Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuuzm 200 gramdan ne olcakki bence supersin uzme tatli canini salata candir saltadan olmaz ama tabi çok yağ koyulmadigi zaman
Bazen duraklama donemi oluyor zamanla cabuk gider merak etme 60 olursun bence 200 gram neki
ilham kaynagimsin

Kuuzm 200 gramdan ne olcakki bence supersin uzme tatli canini salata candir saltadan olmaz ama tabi çok yağ koyulmadigi zaman
Bazen duraklama donemi oluyor zamanla cabuk gider merak etme 60 olursun bence 200 gram neki
ilham kaynagimsin
Yok hayatım yaaa 58olmak ististiyorum.salataya hiçç yağ kullanmıyorum ki...

Sana bi öneri de benden.sporla kas yapiyosun büyük ihtimal ki iyi bisey.görüntüde incelup tartıda ayni kalabilirdin bu durumda

Gunaydin ....

Zeynebim cok dogru bilgiler vermissin .
Salata yagsiz yenirmi , sebzedeki bazi vitamin ve mineraller yagda cozulur ve emilir .. Spor konusundada haklisin kas agirligin artiyordur aynuram o yuzden baskul inmaz incelsende . Sabret elbet iner baskulde ..
Birde Şu var gecen yil ilk kilo verdigindeki kilo verimini bekleme , her diyetden yada kilo
veriminden sonra bunye gardini
alir ve daha inatla gider kilolar
..

Uzun sure ac kalmanda bir etken, montide 5 saatden uzun aç kalmak yok cunki kan sekerin duser ve aksam yediklerin depolanir bunye kitlik moduna gectigi icin ... Ara yap ogleyi yemiyorsan . 1 kase yogurtla 3-5 kuru yemis ye .... Meyve ye sutle ...

Bende bu cok olur, kahvaltiyi
yaparim aksama kadar ac ac
dolasirim bazen, sonra gozum bir
doner ne yerim bilmmem hep
dikkat etmişimdir o gun ya arti
cikarim yada kilo veremem

Hadi yatin artik :)))

Zayifim senin su boregin olsada yesem kiz karnim gurulduyor

listede olmayınca insan ne rahat oluyor değil mi , kızanımız yok karışan yok , canım benim yakın olsak hiç üşenmez getirirdim inan,

Gece yazmstimm yine tekrarliyim uyuyodunuz bi çoğunuz canalr

Ben buket (hayatbos)

kullanici adımı degistrdimmmm artik hayatperisiyim

Gunaydinlar canlar

günaydın, yeni adın hayırlı olsun tatlım, çook yakışmış..

7 saatte ben duman oluyorum, açlıktan elim ayağım titriyor, iyi dayanıyorsun,

slm kızlar saglıklı kilo vermeler çok iyisiniz

hoşgeldin canım, teşekkür ederiz, sanada iyi kilo vermeler diyeceğim ama sen zaten verdin, maşallah çok iyisin

Günaydın kızlarrr....gerçi bazılarınız yeni uyumuşsunuz.o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz güzeller.menüler de verilmemiş bazıları tarafından
günaydın
ewet itiraf ediyorum ben vermedim :)

salataya hiç yağ koymazsan bişey olmaz tuzu da az kullanıyosan sorun yoktur
bide sporu yemekten önce yapıp yemek yersen onlar yağa dönüşüyomuş yemekten sonra yapmayı dene

Merhaba 7-ci takımın melekleri
merhaba :)

İşlerimi bitirdim,kkızımla kar görmeye indik aşağıya, geldik yemeyini yedirdiim uyutuyorum şimdi.ben de uyuycam onunla.

Kızlar ben 7saati açlıktan ölerek aç kalmıyorum.saat 4gibi açıkıyorum aslında ama alıştım artık spor yapıyorum geçiyor açlığım.sonra da yemek yap ye saat 6yı buluyor.
bi de kas gelmesi ola bilirmi ya ?günde 30dakika yürüyüş 20dakika pilatesle kas mı olur yahu.
Bir yerlerde yalnış yapıyorum,ama nerede?şimdilik aklıma 7saat aç kalmam ve sonra yediklermiimin depolanması geliyorr.o da olmazsa artık yemek miktarlarımı azaltıcam.aama ya karatay ve montide doyana kadar ye kuraldı?ben hülyanın yediyu gibi 5kaşık lap 5kaşık temekle doyamam ki...ama el mecbur inmezsem yapıcam.e sonra da normal rutine döndüyümde kilo alıcam...offf yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…