Arzum gelmiş hoş gelmiş.gördünmü arzu aeben abla beni nasıl sıkıştırdıaama ah ah intikamım kötü olacaaak diyeceyim ama baksana fıstığın diyete dönmeye niyeti yok
Arzu artık kuş kadar yemiyorum ki.salatamı görsen 4 5 kişilik.oondan korkuyorum ya çok yiyorum ddiye.bakalım 7saat am kalmayı bıraltım 11 de 3 de ve de 6da yiycem artık.ama 5da yersem de yemek arası 4saat olmolmuyor.amaaa ölen yediyim de ööle pek yemek sayılmaz sindirilir kolayca.kafam çok karışık ya.incelme olup olmadığını da yarın ölçer yazarım buraya ki hiç sanmıyorum.Selam canlar, keyifler yerinde bakiyorum
Buket yeni nickin hayirli olsun tatlim. Alisveris nasil gecti, neler aldiniz?Ne heyecanlidir
Aynura 59 oldun mu diye soracaktim ki mesajini gordum. Arkadaslar zaten yonlendirmisler seni. Porsiyon azaltma zaten kus kadar yiyorsun. Vucudun sikilasmis, yag kaybin olmustur eminim. Yeterli protein almazsan kas kaybin olur ama zaten agir spor yapmiyorsun. Azimle devam et olacak
Funda gozun aydin canim, darisi sonraki hedefine
Masmavi Allah gonlune huzur&ferahlik versin guzelim.
Ezgi istridye&ucgeni okuyunca bir an aksam menusu sandimUcgeni peynir sandim
Evet ya ışık yoksa hayat yok gibi net yok ısı yok tv yok...iiyiki doğal gaz vvar.açık bıraktım evi ısıtsın diyeTatli tatli sikistirmis, guldum bir hayli
Elektriksiz gun de gecmez, gelir insallah biran once. Sarji varsa laptopla idare edebilirsin. Iyi yapmissin birseyler yemekle, uzun sure ac kalma guzelim.
Arzu artık kuş kadar yemiyorum ki.salatamı görsen 4 5 kişilik.oondan korkuyorum ya çok yiyorum ddiye.bakalım 7saat am kalmayı bıraltım 11 de 3 de ve de 6da yiycem artık.ama 5da yersem de yemek arası 4saat olmolmuyor.amaaa ölen yediyim de ööle pek yemek sayılmaz sindirilir kolayca.kafam çok karışık ya.incelme olup olmadığını da yarın ölçer yazarım buraya ki hiç sanmıyorum.
Ablacm su an tv de show tv yi izliyorum trabzondalar hamsinin her turlusunu yaptilar ya cok guzel olduu="zayifolacam, post: 39565314, member: 641964"]seni görmek ne güzel honey_ball, umahm bebişinde sende iyisiniz, kilonu sormama gerek yok zaten :)
ben karadenizde yaşıyorum, burada sebzelerin yazın bile pek tadı olmuyor, hani köyde bahçede buram buram kokan salatalık domates biber olur ya, burada olmuyor nedense :) yada ben buranın tadını alamıyorum :)
sen adanadasın, sıcak ve ılıman, orada ve antalyada sebze yetişiyor, taze taze iyi oluyodur tahminimce...
benim yazdan kalma baya melemen konservem ve kurutmalık sebzelerim var, yemeklerde hep onları kullanıyorum, bu nedenle hiç eksikliğini hissetmedim, salata olarak, zaten kış salatasını hep severim,
sevgiler canım, daha sık uğra lütfen...
İşlerimi bitirdim,kkızımla kar görmeye indik aşağıya, geldik yemeyini yedirdiim uyutuyorum şimdi.ben de uyuycam onunla.
Kızlar ben 7saati açlıktan ölerek aç kalmıyorum.saat 4gibi açıkıyorum aslında ama alıştım artık spor yapıyorum geçiyor açlığım.sonra da yemek yap ye saat 6yı buluyor.
bi de kas gelmesi ola bilirmi ya ?günde 30dakika yürüyüş 20dakika pilatesle kas mı olur yahu.
