Hergün sporu yemek den önce yapıyorum.15dakikaya da yiyorum yemeyimi.ondan ola bilir mi acaba?oofffgünaydın
ewet itiraf ediyorum ben vermedim :)
salataya hiç yağ koymazsan bişey olmaz tuzu da az kullanıyosan sorun yoktur
bide sporu yemekten önce yapıp yemek yersen onlar yağa dönüşüyomuş yemekten sonra yapmayı dene
merhaba :)
Aynuram lesliede kac kisi kaldinizİşlerimi bitirdim,kkızımla kar görmeye indik aşağıya, geldik yemeyini yedirdiim uyutuyorum şimdi.ben de uyuycam onunla.
Kızlar ben 7saati açlıktan ölerek aç kalmıyorum.saat 4gibi açıkıyorum aslında ama alıştım artık spor yapıyorum geçiyor açlığım.sonra da yemek yap ye saat 6yı buluyor.
bi de kas gelmesi ola bilirmi ya ?günde 30dakika yürüyüş 20dakika pilatesle kas mı olur yahu.
Bir yerlerde yalnış yapıyorum,ama nerede?şimdilik aklıma 7saat aç kalmam ve sonra yediklermiimin depolanması geliyorr.o da olmazsa artık yemek miktarlarımı azaltıcam.aama ya karatay ve montide doyana kadar ye kuraldı?ben hülyanın yediyu gibi 5kaşık lap 5kaşık temekle doyamam ki...ama el mecbur inmezsem yapıcam.e sonra da normal rutine döndüyümde kilo alıcam...offf yaaa...
saalam canımmm...Merhaba 7-ci takımın melekleri
10 12 kişi canımAynuram lesliede kac kisi kaldiniz
kaptanım yaa .10 12 kişi canım
Kızlar aşağıda sağ tarafda dosya yükle kısmı var ya ordan yükleniyoArkadaşlar telefondan görüntü nasıl ekleniyor tabağını koyayim diyorum kaç gündür beceremedim
sağol canım sende mi burdaydınlistede olmayınca insan ne rahat oluyor değil mi , kızanımız yok karışan yok, canım benim yakın olsak hiç üşenmez getirirdim inan,
günaydın, yeni adın hayırlı olsun tatlım, çook yakışmış..
7 saatte ben duman oluyorum, açlıktan elim ayağım titriyor, iyi dayanıyorsun,
hoşgeldin canım, teşekkür ederiz, sanada iyi kilo vermeler diyeceğim ama sen zaten verdin, maşallah çok iyisin
günaydın Bayanlaarr. biri eşime nasıl resim yüklenecegi konusunda yardımcı olabilir mi ?
kızcagz sordu cevp alamadı galiba .. ben de bilmiyom ki anlatayım :)
inceliyosan ama tartıda eksi göremiyosan kaslarından değil yağlarından gidiyomuş tartıda görünmezmiş böyle kilon fazla degilse diyetisyen öyle demiştiİşlerimi bitirdim,kkızımla kar görmeye indik aşağıya, geldik yemeyini yedirdiim uyutuyorum şimdi.ben de uyuycam onunla.
Kızlar ben 7saati açlıktan ölerek aç kalmıyorum.saat 4gibi açıkıyorum aslında ama alıştım artık spor yapıyorum geçiyor açlığım.sonra da yemek yap ye saat 6yı buluyor.
bi de kas gelmesi ola bilirmi ya ?günde 30dakika yürüyüş 20dakika pilatesle kas mı olur yahu.
Bir yerlerde yalnış yapıyorum,ama nerede?şimdilik aklıma 7saat aç kalmam ve sonra yediklermiimin depolanması geliyorr.o da olmazsa artık yemek miktarlarımı azaltıcam.aama ya karatay ve montide doyana kadar ye kuraldı?ben hülyanın yediyu gibi 5kaşık lap 5kaşık temekle doyamam ki...ama el mecbur inmezsem yapıcam.e sonra da normal rutine döndüyümde kilo alıcam...offf yaaa...
bide yemekten sonra yap canimHergün sporu yemek den önce yapıyorum.15dakikaya da yiyorum yemeyimi.ondan ola bilir mi acaba?oofff
sağol canım sende mi burdaydın
sen azimlisin 2haftada fazlasını verirsincanım ben kilo aldım ya, verene kadar listede değilim maalesef
sen azimlisin 2haftada fazlasını verirsin
verirsin canım çabuk gelen çabuk gidiyorinşallah canım ya 2 haftada 2,8 kg vermem lazım
Karatayi yapıyorsan ekmek yememen gerek.çünkü karbonla pro beraber alirsan yağ olarak depolaniyor.karatay da istediğin kadar tereyağı ve zeytinyağı yiyorsun ama sen yağ kisitliyon .bunlara dikkat etmelisiniz bence.İşlerimi bitirdim,kkızımla kar görmeye indik aşağıya, geldik yemeyini yedirdiim uyutuyorum şimdi.ben de uyuycam onunla.
Bide sporu tokken yapın diyo uzmanlar.yedikten bi kaç saat sonraHergün sporu yemek den önce yapıyorum.15dakikaya da yiyorum yemeyimi.ondan ola bilir mi acaba?oofff
Aynen canım kimse sallamadi benigünaydın Bayanlaarr. biri eşime nasıl resim yüklenecegi konusunda yardımcı olabilir mi ?
kızcagz sordu cevp alamadı galiba .. ben de bilmiyom ki anlatayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?