Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

10gün yaptık 20si kaldı.sen yapmıyormusun?
bende başlamıştım canım ama sevmiyorum leslie bıraktım. Başta da sevmiyordum ama gruba dahil olmak istedim sonuç olmadı yinede
yeni program ne olur diye merak ettim.
kendim neye başlasam bi karar veremiyorum bi hafta yapıyorum sıkılıyorum hep

Arzum Menemen'i haftasonu kahvaltıya yapıyorum bayılıyor bizimkiler...Arap kebabı dediğini de ara sıra öğle yada akşama yaparım...

Tabi Antalya'nın pazarları diğer şehirlere göre daha iyidir herhalde...çeşit çeşittir...diğer pazarlarda seçmek yasakmış herhalde bizim buralarda poşeti verir pazarcı,kendiniz seçin der..

Hürriyet'te Âyşe Armanı okumanızı tavsiye ederim kızlâr...ders Alınacak bir yazı olmuş...

Bugün giremedim hic evde değildim malum adana kar yağmayan nadir illerimizden günübirlik kar tatili yaptik harika geçti

Bu arada tek cisim sucuk ekmek olacaktı onura pek yiyemedim hava carpti bol bol cay içtim bol bol yürüyüşe ciktik

Rapor
Sabah
Sahanda yumurta
iki dlm ekmek
Cay
Zeytin
Peynir

Öğlen
Yarım ekmgn yarisui blkide DNA az sucuk
Şalgam

Ara
İki fincan cay

Aksam
Salata
Cay
Bir hslnms yumurta
Yemedim dha yicm
Su
Yolda sayamadim ama bir buçuk olmustur

Spor
Bol bol yuruyus
50 mekik

Harika canım Azıcık sucukta olur arada. Benim doktorum bile diyetin 2. ayından sonra işlenmiş etlerden azıcık yenebilir diyor.
Bugünkü menüm
Sabah
2 domates
2 dilim peynir
4 zeytin
Bitki çayı

Öğlen
1 bardak ayran
Pide vardı yemedim

Ara 1 türk kahvesi

Akşam
Yeşil mercimek
Salata
Yoğurt

Sabah 1 saat yürüdüm
Su şimdilik 1.5 lt
Eee bu menüye yorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…