Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canlar, keyifler yerinde bakiyorum

Buket yeni nickin hayirli olsun tatlim. Alisveris nasil gecti, neler aldiniz? Ne heyecanlidir

Aynura 59 oldun mu diye soracaktim ki mesajini gordum. Arkadaslar zaten yonlendirmisler seni. Porsiyon azaltma zaten kus kadar yiyorsun. Vucudun sikilasmis, yag kaybin olmustur eminim. Yeterli protein almazsan kas kaybin olur ama zaten agir spor yapmiyorsun. Azimle devam et olacak

Funda gozun aydin canim, darisi sonraki hedefine

Masmavi Allah gonlune huzur&ferahlik versin guzelim.

Ezgi istridye&ucgeni okuyunca bir an aksam menusu sandim Ucgeni peynir sandim

Hahaha

Bu kis nereden geliyorsa salatalik&domates oyle lezzetli ki. Tatli sanki yaz sebzesi gibi. Ben cok tuketiyorum.

seni görmek ne güzel honey_ball, umarım bebişinde sende iyisiniz, kilonu sormama gerek yok zaten :)

ben karadenizde yaşıyorum, burada sebzelerin yazın bile pek tadı olmuyor, hani köyde bahçede buram buram kokan salatalık domates biber olur ya, burada olmuyor nedense :) yada ben buranın tadını alamıyorum :)
sen adanadasın, sıcak ve ılıman, orada ve antalyada sebze yetişiyor, taze taze iyi oluyodur tahminimce...

benim yazdan kalma baya melemen konservem ve kurutmalık sebzelerim var, yemeklerde hep onları kullanıyorum, bu nedenle hiç eksikliğini hissetmedim, salata olarak, zaten kış salatasını hep severim,

sevgiler canım, daha sık uğra lütfen...

Bende hic almazdim aslında ama her zaman kış sebzesi yiyemiyorum.diğer turlu hic yemesem de aç kalacağıma ara ara yiyiyorum

benim bir tanıdığım şöyle derdi, tatlı kesinlikle yeme diyorlar, neymiş zararlıymış, yahu içki, haram haberleri yok :)

çok alakasız oldu gibi ama şunu söylemek istiyorum, biz insanız ve yazında kışında yiyebiliriz tabiki, haram değil sonuçta :)

Bu kis nereden geliyorsa salatalik&domates oyle lezzetli ki. Tatli sanki yaz sebzesi gibi. Ben cok tuketiyorum.
benimde dikkatimi çekti domatesler kırmızı kırmızı....geçen hafta pembe domates aldım menemen yaptım yazınki gibi oldu..
Menemenin çok iyi bir diyet yemeği olduğu notunu da düşeyim ;(

Ben sebze alisverisini metrodan yapiyorum. Antalyadan geliyormus. Salkim domates aliyorum yaz domatesini aratmiyor. Salataliklar da parmak boyunda seker gibi. Bol ve ucuz adanada, rahat rahat yiyoruz. Sizler de daha kolay temin edebilirsiniz insallah.

Cok iyiyim aeben abla. Is disinda ayni seyrinde gidiyor. Dun son sayfaya gelmeyi beceremedim o sebeple mesaj da yazamadim Aynura ile atismalariniza bayildim

Menemen hic pisirmiyorum desem yalan olmaz Hulya abla. Sabah zaten 2 yumurtali omlet yeyince yumurtali bir yemek yapmak gelmiyor aklima. Ama arap kebabini sik yaparim. Menemenden farki yumurta yerine kiyma ve sarmisak var.

Arzum gelmiş hoş gelmiş.gördünmü arzu aeben abla beni nasıl sıkıştırdıaama ah ah intikamım kötü olacaaak diyeceyim ama baksana fıstığın diyete dönmeye niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…