de verilmemiş bazıları tarafından
Günaydın aynura saat farkı varmış aramızda unutmusum
Menüm (dünkü)

Sabah
karatay kahvaltısı

Öğlen
Biraz kuruyemiş, yoğurt

Aksam
Bi kase kuru fasulye ,bir kasıkta pilav

1,5 lt su

Günaydın aynura saat farkı varmış aramızda unutmusum
Menüm (dünkü)

Sabah
karatay kahvaltısı

Öğlen
Biraz kuruyemiş, yoğurt

Aksam
Bi kase kuru fasulye ,bir kasıkta pilav

1,5 lt su
Pilav olmamış biliyosun zaten.su az spor da olmamış galibaa.a.sen buralardan uzak olma zeynuşum,hemen sporunda falan fark ediyor.

Evet kızlar maalesef ki yine inemedim 60ı...hala 60.200üm.nnerede yanlış yapıyor ola bilirim. Yoksa o sporu ben hiç diyetteyken yapmıyordum,mmenülerime bu kadar özenmiyordum.aklıma iki şey geliyor
1)sabahla akşam arasında 7saate yakın ara oluyor. Bu yağ depolanmasına sebep ola bilir
2)salatayı çok fazla tüketiyorum.baya bildiyiniz 4 5 kişilik salata oluyor.şimdi yeşillikler de mi sebzeden sayılıyor?

Kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…