Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyyy bizde de çok kötü olur bu mevsimde salatalık ve domates ayrıca da çokkk paha oluyor.ben de uyudum uyandım.elektrik yok sabahdan,ev soğumaya başladı.kar olmuyor ya pek olunca da böyle hayat felç oluyo. Şimdi yani sabah yemeyinden 4.5saat sonra acıkmasamda 5ceviz,10kuru üzüm yedim ve 1ç.bardağı tarçınlı süt içtim.bugün spor yok her halde.çünki pazar dinlenme günü ama elektrikler gelirse yaparım belki..

Arzum gelmiş hoş gelmiş.gördünmü arzu aeben abla beni nasıl sıkıştırdıaama ah ah intikamım kötü olacaaak diyeceyim ama baksana fıstığın diyete dönmeye niyeti yok

Tatli tatli sikistirmis, guldum bir hayli

Elektriksiz gun de gecmez, gelir insallah biran once. Sarji varsa laptopla idare edebilirsin. Iyi yapmissin birseyler yemekle, uzun sure ac kalma guzelim.

Arzu artık kuş kadar yemiyorum ki.salatamı görsen 4 5 kişilik.oondan korkuyorum ya çok yiyorum ddiye.bakalım 7saat am kalmayı bıraltım 11 de 3 de ve de 6da yiycem artık.ama 5da yersem de yemek arası 4saat olmolmuyor.amaaa ölen yediyim de ööle pek yemek sayılmaz sindirilir kolayca.kafam çok karışık ya.incelme olup olmadığını da yarın ölçer yazarım buraya ki hiç sanmıyorum.

Tatli tatli sikistirmis, guldum bir hayli

Elektriksiz gun de gecmez, gelir insallah biran once. Sarji varsa laptopla idare edebilirsin. Iyi yapmissin birseyler yemekle, uzun sure ac kalma guzelim.
Evet ya ışık yoksa hayat yok gibi net yok ısı yok tv yok...iiyiki doğal gaz vvar.açık bıraktım evi ısıtsın diye

Salatadan birsey olmaz guzelim. Zeytinyagi da koy icine. Rakama cok takilma. Sporu da hayatina dahil ederek en iyisini yaptin. Illaki gider o kilo, aynen devam

Ablacm su an tv de show tv yi izliyorum trabzondalar hamsinin her turlusunu yaptilar ya cok guzel olduu

aynurcum salatana zeytin yağı eklemelisin bazı vitaminler yağda çözünür. salatayla sen vitamini alıyosun ama yağsız olduğu için kullanamıosun boş yük almış oluyosun belkide. sıfır yağ kilo verdirmez asla. tıkanıklığın bundan bence.
Birde spor yapınca kas oranın arttı ve kas oranı artarken vucut incelsede kaslar bi nebze su tutar bu kilo değildir istikrarla sporuna devam ettiğinde o da gider her olumsuzluğun gittiği gibi.

tesekkurler arzu 4 5 yildir gorememistim 85 i moral oldu baya gecen before after yapip arkadaslara gosterdim cidden ben pek fark goremedigimden gobek gitmis diyorlar ama hala zayifladigimi hissetmiyorum.su 7leri gorursem kendime gelecegim insallah.

tesekkurler arzu 4 5 yildir gorememistim 85 i moral oldu baya gecen before after yapip arkadaslara gosterdim cidden ben pek fark goremedigimden gobek gitmis diyorlar ama hala zayifladigimi hissetmiyorum.su 7leri gorursem kendime gelecegim insallah.
Bende hissetmiyordum zayifladigmi canm ama fotolar olursa elinde cok belli oluyor

Bende hissetmiyordum zayifladigmi canm ama fotolar olursa elinde cok belli oluyor
var var telefonumda benim fotolardan bbaska bise yok gibi sagdan soldan arkadan onden Allah muhafaza biri eline gecirse psikopat oldgmu dusunebilir sifre koydum galeriye:)bi ara yukleyeyim buraya sizde bakin ben goremiyorum.

Karatayi yapıyorsan ekmek yememen gerek.çünkü karbonla pro beraber alirsan yağ olarak depolaniyor.karatay da istediğin kadar tereyağı ve zeytinyağı yiyorsun ama sen yağ kisitliyon .bunlara dikkat etmelisiniz bence.
Heeeyyy seni çakma karataycıııı.pilavları börekleri löplet sonra da karataycıyım de he he heee

var var telefonumda benim fotolardan bbaska bise yok gibi sagdan soldan arkadan onden Allah muhafaza biri eline gecirse psikopat oldgmu dusunebilir sifre koydum galeriye:)bi ara yukleyeyim buraya sizde bakin ben goremiyorum.
Koy da bakalm kiz objektif bi goz daha iyo gorur :)

Neden tadin yok canm

tatlım hızlı sonuç almak istiyorum ama çok yavaş ilerliyorum . haftada 200-300 gr moralimi bozuyor baya. içmem gereken vitamin ilaçlarının etkisi diye düşünmeye başladım ama ilaçları bırakmam olası değil sağlığımdan olmak istemiyorum. huysuzlandım iyice işte=)
senin katıldığın yarışma ne zaman sonuçlanıyor ne tatlı bi hatunmuşsun sen maşallah=)

Bu gece bitiyor canm cok tesekkur ederim :)
Kilolarn sagligindan onemli degil 200-300 ver ama ver yinede bu daha onemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…