Bir yerlerde yalnış yapıyorum,ama nerede?şimdilik aklıma 7saat aç kalmam ve sonra yediklermiimin depolanması geliyorr.o da olmazsa artık yemek miktarlarımı azaltıcam.aama ya karatay ve montide doyana kadar ye kuraldı?ben hülyanın yediyu gibi 5kaşık lap 5kaşık temekle doyamam ki...ama el mecbur inmezsem yapıcam.e sonra da normal rutine döndüyümde kilo alıcam...offf yaaa...
Neden tadin yok canmİyi pazarlar kızlar dün de çok uğramadım menü yazıp çıktım pek tadım yoktu. nasılsınız?
ben bugün evdeyim canım sıkılıyooorrr :))) sen nasılsın ?İyi pazarlar kızlar dün de çok uğramadım menü yazıp çıktım pek tadım yoktu. nasılsınız?
tesekkurler arzu 4 5 yildir gorememistim 85 i moral oldu baya gecen before after yapip arkadaslara gosterdim cidden ben pek fark goremedigimden gobek gitmis diyorlar ama hala zayifladigimi hissetmiyorum.su 7leri gorursem kendime gelecegim insallah.Selam canlar, keyifler yerinde bakiyorum
Buket yeni nickin hayirli olsun tatlim. Alisveris nasil gecti, neler aldiniz?Ne heyecanlidir
Aynura 59 oldun mu diye soracaktim ki mesajini gordum. Arkadaslar zaten yonlendirmisler seni. Porsiyon azaltma zaten kus kadar yiyorsun. Vucudun sikilasmis, yag kaybin olmustur eminim. Yeterli protein almazsan kas kaybin olur ama zaten agir spor yapmiyorsun. Azimle devam et olacak
Funda gozun aydin canim, darisi sonraki hedefine
Masmavi Allah gonlune huzur&ferahlik versin guzelim.
Ezgi istridye&ucgeni okuyunca bir an aksam menusu sandimUcgeni peynir sandim
Bende hissetmiyordum zayifladigmi canm ama fotolar olursa elinde cok belli oluyortesekkurler arzu 4 5 yildir gorememistim 85 i moral oldu baya gecen before after yapip arkadaslara gosterdim cidden ben pek fark goremedigimden gobek gitmis diyorlar ama hala zayifladigimi hissetmiyorum.su 7leri gorursem kendime gelecegim insallah.
var var telefonumda benim fotolardan bbaska bise yok gibi sagdan soldan arkadan onden Allah muhafaza biri eline gecirse psikopat oldgmu dusunebilir sifre koydum galeriye:)bi ara yukleyeyim buraya sizde bakin ben goremiyorum.Bende hissetmiyordum zayifladigmi canm ama fotolar olursa elinde cok belli oluyor
Heeeyyy seni çakma karataycıııı.pilavları börekleri löplet sonra da karataycıyım deKaratayi yapıyorsan ekmek yememen gerek.çünkü karbonla pro beraber alirsan yağ olarak depolaniyor.karatay da istediğin kadar tereyağı ve zeytinyağı yiyorsun ama sen yağ kisitliyon .bunlara dikkat etmelisiniz bence.
Koy da bakalm kiz objektif bi goz daha iyo gorur :)var var telefonumda benim fotolardan bbaska bise yok gibi sagdan soldan arkadan onden Allah muhafaza biri eline gecirse psikopat oldgmu dusunebilir sifre koydum galeriye:)bi ara yukleyeyim buraya sizde bakin ben goremiyorum.
Neden tadin yok canm
evden çıkasım yok benimde aksineben bugün evdeyim canım sıkılıyooorrr :))) sen nasılsın ?
Bu gece bitiyor canm cok tesekkur ederim :)tatlım hızlı sonuç almak istiyorum ama çok yavaş ilerliyorum . haftada 200-300 gr moralimi bozuyor baya. içmem gereken vitamin ilaçlarının etkisi diye düşünmeye başladım ama ilaçları bırakmam olası değil sağlığımdan olmak istemiyorum. huysuzlandım iyice işte=)
senin katıldığın yarışma ne zaman sonuçlanıyor ne tatlı bi hatunmuşsun sen maşallah=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?