- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
o bı başyapıt bana gore :)Uzun, ama izletiyor.
3 Idiots'ı izlemiştim, ve bayılmıştımmmm. :)
Yok canım, izlemedim. Konusu ne onun? :) Amir Khan'ın aşk konulu komedili bir filmi var mı tabsiye edebileceğin?o bı başyapıt bana gore :)
ghajınıyı ızledın mı ?
eger ızlemedıysen onu şu an acıp ızlemenı onerırım
asla pısman olmıycaksın
Yok canım, izlemedim. Konusu ne onun? :) Amir Khan'ın aşk konulu komedili bir filmi var mı tabsiye edebileceğin?
Bu dedigim ask icinde biraz komedisi var tabiYok canım, izlemedim. Konusu ne onun? :) Amir Khan'ın aşk konulu komedili bir filmi var mı tabsiye edebileceğin?
Ben de öyle valla canım.Benide uyku tutmadiiii kuzummmm
benimde 55 hayalim gobek atıcam olursam
Kulağa çok hoş geliyor bebeğimmmm.Bu dedigim ask icinde biraz komedisi var tabi
Ama aska inanman icin harika bir film
İzlemeni siddetle tavsiye ediyorum pisman olmazsin
Yeri gelir gozyaslarini bile tutamazsin..
İcini sogutucak sahneler olucak
Ask gercekten varmis, boyle adamlar gercekten olabilir muymis diye dusunuceksin..
İnsanlarin acimasizligina bir kez daha sahit olucaksin..
Ben de öyle valla canım.
Kendimi bildim bileli 65 falandım geçen seneye kadar. Sonra bi ara bi baktım 68 pis pis göz kırpıyor. Karatay'a başladım hemen.2-3 ayda 60 oldum. Sonra 58'i gördüm. Bıraktım. 7-8 ayda 3 kilo aldım geri. O kadar yemeğe, abur cubura az bile aldım aslında. Şimdilik ilk hedefim 57 çünkü benim rekorum olacak. Sonra da 55 :) Aslında benim ideal kilom 50'ymiş, ama fazla da zayıf olmak istemiyorum ben.
İnşAllah oluruz kuzum. Yeter ki inancımızı ve dolayısıyla da motivasyonumuzu kaybetmeyelim. :)Benimde 50umis kuzumda bende 50 olmak istemiyorum 55 ideal INŞALLAH yaza kadar oluruz ya bende hep 55 bianda firladimmucize geliyor bazen
İnşAllah oluruz kuzum. Yeter ki inancımızı ve dolayısıyla da motivasyonumuzu kaybetmeyelim. :)
Tabi yaaa, aldığımız gibi vermeyi de biliriz, hıh!!INŞALLAH oluruz balimmmm bende bize guveniyorumbuarada iyi seyirler kuzucum
Tabi yaaa, aldığımız gibi vermeyi de biliriz, hıh!!
Sağol Buket'im, ama yarına kaldı. Başım dönüyor biraz. Yarım kalsın istemedim. :)
Öyle yapayım kuzucummmmm, zorlamaya başladı zaten iyice. Çok tatlısın, çok sağol.Peki balim hadi uyu dinlen bas donnemsi kotu olur
sabah guzelce uyanman dilegiyle balim iyi geceler
Ögöryım kuzucummmmm, zorlamaya başladı zaten iyice. Çok tatlısın, çok sağol.
Allah rahatlık versin, öpüyorum koskocaman.
Günaydın aynuraGünaydın kızlarrr....gerçi bazılarınız yeni uyumuşsunuz.o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz güzeller.menüler de verilmemiş bazıları tarafından
Günaydın kızlarrr....gerçi bazılarınız yeni uyumuşsunuz.o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz güzeller.menüler de verilmemiş bazıları tarafından
Pilav olmamış biliyosun zaten.su az spor da olmamış galibaa.a.sen buralardan uzak olma zeynuşum,hemen sporunda falan fark ediyor.Günaydın aynurasaat farkı varmış aramızda unutmusum
Menüm (dünkü)
Sabah
karatay kahvaltısı
Öğlen
Biraz kuruyemiş, yoğurt
Aksam
Bi kase kuru fasulye ,bir kasıkta pilav
1,5 lt su
Biliyorum hayatım.geçmişi okuyorum ben.hayırlı olsun yeni pozitiv nickin...Gece yazmstimm yine tekrarliyim uyuyodunuz bi çoğunuz canalr
Ben buket (hayatbos)
kullanici adımı degistrdimmmm artik hayatperisiyim
Gunaydinlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?