Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hergün sporu yemek den önce yapıyorum.15dakikaya da yiyorum yemeyimi.ondan ola bilir mi acaba?oofff

Aynuram lesliede kac kisi kaldiniz

günaydın Bayanlaarr. biri eşime nasıl resim yüklenecegi konusunda yardımcı olabilir mi ?
kızcagz sordu cevp alamadı galiba .. ben de bilmiyom ki anlatayım :)

sağol canım sende mi burdaydın

günaydın Bayanlaarr. biri eşime nasıl resim yüklenecegi konusunda yardımcı olabilir mi ?
kızcagz sordu cevp alamadı galiba .. ben de bilmiyom ki anlatayım :)

ayyy kıyamam bende anlatılmıştır diye es geçtim

no name canım dosya yükle diyorsun ve dosya seçip yüklüyorsun, cevapla butonunun yanında dosya yükle kısmı var ya :) açıklayabildim umarım :)

inceliyosan ama tartıda eksi göremiyosan kaslarından değil yağlarından gidiyomuş tartıda görünmezmiş böyle kilon fazla degilse diyetisyen öyle demişti

Hergün sporu yemek den önce yapıyorum.15dakikaya da yiyorum yemeyimi.ondan ola bilir mi acaba?oofff
bide yemekten sonra yap canim

Karatayi yapıyorsan ekmek yememen gerek.çünkü karbonla pro beraber alirsan yağ olarak depolaniyor.karatay da istediğin kadar tereyağı ve zeytinyağı yiyorsun ama sen yağ kisitliyon .bunlara dikkat etmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…