Çok teşekkür ederim kaptanimmmmBiliyorum hayatım.geçmişi okuyorum ben.hayırlı olsun yeni pozitiv nickin...
Evet kızlar maalesef ki yine inemedim 60ı...hala 60.200üm.nnerede yanlış yapıyor ola bilirim. Yoksa o sporu ben hiç diyetteyken yapmıyordum,mmenülerime bu kadar özenmiyordum.aklıma iki şey geliyor
1)sabahla akşam arasında 7saate yakın ara oluyor. Bu yağ depolanmasına sebep ola bilir
2)salatayı çok fazla tüketiyorum.baya bildiyiniz 4 5 kişilik salata oluyor.şimdi yeşillikler de mi sebzeden sayılıyor?
Kafam çok karışık
Yok hayatım yaaa 58olmak ististiyorum.salataya hiçç yağ kullanmıyorum ki...Kuuzm 200 gramdan ne olcakki bence supersin uzme tatli canini salata candir saltadan olmaz ama tabi çok yağ koyulmadigi zaman
Bazen duraklama donemi oluyor zamanla cabuk gider merak etme 60 olursun bence 200 gram neki
ilham kaynagimsin
En guzeli kuzum bende kullanmiyorumYok hayatım yaaa 58olmak ististiyorum.salataya hiçç yağ kullanmıyorum ki...
Canım dizim çok agriyodu ondan yapamadim dün. Giriyodum siteye yoksaPilav olmamış biliyosun zaten.su az spor da olmamış galibaa.a.sen buralardan uzak olma zeynuşum,hemen sporunda falan fark ediyor.
Sana bi öneri de benden.sporla kas yapiyosun büyük ihtimal ki iyi bisey.görüntüde incelup tartıda ayni kalabilirdin bu durumdaEvet kızlar maalesef ki yine inemedim 60ı...hala 60.200üm.nnerede yanlış yapıyor ola bilirim. Yoksa o sporu ben hiç diyetteyken yapmıyordum,mmenülerime bu kadar özenmiyordum.aklıma iki şey geliyor
1)sabahla akşam arasında 7saate yakın ara oluyor. Bu yağ depolanmasına sebep ola bilir
2)salatayı çok fazla tüketiyorum.baya bildiyiniz 4 5 kişilik salata oluyor.şimdi yeşillikler de mi sebzeden sayılıyor?
Kafam çok karışık
Aynura bi hata da burda.karatay diyo ki eğer herşeyi yapıp kilo veremiyorsaniz yagi arttirinYok hayatım yaaa 58olmak ististiyorum.salataya hiçç yağ kullanmıyorum ki...
slm kızlar saglıklı kilo vermeler çok iyisiniz
Hadi yatin artik :)))
Zayifim senin su boregin olsada yesem kiz karnim gurulduyor
Gece yazmstimm yine tekrarliyim uyuyodunuz bi çoğunuz canalr
Ben buket (hayatbos)
kullanici adımı degistrdimmmm artik hayatperisiyim
Gunaydinlar canlar
Evet kızlar maalesef ki yine inemedim 60ı...hala 60.200üm.nnerede yanlış yapıyor ola bilirim. Yoksa o sporu ben hiç diyetteyken yapmıyordum,mmenülerime bu kadar özenmiyordum.aklıma iki şey geliyor
Kafam çok karışık
slm kızlar saglıklı kilo vermeler çok iyisiniz
günaydınGünaydın kızlarrr....gerçi bazılarınız yeni uyumuşsunuz.o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz güzeller.menüler de verilmemiş bazıları tarafından
salataya hiç yağ koymazsan bişey olmaz tuzu da az kullanıyosan sorun yokturEvet kızlar maalesef ki yine inemedim 60ı...hala 60.200üm.nnerede yanlış yapıyor ola bilirim. Yoksa o sporu ben hiç diyetteyken yapmıyordum,mmenülerime bu kadar özenmiyordum.aklıma iki şey geliyor
Kafam çok karışık
merhaba :)Merhaba 7-ci takımın melekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?