10gün yaptık 20si kaldı.sen yapmıyormusun?_AYNURA_ tatlım sizin lesli grubu ne zaman bitiyo. yeni program olcak mı bakayım?
bende başlamıştım canım ama sevmiyorum leslie bıraktım. Başta da sevmiyordum ama gruba dahil olmak istedim sonuç olmadı yinede10gün yaptık 20si kaldı.sen yapmıyormusun?
Arzum Menemen'i haftasonu kahvaltıya yapıyorum bayılıyor bizimkiler...Arap kebabı dediğini de ara sıra öğle yada akşama yaparım...Ben sebze alisverisini metrodan yapiyorum. Antalyadan geliyormus. Salkim domates aliyorum yaz domatesini aratmiyor. Salataliklar da parmak boyunda seker gibi. Bol ve ucuz adanada, rahat rahat yiyoruz. Sizler de daha kolay temin edebilirsiniz insallah.
Cok iyiyim aeben abla. Is disinda ayni seyrinde gidiyor. Dun son sayfaya gelmeyi beceremedim o sebeple mesaj da yazamadimAynura ile atismalariniza bayildim
Menemen hic pisirmiyorum desem yalan olmaz Hulya abla. Sabah zaten 2 yumurtali omlet yeyince yumurtali bir yemek yapmak gelmiyor aklima. Ama arap kebabini sik yaparim. Menemenden farki yumurta yerine kiyma ve sarmisak var.
Kız börek yemeyeli aylar oldu.tuba ile karıştırdınHeeeyyy seni çakma karataycıııı.pilavları börekleri löplet sonra da karataycıyım dehe he heee
Börek deyil ya puaça simit yazacaktımKız börek yemeyeli aylar oldu.tuba ile karıştırdın
Dun bı kaşık pilav yedim ayda yılda bir o da
Ayy canııım...üzülme çok canın sağolsunMoralim çok bozuk foto siliyim derken albüm silmisim. Tüm fotolar gitti
Günün güzel geçmesine sevindim yağmurummm.Bugün giremedim hic evde değildim malum adana kar yağmayan nadir illerimizden günübirlik kar tatili yaptik harika geçti
Sağol CNN ablam kara doydum ilk defa gördüm de abarttm olyi sanrm hasta olmazsan iyiGünün güzel geçmesine sevindim yağmurummm.
Belki de bnm nefret edecek KDr vakit geçirme sansim olmdi ondanBen hiç sevmem karla oynamayı,hatta nefret ederim...
Rapor
Sabah
Sahanda yumurta
iki dlm ekmek
Cay
Zeytin
Peynir
Öğlen
Yarım ekmgn yarisui blkide DNA az sucuk
Şalgam
Ara
İki fincan cay
Aksam
Salata
Cay
Bir hslnms yumurta
Yemedim dha yicm
Su
Yolda sayamadim ama bir buçuk olmustur
Spor
Bol bol yuruyus
50 mekik
Eee bu menüye yorum yokBugünkü menüm
Sabah
2 domates
2 dilim peynir
4 zeytin
Bitki çayı
Öğlen
1 bardak ayran
Pide vardı yemedim
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
Yeşil mercimek
Salata
Yoğurt
Sabah 1 saat yürüdüm
Su şimdilik 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?