Aynen canım kimse sallamadi beni
Evet balım senle aynura yazmissiniz sonra gördümkız cevap yazdık ya,
fotoyu kırp o zaman
Evet balım senle aynura yazmissiniz sonra gördüm
Tam bi Karatay kahvaltısı :) afiyet olsun.
Aynen öyle yemedim onları yaa gözüm doysunbak şimdi oldu mu.... ukelalık yapayım biraz... şimdi karatay ne der... hımmmm derki mevsiminde sebze ve meyve yiyiniz...
Aynen öyle demedim onları yaa gözüm doysun
Bende hic almazdim aslında ama her zaman kış sebzesi yiyemiyorum.diğer turlu hic yemesem de aç kalacağıma ara ara yiyiyorumcanım şaka bir yana, karatayı dinledikten sonra kışın evime hiç domates, salatalık, biber almadım 2 kış böyle :)
canım şaka bir yana, karatayı dinledikten sonra kışın evime hiç domates, salatalık, biber almadım 2 kış böyle :)
HahahaSelam canlar, keyifler yerinde bakiyorum
Buket yeni nickin hayirli olsun tatlim. Alisveris nasil gecti, neler aldiniz?Ne heyecanlidir
Aynura 59 oldun mu diye soracaktim ki mesajini gordum. Arkadaslar zaten yonlendirmisler seni. Porsiyon azaltma zaten kus kadar yiyorsun. Vucudun sikilasmis, yag kaybin olmustur eminim. Yeterli protein almazsan kas kaybin olur ama zaten agir spor yapmiyorsun. Azimle devam et olacak
Funda gozun aydin canim, darisi sonraki hedefine
Masmavi Allah gonlune huzur&ferahlik versin guzelim.
Ezgi istridye&ucgeni okuyunca bir an aksam menusu sandimUcgeni peynir sandim
Âmin canım benim...Masmavi Allah gonlune huzur&ferahlik versin guzelim.
Bu kis nereden geliyorsa salatalik&domates oyle lezzetli ki. Tatli sanki yaz sebzesi gibi. Ben cok tuketiyorum.
Bende hic almazdim aslında ama her zaman kış sebzesi yiyemiyorum.diğer turlu hic yemesem de aç kalacağıma ara ara yiyiyorum
benimde dikkatimi çekti domatesler kırmızı kırmızı....geçen hafta pembe domates aldım menemen yaptım yazınki gibi oldu..Bu kis nereden geliyorsa salatalik&domates oyle lezzetli ki. Tatli sanki yaz sebzesi gibi. Ben cok tuketiyorum.
Arzum gelmiş hoş gelmiş.gördünmü arzu aeben abla beni nasıl sıkıştırdıBen sebze alisverisini metrodan yapiyorum. Antalyadan geliyormus. Salkim domates aliyorum yaz domatesini aratmiyor. Salataliklar da parmak boyunda seker gibi. Bol ve ucuz adanada, rahat rahat yiyoruz. Sizler de daha kolay temin edebilirsiniz insallah.
Cok iyiyim aeben abla. Is disinda ayni seyrinde gidiyor. Dun son sayfaya gelmeyi beceremedim o sebeple mesaj da yazamadimAynura ile atismalariniza bayildim
Menemen hic pisirmiyorum desem yalan olmaz Hulya abla. Sabah zaten 2 yumurtali omlet yeyince yumurtali bir yemek yapmak gelmiyor aklima. Ama arap kebabini sik yaparim. Menemenden farki yumurta yerine kiyma ve sarmisak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?